Stopcontacten verlagen Amsterdam / Wilt u graag de stopcontacten laten verplaatsen in uw appartement of woning? / Bel Duran: 06-21826138 / Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien

Stopcontacten verlagen Amsterdam

De klant wilde graag in zijn appartement in Amsterdam  alle stopcontacten die op een meter zaten, laten verlagen op een 30 cm.  Duran Elektrotechnisch Bedrijf heeft hier alle stopcontacten verlaagd en nieuwe geplaatst.  Verder hebben we hier overal aarde draad getrokken en nieuwe geaarde stopcontacten geplaatst.

Zoals u hierboven op de foto kunt zien, hebben we hier geaarde stopcontacten geplaatst van het merk Busch Jaeger.

Wat hebben we bij deze klant in Amsterdam verder uitgevoerd:

  • Ouderwetse groepenkast vervangen en nieuwe groepenkast met negen groepen inclusief kookgroep geplaatst
  • Elektra aangelegd in keuken volgens nieuwe keukentekening en extra groepen aangelegd voor inductie kookplaat, oven, vaatwasser, boiler enz.
  • Geaarde wandcontactdozen geplaatst in keuken boven aanrechtblad voor algemeen gebruik
  • Extra groep aangelegd voor wasmachine
  • Alle ongeaarde stopcontacten in woonkamer en in slaapkamer  verlaagd tot 30 cm en gelijk aarde draad getrokken en geaarde wandcontactdozen geplaatst
  • Sleuven gefreesd in betonnen muur voor nieuwe stopcontacten

 

Heeft u ook een appartement gekocht in Amsterdam of omgeving Amsterdam? Zitten de wandcontactdozen in uw huis op een meter? Wilt u graag de stopcontacten door het hele huis ( woonkamer en slaapkamers) laten verplaatsen? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf. Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien.

Meestal in een oude woningen zitten de stopcontacten op een hoogte van een meter. Men wil graag de stopcontacten uit het zicht hebben. Tegenwoordig zitten ze standaard op een 30 cm vanaf de vloer. Zitten de wandcontactdozen bij u in uw appartement of eengezingswoning op een meter? Wilt u graag de stopcontacten laten verlagen en aarden. Dan kunt u met Duran ETB contact opnemen.

Woont u in Maarssenbroek, Utrecht  Terwijde, Montfoort, Leidsche Rijn, Diemen, Hilversum, Bunnik, Lunetten, Amersfoort, Woerden, De Bilt, Houten, Den Dolder, Blaricum, Amsterdam, Maarssen, Gouda, Gorinchem, Haarlem, Lexmond, Hoofddorp, Almere, Amstelveen, Dordrecht of omgeving?

Neem dan contact op met Duran ETB. Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien.

Voor meer info bel direct met 06-21826138 of kijk op www.duranetb.nl of mail naar info@duranetb.nl .