Elektricien Lexmond

Elektricien Lexmond

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN LEXMOND

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Lexmond?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Uw eigen veiligheid staat voorop, en daarom is het cruciaal om een professionele elektricien in te schakelen. Bij Duran ETB hebben we uitgebreide ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde elektrische installaties, zoals stoppenkasten en stopcontacten. Bovendien zijn wij experts in het veilig installeren van keukenapparatuur. Bent u op zoek naar een snel inzetbare elektricien in de regio Lexmond? Neem dan direct contact met ons op.

  Om kortsluiting en brand te voorkomen, is het van groot belang dat kabels, groepenkasten en stoppen correct worden geïnstalleerd. Bij Duran ETB, uw elektricien in Lexmond, kunt u rekenen op een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden professioneel, vakkundig en veilig worden uitgevoerd, geheel volgens de erkende norm NEN 1010.

  Met onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie aan de strengste normen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Lexmond.

  Aardlekschakelaar

  Veel oudere woningen in Lexmond missen een aardlekschakelaar in de meterkast. Het installeren van een aardlekschakelaar is essentieel voor de veiligheid, omdat het automatisch de stroom uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat vooral handig is tijdens een onweersbui. Heeft u in Lexmond advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar? Wij helpen u graag.

  aardlekschakelaar-lexmond

  Elektra keuken of badkamer

  In moderne huishoudens worden steeds meer elektrische apparaten gebruikt, vooral in de keuken voor gemak en efficiëntie. Deze apparaten hebben vaak een hoog stroomverbruik, waardoor een professionele installatie noodzakelijk is. Ook badkamers worden steeds luxer met voorzieningen zoals jacuzzi's en sauna's. Apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, moeten altijd op een aparte groep worden aangesloten. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  elektra-keuken-of-badkamer-lexmond

  Elektriciteit aanleggen

  Defecte apparaten of kabels die met elkaar in contact komen, kunnen kortsluiting veroorzaken. In zulke gevallen moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om ongecontroleerde stroom te voorkomen. Duran ETB is expert in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig in Lexmond? Wij staan voor u klaar.

  elektriciteit-aanleggen-lexmond

  Extra groep plaatsen

  Heeft u extra elektrische voorzieningen nodig? In Lexmond staat Duran ETB voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  extra-groep-plaatsen-lexmond

  Groepenkast vernieuwen

  Nieuwe keukenapparatuur kan het noodzakelijk maken om uw groepenkast te vernieuwen. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Lexmond vernieuwen wij graag uw groepenkast en gebruiken we uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

  groepenkast-vernieuwen-lexmond

  Meterkast vervangen

  Verouderde stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige eisen en kunnen problemen veroorzaken. Uw elektricien in Lexmond, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst indien nodig een nieuwe zekeringenkast en bekabeling.

  meterkast-vervangen-lexmond

  Stoppenkast aanleggen

  Moderne apparaten verbruiken veel stroom, vooral in de keuken, en oude meterkasten zijn hier vaak niet geschikt voor. Vaak missen deze kasten ook een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Lexmond? Kies voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  stoppenkast-aanleggen-lexmond

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het toenemende gebruik van elektrische apparaten vraagt om meer stopcontacten op handige plekken. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Lexmond, voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Stroomstoringen, zoals uitval van licht of apparaten, kunnen wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als dit blijft gebeuren, kan er een defect zijn in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing vinden en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Lexmond en omgeving.

  oorzaak-stroomstoring-zoeken-lexmond

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Voor al uw elektrische apparaten zijn voldoende stopcontacten een must. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Lexmond.

  Aanleggen verlichting

  Verlichting speelt een cruciale rol in het comfort van uw huis, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien uit Lexmond kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Lexmond

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu