Elektra Aanleggen Maarssen ? Schakel Duran Elektrotechnisch Bedrijf in. Landelijk erkend elektricien

Elektra aan laten leggen in Maarssen ? Schakel Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

Heeft u een nieuwe keuken gekocht of een nieuwe huis? Moet er extra groep aangelegd worden of de elektra gecontroleerd worden in uw huis? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in. Wij zijn landelijk erkend elektricien.

Elektra aanleggen moet volgens de regels gebeuren. Anders kunnen er ongelukken ontstaan door brand of zo.  Veel mensen willen zelf de elektra aanleggen terwijl ze geen elektricien zijn. Door een fout in de elektriciteit kan een huis in de fik staan. Schakel altijd elektricien in voor uw elektra werkzaamheden in en om uw huis.

We hebben  in Maarssen bij een klant elektra aangelegd in keuken omdat de klant een nieuwe keuken gekocht had.  In de keuken moest er wat extra groepen aangelegd worden voor vaatwasser, oven en boiler. Ook wilde klant elektrisch koken. We hebben hiervoor ook een kookgroep aangelegd en de groepenkast uitgebreid met extra groepen en een fornuis groep.

Hieronder op de foto kunt u e.e.a zien.

Woont u ook in Maarssen? Wilt u uw groepenkast uit laten breiden? Of wilt u in uw keuken extra groep aan laten leggen? Of  de verouderde groepenkast laten vervangen ? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in. Wij zijn landelijk erkend elektricien.

Bel direct met  0621826138 of stuur een mail naar info@duranetb.nl