Groepenkast vervangen Baarn

Groepenkast vervangen Baarn

Het vervangen oude groepenkast in Baarn door een nieuwe stoppenkast met 8 groepen, twee aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

De klant had een een oude stoppenkast met maar twee groepen. De klant wilde graag zijn groepenkast uit laten breiden omdat er twee groepen niet genoeg waren. Het ontstond overbelasting als de klant wat apparaten tegelijkertijd  aan zette.

Als u een oude huis heeft, dan heeft u meestal een groepenkast met twee a drie groepen en zonder aardlekschakelaar. Als er dan in de keuken wat nieuwe apparaten bijkomen, dan heeft u extra groep nodig. Dan is het verstandig uw groepenkast helemaal te laten vervangen door een nieuwe meterkast met meerdere installatie automaten , aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Ik heb bij deze klant oude groepenkast verwijderd en een nieuwe 1 fase HAGER groepenkast geplaatst met acht groepen, twee aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Wilt u ook een nieuwe stoppenkast laten plaatsen? Heeft u extra groep nodig in keuken of op zolder? Of moet er hier en daar wat stopcontacten verlegd worden?

Wilt u hanglampen laten installeren? Of andere elektra werkzaamheden in of om uw huis?

Woont u in Baarn, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, Doorn, Woerden, Vleuten, De Meern, Terwijde of omgeving?

Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in.  Wij zijn gecertificeerd en ervaren elektromonteurs.

Bel direct met :06-21826138 of mail naar info@duranetb.nl.

oude-stoppenkast-vervangen-Baarnplaatsen-nieuwe-meterkast-in-Baarnoude-groepenkast-met-zekeringenhager-groepenkast-installeren-Baarnnieuwe-groepenkast-installeren-Baarnoude-meterkast-vervangen-Baarn

nieuwe-stoppenkast-plaatsen-Baarngroepenkast-vervangen-Baarn

Elektricien
Duran-ElektroTechnisch-Bedrijf-erkend
  Bel nu