Elektricien Maarssenbroek

Elektricien Maarssenbroek

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN MAARSSENBROEK

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Maarssenbroek?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Als u thuis te maken heeft met een elektrische storing, probeer dan niet zelf de klus te klaren, maar schakel een ervaren elektricien in. Duran ETB heeft jarenlange ervaring met het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde elektra, zoals stoppenkasten, stopcontacten en het veilig installeren van keukenapparatuur. Bent u op zoek naar een snel inzetbare elektricien in de regio Maarssenbroek? Neem dan contact met ons op.

  Het professioneel aanleggen van elektriciteit is van groot belang. Kabels, groepenkasten en stoppen moeten veilig worden geïnstalleerd om kortsluiting en brand te voorkomen. Bij Duran ETB, uw elektricien in Maarssenbroek, bent u verzekerd van een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij garanderen dat uw werkzaamheden vakkundig, professioneel en veilig worden uitgevoerd, geheel conform de erkende norm NEN 1010.

  elektricien-Maarssenbroek-duran-etb

  Aardlekschakelaar

  In huizen die vóór 1975 zijn gebouwd, ontbreekt vaak een aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Sindsdien is het wettelijk verplicht, omdat een aardlekschakelaar de stroom uitschakelt als er lekstroom naar de aarde vloeit. Dit biedt extra veiligheid, bijvoorbeeld tijdens onweer of blikseminslag. Woont u in Maarssenbroek en heeft u advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne huishoudens hebben steeds meer elektrische apparaten, vooral in de keuken, waar koken steeds meer gemak vraagt. Deze apparatuur gebruikt vaak veel stroom, wat een professionele installatie noodzakelijk maakt. Ook badkamers worden luxer, met toevoegingen als jacuzzi’s en sauna’s. Apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, vereisen altijd een aparte groep in de stoppenkast. Duran ETB geeft u graag vrijblijvend advies.

   

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluiting kan optreden wanneer een elektrisch apparaat defect raakt of wanneer kabels elkaar raken. In zulke gevallen moet de zekering in uw stoppenkast doorslaan, wat voorkomt dat elektriciteit ongecontroleerd blijft stromen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Of u nu extra stopcontacten nodig heeft of nieuwe bekabeling, wij helpen u graag. Woont u in de omgeving van Maarssenbroek? Neem contact met ons op.

  elektriciteit-aanleggen-maarssen

  Extra groep plaatsen

  Heeft u meer elektrische wensen? Uw elektricien in Maarssenbroek, Duran ETB, staat voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  In oudere woningen in Maarssen en nieuwbouwhuizen in Maarssenbroek kan het nodig zijn om de groepenkast uit te breiden, vooral na de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers werken het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Maarssen vernieuwen wij graag uw groepenkast, waarbij we uitsluitend A-merken gebruiken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.
  groepenkast-vernieuwen-maarssen

  Meterkast vervangen

  Oudere stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige eisen en verouderde bedrading kan problemen veroorzaken, vooral met de toename van elektrische apparaten. Uw elektricien in Maarssen, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst een nieuwe zekeringenkast en bekabeling indien nodig.
  meterkast-vervangen-maarssen

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten die veel stroom verbruiken, vooral in de keuken. Vaak ontbreken deze kasten ook een aardlekschakelaar. Als u uw stoppenkast wilt vernieuwen, kiest u voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.
  stoppenkast-aanleggen-maarssen

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Met het toenemende gebruik van elektrische apparaten is het aantal stopcontacten vaak onvoldoende. Wilt u meer comfort met stopcontacten op handige plaatsen? Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten zowel in bestaande als in nieuwbouwhuizen, bijvoorbeeld in Maarssenbroek.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Als het licht uitvalt of apparaten niet meer werken, kan dit wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die is uitgeschakeld door lekstroom. Als dit blijft gebeuren, kan er iets defect zijn in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing vinden en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Maarssenbroek en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Voor al uw apparaten heeft u voldoende stopcontacten nodig. Komt u stopcontacten tekort of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld in Maarssenbroek.

  Aanleggen verlichting

  Heldere verlichting voor werk en sfeervolle verlichting voor ontspanning kan het comfort in huis enorm verhogen. Uw elektricien uit Maarssen kan voor u lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots aanleggen of prachtige tuinverlichting installeren. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Gebruik van alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Uitvoering volgens NEN 1010-norm
  • 24/7 storingsdienst elektra
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Installatie van A-merk stoppenkasten zoals HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON, enz.ssen

  Over Duran ETB

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij voeren alle voorkomende elektra werkzaamheden uit in uw woning of bedrijfspand, zoals groepenkasten vervangen, stopcontacten aanleggen en verplaatsen, boor- en freeswerkzaamheden, rookmelders plaatsen, extra groepen aanleggen, netwerkkabels en coaxkabels installeren, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar): 0621826138 of via info@duranetb.nl.

    Bel nu