Veilige aardlekschakelaar van Duran ETB

Veilige aardlekschakelaar van Duran ETB

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, VOOR HET PLAATSEN VAN UW AARDLEKSCHAKELAAR

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit.

Sinds 1975 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar verplicht. Heeft u een al wat oudere woning en wilt u graag een aardlekschakelaar installeren? Of valt de hele tijd de stroom uit en kunt er maar niet achter komen waar dit aan ligt? Ga dan naar Duran ElektroTechnisch Bedrijf. Onze goed opgeleide en ervaren elektriciens komen nog dezelfde dag bij u langs om de stroomstoring in uw huis snel te verhelpen.

Een aardlekschakelaar beschermt uw leven

Als u ergens lekstroom heeft, schakelt de aardlekschakelaar direct alle stroom uit. Zo voorkomt hij dat u een elektrische schok krijgt als u ergens aanzit wat onder stroom staat. Kapotte elektrische apparatuur bijvoorbeeld, of oude poreuze leidingen.

Een aardlekschakelaar meet hoeveel stroom er door hem heen gaat náár de elektrische installatie en de apparatuur. Hij meet ook hoeveel stroom er terugkomt. Defecte apparaten komen onder spanning te staan en laten stroom weglekken naar de aarde via de vloer of de muur. Maar de lekstroom kan ook door uw lichaam lopen, als u een defect apparaat of een poreuze leiding aanraakt. Daarom schakelen aardlekschakelaars direct alle spanning uit, zelfs bij de kleinste lekstroom.

aardlekschakelaar-kapot

Vaak weet u wel welk apparaat de boosdoener is. Maar soms moet u echt een monteur laten komen om nauwkeurige metingen te doen. Schakel dan Duran ElektroTechnisch Bedrijf in. Want wij hebben meer dan 14 jaar ervaring met elektrotechnische werkzaamheden in huizen en kantoren. Heeft u een oude woning zonder aardlekschakelaar en wilt u graag meer veiligheid in huis? Duran installeert ook nieuwe aardlekschakelaars.

aardlekschakelaar-hager

  Bel nu