Kortsluiting opsporen en verhelpen Utrecht / Heeft u geen stroom meer in uw huis? / Slaat de aardlekschakelaar steeds door? / Heeft u hulp nodig bij stroomstoring? / Bel direct met : 06-21826138 / We zijn landelijk erkend elektricien

Kortsluiting opsporen en verhelpen Utrecht

Is er een kortsluiting in uw huis of kantoor? Doet de stroom niet meer? Heeft u gedeeltelijk of helemaal geen stroom in uw huis of kantoorpand? Woont u in Utrecht of omgeving Utrecht? Neem dan contact op met Duran ElektroTechnisch Bedrijf. Wij zijn landelijk erkend elektricien.

Kortsluiting ontstaat meestal als twee draden elkaar raken. Bruin met Blauw of Braun met Geel-Groen. Als de isolatie van de draden door overbelasting gesmolten zijn, dan kunnen ze met elkaar in aanraking komen. En dan heeft u kortsluiting. Overbelasting ontstaat als er een groep te veel belast is. Een groep mag je tot 3680 Watt belasten.  Heeft u hulp nodig bij stroom storing? Woont u in Utrecht of omgeving Utrecht? Neem dan contact op met Duran ETB.

Het kan ook zijn dat u lekstroom heeft. Dat de aardlekschakelaar continu of af en toe door slaat. Dan is er ergens lekstroom. Het kan zijn dat er ergens in een lamp of in een stopcontact water ingekomen zijn. Kijk eerst altijd buiten als u buiten een lamp heeft. Of een stopcontact of die defect is. Heeft u lekstroom? Heeft u hulp nodig bij het vinden van lekstroom? Woont u in Utrecht of omgeving Utrecht? Schakel dan Duran ETB in.

Als er stroom storing ontstaat, dan zit u plotseling in donker. De meeste storingen ontstaat in een woning. Als er kortsluiting is, dan gaan de zekeringen uit vallen. Kijk eerst in de meterkast of er een zekering defect is. Zo ja, vervang hem door een nieuwe. Heeft u nog steeds kortsluiting, schakel dan erkend elektricien in. Neem contact op met Duran ETB. Wijn zijn gecertificeerde elektricien. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen.

WAT KUNT U ZELF DOEN BIJ TIJDENS DE STROOM STORING

  • Zorg altijd dat u een zaklamp heeft in de meterkast
  • Alle ingeschakelde apparaten uitzetten en de stekker uit het stopcontact halen zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaat als de stroom er weer is. Apparaten zoals boormachine, mixer en dergelijke moeten niet zelf weert starten als  de stroom er weer is. Dit geldt ook voor computers en tv’s zodat ze niet defect gaan als de stroom weer terugkomt.

Heeft u plotseling geen stroom meer in uw huis? Zit u in het donker? Geen een apparaat doet het niet meer? Heeft u met spoed elektricien nodig? Woont u in Utrecht, De Meern, Maarssen, Vleuten, Nieuwegein, Woerden, Zeist of omgeving. Neem dan contact op met Duran ETB.

Bel direct met 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl