Nieuwe groepenkast installeren in Zeist

Nieuwe groepenkast installeren in Zeist

De klant heeft  zelf zijn oude  huis in Zeist   helemaal gerenoveerd . Ook de elektra is helemaal zelf aangelegd door de klant. Hij heeft zelf extra groepen aangelegd in keuken en zolder voor apparaten die meer dan 2000 watt hebben. En de overige elektra door het hele huis opnieuw verdeeld.  En de bestaande groepenkast voldeed niet meer aan huidige eisen en moest vervangen worden door een moderne groepenkast met twaalf groepen, drie aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Duran ETB heeft een nieuwe 3 fase Hager groepenkast geïnstalleerd met twaalf groepen , een 2 fase kookgroep, drie aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Wilt u ook een nieuwe 1 fase of 3 fase groepenkast laten installeren? Gaat u nieuwe keuken kopen? Dan moeten de elektra in uw keuken ook aangepast worden volgens de nieuwe leidingsschema.  Wij kunnen  in uw keuken alle leidingen voor u verleggen volgens de keukentekening.

Woont u in Zeist of omgeving? Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in. Wij zijn erkend en gecertificeerd elektricien .

Hieronder kunt u oude en de nieuwe 3 fase Hager groepenkast zien.

Elektricien
Duran-ElektroTechnisch-Bedrijf-erkend
  Bel nu