Onze diensten

pagina_serviceELEKTRISCHE INSTALLATIE VAN UW HUIS

Als u een oude woning heeft, heeft u meestal niet genoeg groepen of een aardlekschakelaar.

Als u een wasdroger of wasmachine wilt op zolder of in het washok, dan heeft u hiervoor een aparte groep nodig. Een aparte groep betekent dat er een kabel of draad getrokken moet worden vanaf de meterkast tot waar de apparaten komen te staan en de stoppenkast uitgebreid moet worden met meerdere eindgroepen. Als dit niet gebeurt, dan kan het zijn dat er een overbelasting ontstaat. Als er een overbelasting ontstaat, dan kunnen de zekeringen  / automaten of aardlekschakelaar uitgeschakeld worden waardoor u in uw huis gedeeltelijk geen stroom heeft.

Als u een nieuwe keuken wilt, moeten er ook vaak extra groepen aangelegd worden voor bijvoorbeeld een oven, magnetron, boiler, vaatwasser of inductie kookplaat / fornuis groep.

Als uw groepenkast uitgebreid moet worden of moet uw elektra aangelegd worden in uw keuken of een extra groep aanleggen??

Of u heeft hulp nodig voor uw elektra installatie in Utrecht en omgeving?

Bel dan Duran ElektroTechnischBedrijf. Uw elektricien in Utrecht en omgeving.

 

CONTROLEREN UW ELEKTRISCHE INSTALLATIE OF ALLES VEILIG IS

Duran ElektroTechnischBedrijf kan voor u alle elektropunten in uw huis controleren of ze aan de huidige eisen voldoen (NEN 1010). Zo niet, dan kunnen we uw installatie aanpassen, oude draden vernieuwen en de ouderwetse stoppenkast vervangen door een nieuwe met automaten, aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. We kunnen ook uw bestaande groepenkast beveiligen met aardlekschakelaars.

Bel Duran ElektrotechnischBedrijf voor al uw elektra werkzaamheden in Utrecht en omgeving.

Wij staan ook 24 / 7 klaar voor al uw stroomstoringen.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw elektra installatie.