Elektricien Gouda

Elektricien Gouda

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN GOUDA

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Gouda?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Heeft u een stroomstoring en zoekt u een ervaren elektricien voor het oplossen van uw problemen met elektriciteit? Duran ETB is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf met veel ervaring in het aanleggen van elektra, het vervangen van een groepenkast en het installeren van stopcontacten. Wij staan klaar om u te helpen met het vervangen of aanleggen van alle elektriciteit in uw huis. Wij zijn als elektricien binnen de regio Gouda snel beschikbaar, dus neem direct contact met ons op.

  Probeer niet zelf met elektriciteit aan de slag te gaan als u hier geen kennis van heeft. Elektriciteit moet op een veilige manier worden aangelegd om brand en kortsluiting te voorkomen. Duran ETB is een gekwalificeerd elektricien die in Gouda en omgeving elektra-werkzaamheden professioneel en veilig uitvoert. Duran ETB is een officieel (SEI) erkend installateur en voert alle werkzaamheden uit volgens de erkende norm NEN 1010.

  Groepenkast vernieuwen

  Wonen in een oudere woning in Gouda of in een nieuwbouwhuis kan betekenen dat uw groepenkast toe is aan vernieuwing. Dit is vaak nodig na de installatie van een nieuwe keuken met moderne keukenapparatuur. Voor apparaten zoals een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser is het ideaal om deze op een aparte groep aan te sluiten. Ook uw wasmachine en wasdroger hebben een eigen groep nodig.
  Als ervaren elektricien vernieuwen wij uw groepenkast met hoogwaardige A-merk materialen die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Met meer dan 14 jaar ervaring in het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, bieden wij u ook graag vrijblijvend advies aan.

  meterkast---groepenkast-vervangen300px

  Stoppenkast vervangen

  Veel oudere woningen in Gouda hebben nog een meterkast die niet geschikt is voor het gebruik van moderne, stroomvretende apparaten, bijvoorbeeld in de keuken. Bovendien ontbreekt in veel gevallen een aardlekschakelaar die de stroom uitschakelt bij een lekstroom. Wilt u uw stoppenkast of zekeringenkast vernieuwen? Kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij plaatsen kwalitatieve kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.

  Stroomstoring-verhelpen-300px

  Meterkast aanleggen

  Elektrische problemen in oudere huizen kunnen vaak voorkomen worden door de installatie van een nieuwe meterkast. De bestaande stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige eisen en de elektrische bedrading kan verouderd zijn. Dit kan leiden tot het uitvallen van apparaten. In Gouda kan Duran ETB een nieuwe zekeringenkast voor u plaatsen en de bedrading vernieuwen. Wij zijn snel inzetbaar en staan voor u klaar.

  Elektricien-Utrecht300px

  Elektra keuken

  De keuken wordt steeds meer het kloppend hart van het huis, vol met apparaten die veel stroom verbruiken. Het is dan ook verstandig om de elektra in uw keuken professioneel te laten aanleggen. Elk apparaat heeft een verschillend vermogen en moet correct aangesloten worden. Voor apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, is een aparte groep in de stoppenkast noodzakelijk. Laat de professionele elektricien van Duran ETB u adviseren, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw keuken.

  elektra-keuken-vleuten

  Extra groep aanleggen

  Uw elektricien uit Gouda, Duran ETB, kan uw groepenkast veilig vervangen of uitbreiden als uw elektrische wensen toenemen of uw oude groepenkast verouderd is. Wij leggen een extra groep aan en plaatsen of vervangen een aardlekschakelaar of hoofdschakelaar waar nodig.

  stoppenkast---groepenkast-vervangen-300px

  Elektriciteit aanleggen

  Wanneer een stop doorslaat in de meterkast en uw apparaten ineens niet meer werken, kan dit door kortsluiting komen. Kortsluiting ontstaat als elektrische draden elkaar raken, bijvoorbeeld door een kapot apparaat of beschadigde kabel. De stroom gaat dan naar plekken waar het niet hoort en de zekering schakelt de stroom uit. Leidingen, kabels, verlichting en nieuwe apparaten aansluiten, wij doen het graag voor u. Of het nu gaat om een nieuw stopcontact, nieuwe kabels of een nieuwe stoppenkast, wij zijn uw betrouwbare elektricien in Gouda.

  elektriciteit-aanleggen-vleuten

  Stroomstoring zoeken

  Wanneer uw verlichting uitvalt of uw apparaten niet meer werken, kan dit te wijten zijn aan doorgeslagen zekeringen of uitgeschakelde automaten in de meterkast. Soms kan een aardlekschakelaar zijn uitgeschakeld door lekstroom, of een zekering kan defect zijn door overbelasting of kortsluiting. Heeft u last van doorslaande stoppen? Dit kan komen door doorgebrande draden in stopcontacten door zware apparaten op dezelfde groep. Elektricien Duran ETB staat klaar om u te helpen bij stroomstoringen.

  Als u niet kunt achterhalen waar de stroomstoring vandaan komt, schakel dan een elektricien in om dit op te sporen. Bij storingen in uw elektra of een defecte aardlekschakelaar, neem direct contact op met Duran ETB. Wij zijn een landelijk erkend elektro-installatiebedrijf, bij voorkeur werkzaam in Gouda.

  stroomstoring-zoeken-vleuten

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Met het toenemende gebruik van elektrische apparaten kan de behoefte aan extra stopcontacten toenemen. Wilt u meer comfort door extra stopcontacten op handige plaatsen? Duran ETB kan in uw bestaande huis of nieuwbouwwoning in Gouda nieuwe stopcontacten plaatsen of bestaande verplaatsen.

  stopcontact-plaatsen-verplaatsen-vleuten

  Aardlekschakelaar plaatsen

  In sommige oude woningen ontbreekt een aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Een aardlekschakelaar beschermt door de stroom uit te schakelen bij lekstroom. Dit is ook nuttig bij onweer. Woningen die na 1975 zijn gebouwd, moeten volgens de wet een aardlekschakelaar hebben. Woont u in Gouda en heeft u geen aardlekschakelaar? Neem dan contact op met Duran ETB.

  aardlekschakelaar-plaatsen-vleuten

  Verlichting

  Een goed verlichte woning biedt sfeer en comfort. Of u nu lampen, tl-lampen, inbouwspots of tuinverlichting wilt installeren, wij helpen u graag met de installatie. Wij zorgen ervoor dat de bekabeling professioneel wordt gedaan. Neem contact met ons op voor een overzicht van de kosten en mogelijkheden.

  verlichting-vleuten

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring in elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen
  • Gebruik van alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Uitvoering volgens NEN 1010 normen
  • Storingsdienst elektra
  • 24/7 service
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Wij plaatsen alleen A-merk stoppenkasten van HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON, enz.

  Neem 24/7 contact met ons op via telefoonnummer 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu