Laat uw meterkast vervangen door Duran ETB

 • elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, VOOR HET VERVANGEN VAN UW METERKAST:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Een meterkast vervangen moet goed en veilig gebeuren. Zelfs een ervaren klusjesman laat dat liever over aan een gecertificeerde elektricien. Ga daarom naar Duran ElektroTechnisch Bedrijf als u uw verouderde meterkast wilt vervangen. Want wij hebben meer dan 14 jaar ervaring met het installeren van elektra.

  Wanneer uw meterkast vervangen?

  Voor 1975 was het nog niet wettelijk verplicht om bij nieuwbouw een aardlekschakelaar te installeren. Veel oude huizen hebben dan ook nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de meterkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom in huis uit als er een lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld via een defect elektrisch apparaat of een poreuze leiding. Dat kan erg gevaarlijk zijn voor uw veiligheid. Kortom, als u nog geen aardlekschakelaar heeft, is dat een goede reden om uw meterkast te vervangen.

  Bovendien voldoen oudere groepenkasten vaak niet meer aan de eisen van de huidige tijd. Tegenwoordig gebruiken mensen veel meer – en veel krachtigere – elektrische apparaten. Daarvoor moet een extra groep aan de stoppenkast toegevoegd worden. In de praktijk blijkt vaak dat het goedkoper is om de meterkast meteen helemaal te vervangen. Wilt u zeker weten dat het vakkundig, veilig en ook nog een beetje snel gebeurt? Dan moet u echt Duran ElektroTechnisch Bedrijf inschakelen. Veel tevreden klanten gingen u voor.

  Duran ElektroTechnisch Bedrijf

  Duran ElektroTechnisch Bedrijf is een SEI goedgekeurd installatiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in meterkasten vervangen. Dat doen we bij nieuwbouw, maar ook bij verbouw, onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Al onze monteurs hebben een gedegen opleiding achter de rug. Ook ebben zij jarenlange ervaring in het aanleggen van elektra. Wanneer wij uw meterkast vervangen, gebruiken we alleen groepenkasten van echte A-merken als HAGER en ABB. Uiteraard krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte materialen (10 jaar).

 • plaatsen-nieuwe-stoppenkast-in-een-jaren-30-woning