Elektricien Amstelveen

Elektricien Amstelveen

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN AMSTELVEEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Amstelveen?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Bij elke elektrische klus is het cruciaal om een deskundige elektricien in te schakelen. Duran ETB heeft uitgebreide ervaring met het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektrische installaties zoals stoppenkasten en stopcontacten. Wij zijn bovendien experts in het veilig installeren van keukenapparatuur. Bent u op zoek naar een snel beschikbare elektricien in de regio Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op.

  Het juist installeren van kabels, groepenkasten en stoppen is essentieel om kortsluiting en brand te voorkomen. Bij Duran ETB, uw elektricien in Amstelveen, kunt u rekenen op een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij waarborgen dat uw elektrische installaties professioneel, vakkundig en veilig worden uitgevoerd, volledig volgens de erkende norm NEN 1010.

  Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise voldoet uw elektrische installatie aan de strengste normen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Amstelveen.

  elektricien Amstelveen duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Het ontbreken van een aardlekschakelaar is een veelvoorkomend probleem in oudere woningen in Amstelveen. Deze schakelaar is essentieel voor uw veiligheid, aangezien hij de stroom uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat vooral tijdens een onweersbui van groot belang is. Heeft u hulp nodig bij het installeren van een aardlekschakelaar in Amstelveen? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Steeds meer huishoudens in Amstelveen maken gebruik van elektrische apparaten voor gemak en efficiëntie, vooral in de keuken. Deze apparaten vragen vaak om een professionele installatie vanwege hun hoge stroomverbruik. Ook badkamers worden steeds luxer met voorzieningen zoals jacuzzi's en sauna's. Apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, moeten altijd op een aparte groep worden aangesloten. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluiting kan optreden wanneer defecte apparaten of kabels met elkaar in contact komen. In dergelijke situaties moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om te voorkomen dat de stroom ongecontroleerd blijft stromen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig in Amstelveen? Wij staan voor u klaar.

  Extra groep plaatsen

  Het toevoegen van extra elektrische voorzieningen vereist vaak een uitbreiding van de bestaande groepenkast. In Amstelveen staat Duran ETB klaar om uw oude groepenkast te vervangen of uit te breiden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Nieuwe keukenapparatuur vereist vaak een upgrade van de groepenkast. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Amstelveen vernieuwen wij graag uw groepenkast en gebruiken we uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

  Meterkast vervangen

  Oude stoppenkasten voldoen vaak niet meer aan de huidige normen en kunnen problemen veroorzaken. Uw elektricien in Amstelveen, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst indien nodig een nieuwe zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Het hoge stroomverbruik van moderne apparaten maakt oude meterkasten vaak ongeschikt. Deze kasten missen ook vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Amstelveen? Kies voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het toenemende gebruik van elektrische apparaten vraagt om meer stopcontacten op handige plekken. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Amstelveen, voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Een stroomuitval of defecte apparaten kunnen duiden op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als dit probleem zich blijft voordoen, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak zelf niet vinden? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Amstelveen en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Het is belangrijk om voldoende stopcontacten te hebben voor al uw elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Amstelveen.

  Aanleggen verlichting

  Verlichting speelt een cruciale rol in het comfort van uw huis, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien uit Amstelveen kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Amstelveen

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu