Nieuwe Groepenkast Plaatsen / Bel Duran ETB : 0621826138 / Landelijk Erkend Elektricien

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Een oude groepenkast met stoppen kunt u beter laten vervangen door een nieuwe groepenkast met installatie automaten en aardlekschakelaars. Duran Elektrotechnisch bedrijf kan uw groepenkast vakkundig en veilig vervangen.

Wanneer u uw oude groepenkast wilt laten vervangen, kunt u met elektro-installatiebedrijf Duran ETB contact opnemen.We kunnen uw groepenkast veilig vervangen en uitbreiden. We werken alleen maar met A-merk groepenkast zoals HAGER, ABB HAF, ATTEMA EN EATON.

We zien vaak dat het nodig is om stoppenkast uit te breiden na de aankoop van moderne apparaten met een groot vermogen. Bijvoorbeeld door de plaatsing van een nieuwe keuken met diverse keukenapparatuur  zoals een elektrische kookplaat, vaatwasser, boiler,oven, magnetron waarvoor een aparte groep moet worden aangelegd. Ook voor uw wasmachine en wasdroger heeft een aparte groep nodig. Dus apparaten die veel vermogen gebruiken, moeten wel op een aparte groep aangesloten worden. Op een groep mag je niet meer dan 3680 watt belasten. Anders ontstaat een overbelasting.

Sommige oude woningen hebben in de meterkast geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er een lekstroom naar de aarde wegvloeit. Ook bij onweer kan een aardlekschakelaar de elektriciteit uitschakelen. Huizen die na 1975 gebouwd zijn, zijn wettelijk verplicht om een aardlekschakelaar te hebben. Heeft u geen aardlekschakelaar. Neem da contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf. We kunnen uw groepenkast compleet vervangen of in uw meterkast een aardlekschakelaar bijplaatsen.

GROEPENKAST OF OUDE STOPPENKAST VERNIEUWEN?
DURAN ETB HELPT U GRAAG!

Duran ETB is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf voor de installatie van groepenkasten. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van groepenkasten, meterkasten bij nieuwbouw, verbouw of onderhoud, renovatie van uw woning of bedrijf.
Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en aanleggen van elektra.

Daarnaast worden stoppenkasten vaak uitgebreid vanwege de aankoop van moderne elektrische apparaten met een groot vermogen. U kunt hierbij denken aan de inrichting van een nieuwe keuken met diverse keukenapparatuur, zoals een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser waarvoor een aparte groep moet worden aangelegd. Ook voor uw wasmachine en wasdroger heeft u een aparte groep nodig. Aangezien wij hoge eisen stellen aan de deugdelijkheid , duurzaamhied en veiligheid van onze groepenkasten gebruiken we alleen maar A-merken groepenkasten met KEMA en CE KEUR .
Het kan ook zijn dat u een oude woning heeft en dat u geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar heeft in uw groepenkast. Een aardlekschakelaar is een aanvullende beveiliging van uw stroomvoorziening. Huizen die na 1975 gebouwd zijn, moeten voorzien zijn van een aardlekschakelaar. Achter een aardlekschakelaar mogen maximal vier groepen aangesloten worden. Een aardlekschakelaar moet maandelijks getest worden door op de testknop te drukken.
Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Maar ook bij onweer kan een aardlekschakelaar uitschakelen. Zo worden onveilige situaties voorkomen.

Bel direct met 0621826138 of stuur een mail naar info@

Hieronder op de foto kunt u oude en de nieuwe groepenkast zien:

Hierboven op de foto kunt u oude stoppenkast met stoppen en de nieuwe groepenkast met installatie automaten zien.

Heeft u ook een oude groepenkast die vervangen moeten worden? Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in.

Bel direct met 0621826138 of stuur een mail naar info@

 

 

 

 

Elektricien
Duran-ElektroTechnisch-Bedrijf-erkend
  Bel nu