• elektricien-home

 • Vraag offerte aan

  offerteformulier
 • storing elektra

  Storingsdienst Elektra

  Heeft u in uw huis of kantoor  gedeeltelijk of helemaal geen stroom?  Heeft u een elektriciteitsstoring, ergens kortsluiting of overbelasting of lekstroom? Slaat de aardlekschakelaar regelmatig uit? Bent u op zoek naar een erkend elektricien in Utrecht en omgeving? Wij verhelpen graag  al uw elektra storingen in uw  huis of kantoor.
  >> Lees verder

 • groepenkast-vervangen-kleiner

  Groepenkast vervangen

  Oude groepenkast laten vervangen of een bestaande  stoppenkast laten uitbreiden?  Nieuwe meterkast  met installatieautomaten  laten installeren? Aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar laten plaatsen?  Duran ETB kan uw  groepenkast   volgens de juiste normen en bepalingen vervangen of uitbreiden. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien.
  >> Lees verder

 • aanleg-elektra

  Elektra aanleggen

  Heeft uw huis een aanpassing of een gehele renovatie nodig aan de elektrische installatie?  Heeft u nieuwe keuken aangeschaft? Moet de elektra in uw keuken volgens de keukentekening aangepast worden? Of het nu gaat om een stopcontact bijmaken, groepenkast vervangen of volledige elektra aanleggen. Duran ETB voert al uw elektra werkzaamheden snel en  vakkundig uit.
  >> Lees verder

 • Over ons bedrijf

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf is al jaren   SEI erkend en gecertificeerd elektricien.

  Wij zijn gediplomeerde ervaren elektro bedrijf en  gevestigd in Utrecht.

  We zijn landelijk erkend installateurs.  Ons SEI erkeningnummer  is :20026

  Wij zijn meer dan 14 jaar bezig met het aanleggen elektra in woningen, kantoren, winkels enz.

  Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch Bedrijf op de eerste plaats.

  Woont u  in regio Utrecht, Montfoort, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Maarssen, Maarssenbroek, Harmelen, Zeist, Bilthoven, Amersfoort, Bussum, Woerden, De Bilt, Houten, Den Dolder, Blaricum, Vianen, Amersfoort, Bunnik, Breukelen, Amsterdam en omgeving? Dan kunnen wij voor u elektrotechnisch werkzaamheden verrichten.

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz
 • Klantervaringen

  Snelle en uitstekende service tegen een goede prijs

  De heer Duran heeft vandaag voor onze nieuwe bedrijfsruimte bij ons een extra groepenkast met 4 aardlekautomaten geplaatst. Daarnaast heeft hij zoals afgesproken de grondkabel netjes onder de grond aangelegd. In de bestaande groepenkast zag hij dat de elektriciteit niet goed was aangesloten. Door een extra aardlekschakelaar te plaatsen en verschillende draden te hergroeperen heeft hij dit probleem ook verholpen. Dit alles werd in duidelijk overleg heel snel en efficiënt door de heer Duran met zijn hulpje gedaan. Aan het einde van de klus vroeg ik of hij ook op korte termijn nog bepaalde problemen met de elektriciteit in onze woonkamer kon oplossen. Hij bestudeerde de kamer en hij zei dat ik daar geen aparte afspraak voor hoefde te maken. Hij zou het probleem in onze kamers direct oplossen. Niet heel veel later had hij het probleem met onze elektriciteit in onze kamers inderdaad keurig opgelost zonder noemenswaardige extra kosten. De heer Duran werkt heel netjes en efficiënt. De communicatie tijdens de werkzaamheden is heel duidelijk. Hij denkt heel goed mee en komt daardoor met goede alternatieven voor het probleem. Hij reageert snel op emails en sms-en bij het vragen om informatie. Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak met hem te maken. Ik kan deze elektricien iedereen van harte aanbevelen. Zijn emails zijn duidelijk. En hij komt zijn afspraken na. Kortom nog een tevreden klant. De volgende keer dat ik een elektricien nodig heb dan zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf!

  Dhr. J. Zaal  / Utrecht 

  >> Lees alle klantervaringen

 • Waardering voor Duran
  Logo-SEI

  Duran-ElektroTechnisch- Bedrijf -erkend

Recente Projecten van Duran Elektrotechnisch bedrijf

>>> Bekijk al onze projecten