Elektricien Leiden

Elektricien Leiden

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN LEIDEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Leiden?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  In Leiden staat Duran ETB voor u klaar om al uw elektrische installaties nauwkeurig te verzorgen. Wij beschikken over jarenlange expertise in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde installaties zoals stoppenkasten en stopcontacten, waardoor wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem garanderen. Daarnaast zijn wij experts in de veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u snel een elektricien nodig in de regio Leiden? Neem dan direct contact met ons op.

  Duran ETB in Leiden verzekert u dat elke installatie wordt uitgevoerd door een erkende installateur die voldoet aan de officiële SEI-eisen. Uw elektrische installaties worden professioneel, vakkundig en veilig uitgevoerd, geheel volgens de erkende norm NEN 1010. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische systeem in veilige handen is.

  Voor alle elektrische werkzaamheden in Leiden is Duran ETB uw vertrouwde partner. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk of het installeren van nieuwe apparatuur, wij zijn er voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Leiden.

  elektricien Leiden duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Een goed functionerende aardlekschakelaar is cruciaal voor de veiligheid van uw woning in Leiden. Het apparaat schakelt de stroom uit bij lekstroom naar de aarde, wat vooral belangrijk is tijdens stormen. Als u hulp nodig heeft bij het installeren van een aardlekschakelaar in Leiden, staan wij voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  In moderne huishoudens in Leiden neemt het gebruik van elektrische apparaten in keukens en badkamers sterk toe. Deze apparaten vereisen vaak professionele installatie vanwege hun hoge stroomverbruik. Voor apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, is een aparte groep in de meterkast noodzakelijk. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Bij kortsluiting raken defecte apparaten of kabels met elkaar in contact, wat gevaarlijk kan zijn. In zulke gevallen moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Leiden. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij staan voor u klaar.

  Extra groep plaatsen

  Voor de uitbreiding van elektrische voorzieningen is vaak een aanpassing van de groepenkast nodig. In Leiden helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Het upgraden van uw groepenkast is vaak noodzakelijk voor nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Leiden vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en ruime ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Leiden, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Voor moderne apparaten is een oude meterkast vaak ongeschikt vanwege het hoge stroomverbruik. Deze kasten missen ook vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Leiden? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het is essentieel om voldoende stopcontacten te hebben voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Leiden voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als het probleem blijft bestaan, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Leiden en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Leiden.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting draagt bij aan het comfort van uw woning, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien in Leiden kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATONenz.

  Over Elektricien Leiden

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu