Meterkast vervangen Maarssen/Wilt u ook uw oude meterkast laten vervangen? Woont u in Maarssen of omgeving? Neem dan contact op met Duran ETB/Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien/Bel direct met 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl

Meterkast vervangen Maarssen

Verouderde meterkast is vervangen door een moderne groepenkast in Maarssen.

Ouderwetse groepenkast is vervangen door een nieuwe 3 fase meterkast met twaalf groepen, drie  aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar in Maarssen.

Hierboven op de foto oude meterkast en de nieuwe meterkast van het merk Hager zien.

Meterkast vervangen kunt u niet zelf uitvoeren als leek. De meterkast moet wel door een erkend elektricien vervangen worden.

In oude woningen zitten er meestal groepenkast in zonder aardlekschakelaar. We adviseren dan uw groepenkast te laten vervangen door een nieuwe meterkast met een aardlekschakelaar.

Woont u ook in Maarssen? Wenst u graag nieuwe meterkast met aardlekschakelaar?

Extra groep nodig in keuken of zolder? Tegenwoordig moeten alle apparaten die meer dan 2000 watt hebben, op een aparte groep aangesloten worden omdat het anders overbelasting kan ontstaan waardoor de groep elke keer uitvalt als er teveel dingen tegelijk aangezet worden.

Bent u opzoek naar erkend elektricien in Maarssen of omgeving? Schakel  dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in voor al uw elektra werkzaamheden in en om uw huis.

Wij zijn erkend en gecertificeerd elektricien ..

CONTACTKNOP-COMPLEET

Elektricien
Duran-ElektroTechnisch-Bedrijf-erkend
  Bel nu