Geweldige vakmensen!

Duran en zijn team hebben er voor gezorgt dat alle aansluitingen, zoals op de bouwkaart aangegeven, voor mijn nieuwe keuken in orde kwamen.
Daarnaast heeft Duran mijn meterkast uitgebreid. Alle stopcontacten en schakelaars ingebouwd, maken van wasmachine en droger aansluiting in de bijkeuken, maken van water en afvoer aansluiting voor keukenblokje in de bijkeuken, radiator verplaatsen van de keuken naar de bijkeuken en voor de electriciteit in mijn bijkeuken gezorgd.

Duran en zijn team kwamen zeer professioneel over. Ik was aan het werk tijdens het traject, maar Duran hielt mij optimaal overal van op de hoogte.

Toen het traject af was ben ik gaan kijken en alles was ontzettend netjes afgewerkt en zag er strak en mooi uit!

Duran en zijn team hebben de grote klus geklaard in 2 dagen! Ik had niet gedacht dat dit mogelijk was. Verschillende loodgieters en elektriciens hadden een week nodig.

Ik heb de samenwerking met Duran en zijn team als zeer prettig ervaren, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden, netjes werd aangesproken, tips kreeg en een goede scherpe prijs waarbij je echt waar krijgt voor je geld. Ik zou Duran en zijn team aan iedereen aanbevelen!

Duran en team Bedankt!