Elektricien Vinkeveen

Elektricien Vinkeveen

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN VINKEVEEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Vinkeveen?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met een ruime ervaring in het plaatsen van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde installaties zoals stoppenkasten en stopcontacten, waarborgen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem. Bovendien zijn wij experts in de veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u snel een elektricien nodig in de regio Vinkeveen? Neem dan meteen contact met ons op.

  Bij Duran ETB in Vinkeveen wordt elke installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur die voldoet aan de SEI-eisen. Onze elektrische installaties worden vakkundig, professioneel en veilig uitgevoerd volgens de norm NEN 1010. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische systeem bij ons in veilige handen is.

  Of het nu gaat om het verhelpen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Vinkeveen.

  elektricien Vinkeveen duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor de veiligheid van uw woning in Vinkeveen is een betrouwbare aardlekschakelaar essentieel. Dit apparaat schakelt de stroom uit zodra het een lekstroom naar de aarde detecteert, wat vooral belangrijk is tijdens stormen. Heeft u hulp nodig bij het installeren van een aardlekschakelaar in Vinkeveen? Wij zijn er voor u.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne huizen in Vinkeveen hebben steeds meer elektrische apparaten in de keuken en badkamer. Deze apparaten vereisen vaak een professionele installatie vanwege hun hoge stroomverbruik. Apparaten die meer dan 2000 watt gebruiken, hebben een aparte groep in de meterkast nodig. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Bij kortsluiting komen defecte apparaten of kabels met elkaar in contact, wat gevaarlijk kan zijn. In dergelijke situaties moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Vinkeveen. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij staan voor u klaar.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van elektrische voorzieningen vereist vaak een aanpassing van de groepenkast. In Vinkeveen helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Het vernieuwen van uw groepenkast is vaak noodzakelijk voor nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers werken het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Vinkeveen vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en ruime ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Vinkeveen, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Voor moderne apparaten is een oude meterkast vaak ongeschikt vanwege het hoge stroomverbruik. Deze kasten missen ook vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Vinkeveen? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het is essentieel om voldoende stopcontacten te hebben voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Vinkeveen voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als het probleem blijft bestaan, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Vinkeveen en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Vinkeveen.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting draagt bij aan het comfort van uw woning, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien in Vinkeveen kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Vinkeveen

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu