Elektricien Badhoevedorp

Elektricien Badhoevedorp

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN BADHOEVEDORP

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Badhoevedorp?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met een schat aan ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het upgraden van verouderde systemen zoals stoppenkasten en stopcontacten, zorgen wij voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig en veilig installeren van keukenapparatuur. Heeft u met spoed een elektricien nodig in Badhoevedorp? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

  Bij Duran ETB in Badhoevedorp wordt elke installatie uitgevoerd door een gecertificeerde professional die voldoet aan de SEI-richtlijnen. Onze elektrische installaties worden nauwkeurig, professioneel en veilig geïnstalleerd volgens de NEN 1010 norm. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische systeem bij ons in uitstekende handen is.

  Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische vraagstukken in Badhoevedorp.

  elektricien Badhoevedorp duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor een veilige woning in Badhoevedorp is een goed functionerende aardlekschakelaar essentieel. Dit apparaat schakelt automatisch de stroom uit bij detectie van lekstroom, wat cruciaal is in noodgevallen zoals stormen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van een aardlekschakelaar in Badhoevedorp? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne woningen in Badhoevedorp beschikken over verschillende elektrische apparaten in de keuken en badkamer, die vaak professionele installatie vereisen vanwege hun hoge stroomverbruik. Apparaten met een verbruik boven de 2000 watt moeten op een aparte groep in de meterkast worden aangesloten. Bij Duran ETB kunt u terecht voor vrijblijvend advies over al uw elektrische vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluitingen ontstaan wanneer defecte apparaten of kabels in aanraking komen en kunnen gevaarlijk zijn. In zulke gevallen moet de zekering in de meterkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Badhoevedorp. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij helpen u graag.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van uw elektrische voorzieningen vereist vaak aanpassingen in de groepenkast. In Badhoevedorp helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn experts in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Nieuwe keukenapparaten vereisen vaak een vernieuwde groepenkast. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers functioneren het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Badhoevedorp vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en jarenlange ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude meterkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Badhoevedorp, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten vanwege het hoge stroomverbruik. Bovendien missen ze vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Badhoevedorp? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Voldoende stopcontacten zijn essentieel voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Badhoevedorp voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Blijft het probleem aanhouden, dan kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Badhoevedorp en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Badhoevedorp.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting zorgt voor een comfortabele woonomgeving, zowel bij werk als ontspanning. Uw elektricien in Badhoevedorp kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of mooie tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Badhoevedorp

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf

  (DuranETB) werd in 2008 opgericht door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu