Elektricien Hoofddorp

Elektricien Hoofddorp

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN HOOFDDORP

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Hoofddorp?

Onze kernactiviteiten
    Add a header to begin generating the table of contents

    Bij het werken met elektriciteit is het van essentieel belang om een professionele elektricien in te schakelen. Duran ETB heeft jarenlange ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektrische installaties zoals stoppenkasten en stopcontacten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de veilige installatie van keukenapparatuur. Zoekt u een snel beschikbare elektricien in de regio Hoofddorp? Neem dan direct contact met ons op.

    Het correct installeren van kabels, groepenkasten en stoppen is cruciaal om kortsluiting en brand te voorkomen. Bij Duran ETB, uw elektricien in Hoofddorp, kunt u vertrouwen op een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij garanderen dat uw elektrische installaties professioneel, vakkundig en veilig worden uitgevoerd, geheel volgens de erkende norm NEN 1010.

    Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat uw elektrische installatie aan de strengste normen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Hoofddorp.

    elektricien Hoofddorp duran-etb

    Aardlekschakelaar

    In veel oudere woningen in Hoofddorp ontbreekt vaak een aardlekschakelaar in de meterkast. Het installeren van een aardlekschakelaar is cruciaal voor uw veiligheid, omdat deze automatisch de stroom uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat vooral handig is tijdens een onweersbui. Heeft u advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar in Hoofddorp? Wij staan klaar om u te helpen.

    Elektra keuken of badkamer

    In moderne huishoudens worden steeds meer elektrische apparaten gebruikt, vooral in de keuken voor gemak en efficiëntie. Deze apparaten hebben vaak een hoog stroomverbruik, waardoor een professionele installatie noodzakelijk is. Ook badkamers worden steeds luxer met voorzieningen zoals jacuzzi's en sauna's. Apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, moeten altijd op een aparte groep worden aangesloten. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

    Elektriciteit aanleggen

    Wanneer defecte apparaten of kabels met elkaar in contact komen, kan er kortsluiting ontstaan. In zulke gevallen moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om ongecontroleerde stroom te voorkomen. Duran ETB is expert in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig in Hoofddorp? Wij staan voor u klaar.

    Extra groep plaatsen

    Heeft u extra elektrische voorzieningen nodig? In Hoofddorp staat Duran ETB voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

    Groepenkast vernieuwen

    Moderne keukenapparatuur vereist vaak een vernieuwing van de groepenkast. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Hoofddorp vernieuwen wij graag uw groepenkast en gebruiken we uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

    Meterkast vervangen

    Oude stoppenkasten voldoen vaak niet meer aan de huidige normen en kunnen problemen veroorzaken. Uw elektricien in Hoofddorp, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst indien nodig een nieuwe zekeringenkast en bekabeling.

    Stoppenkast aanleggen

    Moderne apparaten verbruiken veel stroom, vooral in de keuken, en oude meterkasten zijn hier vaak niet geschikt voor. Vaak missen deze kasten ook een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Hoofddorp? Kies voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

    Stopcontact plaatsen/verplaatsen

    Het toenemende gebruik van elektrische apparaten vraagt om meer stopcontacten op handige plekken. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Hoofddorp, voor meer comfort en gebruiksgemak.

    Oorzaak stroomstoring zoeken

    Wanneer uw stroom uitvalt of apparaten stoppen met werken, kan dit wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als dit probleem zich blijft voordoen, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak zelf niet vinden? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Hoofddorp en omgeving.

    Stopcontact bij- of verplaatsen

    Voor al uw elektrische apparaten zijn voldoende stopcontacten een must. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Hoofddorp.

    Aanleggen verlichting

    Verlichting speelt een cruciale rol in het comfort van uw huis, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien uit Hoofddorp kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

    Waarom Duran ETB?

    • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
    • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
    • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
    • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
    • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
    • Storingsdienst voor elektra
    • 24/7 service beschikbaar
    • Kwaliteit gegarandeerd
    • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

    Over Elektricien Hoofddorp

    Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

    U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

      Bel nu