Oude stoppenkast vervangen door een nieuwe

Vervangen oude stoppenkast in Utrecht

Vervangen ouderwetse groepenkast in Utrecht

Nieuwe Hager meterkast samenstellen

Nieuwe groepenkast samenstellen in Utrecht 

Oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met meerdere groepen en aardlekschakelaars

Het installeren een nieuwe groepenkast moet wel door een erkend elektricien gedaan worden. Want oude stoppenkast vervangen is een vakwerk en niet iedereen mag de groepenkast zomaar openmaken omdat het gevaarlijk is. Je moet weten waar je mee bezig bent. Daarom is het verstandig als u een oude groepenkast heeft en u wilt een nieuwe meterkast laten installeren dat u wel een SEI erkend electricien inschakelt. Duran Elektrotechnisch bedrijf is een SEI erkend installateur en gevestigd in Utrecht.

Woont u in Utrecht of omgeving Utrecht? Schakelt dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in. Uw elektra werkzaamheden worden vakkundig en snel uitgevoerd.

Men wil vaak als men een oude huis koopt, dat de elektra gecontroleerd wordt door een erkend elektricien om te kijken of de elektra in orde is.  In oude huizen zitten er vaak oude groepenkast met stoppen zonder aardlekschakelaars. Wat men beter eerst kan doen is, de groepenkast laten vervangen door een nieuwe stoppenkast met meerdere groepen, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Als u eerst wilt weten wat een groepenkast gaat kosten, ga dan eerste onderstaande stappen nemen.

  • Kijk eerst in de meterkast of u een oude groepenkast heeft met smeltzekeringen
  • Heeft u een oude meterkast met stoppen, maakt dan eerst een foto van de oude groepenkast en stuur de foto naar de elektricien. Een goede elektricien kan gelijk zien of u 1 of 3 fase aansluiting heeft.
  • Kijk ook even of u genoeg groepen heeft in de meterkast. Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft, dan heeft u meestal extra groepen nodig voor de apparaten die meer dan 2000 watt hebben.
  • Dus neem gelijk een groepenkast met minimaal 8 groepen, twee aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk hoe groot het huis is. Een goede elektricien kan u wel een goede advies geven.
  • Duran elektrotechnisch bedrijf plaats meestal 3 fase groepenkast omdat er nog steeds meerder apparaten bijkomen die wel stroom vreten.
  • Let ook op voor de wasmachine of wasdroger. Want die mogen ook niet tegelijkertijd  aangezet worden als ze op een groep aangesloten zijn.
  • Wat ook belangrijk is , een aardlekschakelaars. Achter een aardlekschakelaar mag alleen maar vier groepen aangesloten worden. Let er op dat er niet teveel groepen achter een aardlekschakelaars aangesloten zijn. Sowieso niet mer dan vier groepen.

Dus heeft u een oud huis gekocht in Utrecht en omgeving. Wilt u graag weten of de elektra in orde is? Of wilt u uw oude groepenkast laten vervangen? Schakelt da Duran ETB in. Wij zijn erkend elektricien en gevestigd in Utrecht.

3 fase HAGER groepenkast

Nieuwe 3 fase groepenkast met 16 groepen, 6 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar

Hieronder kunt ouderwetse groepenkast en een nieuwe meterkast zien met meerdere groepen, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Wenst u ook een nieuwe meterkast? Of wilt graag uw groepenkast uit laten breiden met extra groepen? Schakelt de aardlekschakelaar of de automaat steeds uit omdat er een overbelasting is?

Of wilt u uw oude elektra installatie volledig laten vervangen ?  Bent u spoed op zoek naar een erkende en een goede elektricien in Utrecht en omgeving?

Woont u in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Amsterdam, Zeist, Woerden, De Meern, Vleuten of omgeving?

Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf op.  Wij zijn SEI erkend en gekwalificeerd elektra specialist.

Bel direct met 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl.