Elektricien Loosdrecht

Elektricien Loosdrecht

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN LOOSDRECHT

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Loosdrecht?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wanneer u thuis in Loosdrecht een elektrische storing heeft, is het verstandig om het probleem niet zelf op te lossen. Uw eigen veiligheid is van het grootste belang, daarom is het essentieel om een professionele elektricien in te schakelen. Bij Duran ETB hebben we uitgebreide ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde elektrische installaties, zoals stoppenkasten en stopcontacten. Ook zijn wij experts in het veilig installeren van keukenapparatuur. Bent u op zoek naar een snel inzetbare elektricien in de regio Loosdrecht? Neem dan direct contact met ons op.

  Het aanleggen van elektriciteit moet uiterst nauwkeurig en veilig gebeuren. Om kortsluiting en brand te voorkomen, moeten kabels, groepenkasten en stoppen op de juiste manier worden geïnstalleerd. Bij Duran ETB, uw elektricien in Loosdrecht, kunt u rekenen op een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden professioneel, vakkundig en veilig worden uitgevoerd, geheel volgens de erkende norm NEN 1010.

  Bij Duran ETB is uw veiligheid onze hoogste prioriteit. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie aan de strengste normen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Loosdrecht.

  elektricien Loosdrecht duran-etb

  Aardlekschakelaar

  In woningen gebouwd voor 1975 ontbreekt vaak een aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de meterkast. Het installeren van een aardlekschakelaar is tegenwoordig verplicht, omdat deze de stroom automatisch uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat extra veiligheid biedt, bijvoorbeeld tijdens een onweersbui. Woont u in Loosdrecht en heeft u advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar? Wij staan klaar om u te helpen.

  Elektra keuken of badkamer

  De moderne huishoudens maken steeds meer gebruik van elektrische apparaten, vooral in de keuken waar gemak voorop staat. Deze apparaten verbruiken vaak veel stroom, waardoor professionele installatie essentieel is. Ook badkamers worden steeds luxer met voorzieningen zoals jacuzzi’s en sauna’s. Apparaten met een verbruik van meer dan 2000 watt moeten altijd op een aparte groep in de stoppenkast worden aangesloten. Duran ETB biedt u graag vrijblijvend advies.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluiting kan ontstaan door een defect apparaat of wanneer kabels met elkaar in contact komen. In zulke gevallen moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om ongecontroleerde stroom te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij helpen u graag. Woont u in de omgeving van Loosdrecht? Neem contact met ons op.

  Extra groep plaatsen

  Heeft u meer elektrische wensen? Uw elektricien in Loosdrecht, Duran ETB, staat voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Of het nu gaat om oudere woningen of nieuwbouw in Loosdrecht, het kan noodzakelijk zijn om de groepenkast uit te breiden, vooral na de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Loosdrecht vernieuwen wij graag uw groepenkast en gebruiken we uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

  Meterkast vervangen

  Oudere stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige eisen en verouderde bedrading kan problemen veroorzaken, vooral met de toename van elektrische apparaten. Uw elektricien in Loosdrecht, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst indien nodig een nieuwe zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten die veel stroom verbruiken, vooral in de keuken. Vaak missen deze kasten ook een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen? Kies voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Met het toenemende gebruik van elektrische apparaten is het aantal stopcontacten vaak onvoldoende. Wilt u meer comfort met stopcontacten op handige plaatsen? Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten zowel in bestaande als in nieuwbouwhuizen, bijvoorbeeld in Loosdrecht.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer het licht uitvalt of apparaten niet meer werken, kan dit wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die is uitgeschakeld door lekstroom. Als dit blijft gebeuren, kan er iets defect zijn in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing vinden en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Loosdrecht en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Voor al uw apparaten heeft u voldoende stopcontacten nodig. Komt u stopcontacten tekort of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld in Loosdrecht.

  Aanleggen verlichting

  Verlichting speelt een grote rol in het comfort van uw huis, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien uit Loosdrecht kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?</h3 >

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Loosdrecht

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu