Elektricien Breukelen

Elektricien Breukelen

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN BREUKELEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Breukelen?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met een uitgebreide ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het updaten van verouderde systemen zoals zekeringkasten en stopcontacten, verzekeren wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de professionele en veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u met spoed een elektricien nodig in Breukelen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

  Bij Duran ETB in Breukelen wordt elke installatie uitgevoerd door een gecertificeerde specialist die voldoet aan de SEI-richtlijnen. Onze elektrische installaties worden zorgvuldig, professioneel en veilig geïnstalleerd volgens de NEN 1010 norm. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische systeem bij ons in uitstekende handen is.

  Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische vraagstukken in Breukelen.

  elektricien Breukelen duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor de veiligheid van uw woning in Breukelen is een goed werkende aardlekschakelaar essentieel. Dit apparaat schakelt automatisch de stroom uit wanneer lekstroom wordt gedetecteerd, wat cruciaal kan zijn tijdens noodsituaties zoals stormen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van een aardlekschakelaar in Breukelen? Wij staan klaar om u te assisteren.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne woningen in Breukelen zijn vaak voorzien van diverse elektrische apparaten in zowel de keuken als de badkamer, die vanwege hun hoge stroomverbruik professionele installatie vereisen. Apparaten met een verbruik van meer dan 2000 watt moeten op een aparte groep in de meterkast worden aangesloten. Bij Duran ETB kunt u terecht voor gratis advies over al uw elektrische vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluitingen ontstaan wanneer defecte apparaten of beschadigde kabels in contact komen, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. In dergelijke gevallen moet de zekering in de meterkast uitschakelen om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Breukelen. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij staan klaar om u te helpen.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van uw elektrische systeem vereist vaak aanpassingen in de groepenkast. In Breukelen helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn experts in het installeren van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Nieuwe keukenapparaten vereisen vaak een vernieuwde groepenkast. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers functioneren het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Breukelen vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en jarenlange ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude meterkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Breukelen, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten vanwege het hoge stroomverbruik. Bovendien missen ze vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Breukelen? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Voldoende stopcontacten zijn essentieel voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Breukelen voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Blijft het probleem aanhouden, dan kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Breukelen en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Breukelen.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting zorgt voor een comfortabele woonomgeving, zowel bij werk als ontspanning. Uw elektricien in Breukelen kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of mooie tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Breukelen

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (Duran ETB) werd in 2008 opgericht door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu