• elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN BILTHOVEN:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Bilthoven of omgeving Bilthoven?

  Heeft u een elektricien nodig in de regio Bilthoven die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op. Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. Duran ETB is expert in de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra. We hebben ervaring met het vervangen van stoppenkasten, het plaatsen van extra stopcontacten, of het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken.

  Het is belangrijk dat de kabels in uw huis veilig liggen, en dat de groepenkasten en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Bilthoven, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd.

 • Duran ETB

 • Elektra keuken of badkamer

  We maken het onszelf steeds luxer in de keuken en in de badkamer. In de keuken gebruiken we meer apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna.
  Let wel op dat apparaten die veel stroom verbruiken ook professioneel worden aangelegd. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend hierover adviseren.

 • Extra groep aanleggen

  Uw elektricien in Bilthoven, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit. Bijvoorbeeld doordat u meer luxe apparaten in uw huis heeft geplaatst. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit.

  We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we kunnen eventueel een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar toevoegen als dat nodig is. Woont u in Bilthoven of omgeving Bilthoven, neem dan contact met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

 • Groepenkast vernieuwen

  Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan is het soms beter om de hele groepenkast te vernieuwen. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten, en uw groepenkast moet dit aankunnen. Voor oudere huizen in Bilthoven maar ook voor nieuwbouwhuizen is dat vaak aan te bevelen.
  Duran ETB is uw professionele elektricien in Bilthoven en we vernieuwen graag uw groepenkast. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • Stoppenkast plaatsen

  Een oude meterkast is vaak niet bestand tegen het aanleggen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, zoals in de keuken. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis.

  Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen in Bilthoven, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Wij plaatsen alleen maar A-merk groepenkasten van het merk ABB HAF, HAGER of ATTEMA.

 • Extra stopcontact

  We kunnen bijna niet meer zonder mobiele telefoon of laptop en daarom is het handig om deze gemakkelijk op te kunnen laden, terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten.

  Heeft u ook meer stopcontacten nodig en wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Bel dan met Duran Elektrotechnisch bedrijf. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Bilthoven en omgeving Bilthoven.

 • Elektra aanleggen

  Duran ETB legt al uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. We zijn gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u een storing in huis, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Bilthoven woont.
  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektra niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit. Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op. Wij zijn werkzaam in en omgeving Bilthoven.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  Vanaf 1975 is het verplicht bij de bouw van huizen om een aardlekschakelaar te plaatsen in de groepenkast. Huizen die ouder zijn dan 1975 hebben vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar. Woont u in Bilthoven en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel dan met Duran Elektrotechnisch bedrijf..

  Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is.

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer u moeite heeft om een stroomstoring op te sporen, of u ruikt een vreemde lucht in de meterkast, vraag ons dan om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio Bilthoven kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Bilthoven.
  Het gebeurt misschien dat ineens een apparaat niet meer werkt of dat het licht uitvalt. Als u in de meterkast kijkt, ziet u dat ze kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

 • Aanleggen verlichting

  Goede verlichting is heel belangrijk voor de sfeer en het comfort in huis. Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen.

  Uw elektricien uit de omgeving van Bilthoven kan uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van tl-buizen tot het bouwen van inbouwspots aanleggen of het aanleggen van een prachtige tuinverlichting. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Meterkast vervangen

  Woont u in een oud huis, dan is de kans groot dat uw elektrische bedrading sterk is verouderd. Bovendien voldoen de stoppenkasten dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Bilthoven, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Bilthoven

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.