Elektricien Doorn

Elektricien Doorn

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN DOORN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Doorn?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude systemen zoals stoppenkasten en stopcontacten, waarborgen we de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installatie. Daarnaast zijn wij experts in de veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u met spoed een elektricien nodig in de regio Doorn? Neem dan direct contact met ons op.

  Bij Duran ETB in Doorn wordt elke installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur die aan de SEI-eisen voldoet. Onze elektrische installaties worden zorgvuldig, professioneel en veilig uitgevoerd volgens de norm NEN 1010. U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische systeem bij ons in goede handen is.

  Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij zijn er voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Doorn.

  elektricien Doorn duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor een veilige woning in Doorn is een goed werkende aardlekschakelaar essentieel. Dit apparaat schakelt automatisch de stroom uit bij detectie van lekstroom, wat cruciaal is in noodsituaties zoals stormen. Heeft u assistentie nodig bij de installatie van een aardlekschakelaar in Doorn? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne woningen in Doorn zijn voorzien van diverse elektrische apparaten in de keuken en badkamer, die vaak een professionele installatie vereisen vanwege hun hoge stroomverbruik. Apparaten met een verbruik boven de 2000 watt moeten op een aparte groep in de meterkast worden aangesloten. Bij Duran ETB kunt u terecht voor vrijblijvend advies over al uw elektrische vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluitingen ontstaan wanneer defecte apparaten of kabels in aanraking komen en kunnen gevaarlijk zijn. In zulke gevallen moet de zekering in de meterkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Doorn. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij helpen u graag.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van uw elektrische voorzieningen vereist vaak aanpassingen in de groepenkast. In Doorn helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn experts in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Nieuwe keukenapparaten vereisen vaak een vernieuwde groepenkast. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers functioneren het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Doorn vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en jarenlange ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude meterkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Doorn, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten vanwege het hoge stroomverbruik. Bovendien missen ze vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Doorn? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Voldoende stopcontacten zijn essentieel voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Doorn voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Blijft het probleem aanhouden, dan kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Doorn en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Doorn.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting zorgt voor een comfortabele woonomgeving, zowel bij werk als ontspanning. Uw elektricien in Doorn kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of mooie tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Doorn

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf

  (DuranETB) werd in 2008 opgericht door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu