Perilex aansluiting maken in Utrecht

Perilex aansluiting maken in Utrecht

De klant heeft een nieuwe woning gekocht in Utrecht en was opzoek naar een erkend elektricien die een perilex aansluiting kan maken voor elektrische kookplaat. 

De  groepenkast moest hiervoor uitgebreid worden met een ABB HAF kookgroep en een aardlekschakelaar. Er mag achter een aardlekschakelaar alleen maar 4 groepen aangesloten worden. 

Duran Elektrotechnisch bedrijf heeft bij deze klant kookgroep aangelegd in keuken en een perilex aansluiting gemaakt. 

Bovendien wilde klant ook zijn wasdroger op aparte groep aansluiten. Hiervoor hebben we ook gelijk extra groep aangelegd. 

HIERONDER OP DE FOTO’S KUNT U DE UITGEBREIDE GROEPENKAST ZIEN.

Wilt u ook in uw keuken perilex aansluiting laten maken? Of wilt u aardlekschakelaar laten plaatsen? 

Heeft u nieuwbouw huis gekocht? Is er in de keuken loze leiding voor kookplaat maar moet er draad getrokken worden? Moet er aan de groepenkast aanpassingen gemaakt worden omdat u overstapt van gas naar elektrisch koken? Wilt u overstappen van 1 fase naar 3 fase aansluiting?  Wilt u weten wat voor perilex aansluiting nodig heeft voor uw nieuwe kookplaat? 1 fase of 3 fase ?

Woont u in Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein, Breukelen, Amersfoort, Nieuwegein, De Meern, Vleuten, Terwijde, Zeist, Maarssen, Lunetten, Doorn, Hilversum, Rotterdam of omgeving? 

Schakel Duran ETB in voo al uw elektra werkzaamheden in en om uw huis. 

We kunnen uw elektra werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren.

BEL DIRECT VOOR ADVIES MET 06-21826138 OF MAIL NAAR INFO@DURANETB.NL