Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdam

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN AMSTERDAM

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Amsterdam of omgeving Amsterdam?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vooral als u storing in huis heeft, schakel dan een ervaren elektricien in. Duran ETB is ervaren in de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra. We hebben veel ervaring met het vervangen van stoppenkasten, het plaatsen van extra stopcontacten, en het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken.

  Zorg dat u veilige elektriciteitskabels in uw huis heeft, dat de groepenkasten en stoppen naar behoren werken, want anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Amsterdam, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen.

  Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd. Dus zoekt u een elektricien in de regio Amsterdam die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op Duran Elektrotechnisch bedrijf.

  Elektra keuken of badkamer

  Steeds meer mensen plaatsen apparaten in de keuken om lekker mee te kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel stroom verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel aan te leggen. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Amsterdam.

  Groepenkast vernieuwen

  Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan het nodig zijn om de groepenkast te vernieuwen. Want een oven, elektrische kookplaat, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geldt zowel voor de oudere huizen in Amsterdam als de nieuwbouwhuizen.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Amsterdam en we vernieuwen graag uw meterkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van meterkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

  Stroomstoring opsporen

  Wanneer uw apparaten het niet meer doen of het licht valt uit, dan heeft u waarschijnlijk een storing. Maar het kan lastig zijn om die zelf op te sporen. Laat ons uw stroomstoring oplossen, of vraag ons vrijblijvend om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio Amsterdam kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt.

  Als u in de meterkast kijkt, ziet u misschien dat een keramische stop kapot is (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

  Stopcontact plaatsen

  Het komt steeds vaker voor dat mensen even hun mobiel willen opladen, of hun laptop, het liefst terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten. Bel ons gerust wanneer u meer stopcontacten nodig heeft, of als u de bestaande stopcontacten wilt verplaatsen naar een betere plek. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Amsterdam.

  Aanleggen verlichting

  Goede verlichting bepaalt de sfeer en het comfort in huis. Wanneer u aan het werk bent, heeft u bij voorkeur een heldere verlichting, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Uw elektricien uit de omgeving van Amsterdam regelt uw verlichting van begin tot het eind. We kunnen tl-buizen aanleggen, inbouwspots aanleggen of een sfeervolle tuinverlichting aanleggen. Maakt u zich geen zorgen over de kabels want dit doen wij graag voor u.

  Stoppenkast plaatsen

  Oude meterkasten zijn vaak niet bestand tegen het aanleggen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, zoals in de keuken of in de badkamer. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis. Dit is gevaarlijk, dus vraag advies van een ervaren elektricien. Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.

  Aardlekschakelaar toevoegen

  Vanaf 1975 werd het verplicht om een groepenkast uit te rusten met een aardlekschakelaar. Huizen die ouder zijn dan 1975 hebben vaak geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. Woont u in Amsterdam en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel ons.

  Meterkast vervangen

  In een oud huis is de bedrading vaak verouderd. Bovendien voldoen de stoppenkasten dan vaak ook niet meer aan de moderne eisen. Zeker wanneer u nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Amsterdam, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u.

  Elektra aanleggen

  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektriciteit niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit.

  Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op. Duran ETB is gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een storing heeft, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Amsterdam woont.

  Extra groep aanleggen

  We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is. w elektricien in Amsterdam, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit. Bijvoorbeeld doordat u meer luxe apparaten in uw huis heeft geplaatst. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit.

  Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

  er Elektricien Amsterdam

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

  U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu