Elektricien Dordrecht

Elektricien Dordrecht

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN DORDRECHT

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Dordrecht?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wanneer u thuis in Dordrecht een elektrische storing ervaart, is het verstandig om het probleem niet zelf aan te pakken. Voor uw eigen veiligheid is het cruciaal om een ervaren elektricien in te schakelen. Bij Duran ETB beschikken we over jarenlange ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde elektrische installaties, zoals stoppenkasten en stopcontacten. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het veilig installeren van keukenapparatuur. Bent u op zoek naar een snel inzetbare elektricien in de regio Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op.

  Het correct aanleggen van elektriciteit is van het grootste belang. Kabels, groepenkasten en stoppen moeten op een veilige manier worden geïnstalleerd om kortsluiting en brand te voorkomen. Bij Duran ETB, uw elektricien in Dordrecht, bent u verzekerd van een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij garanderen dat uw werkzaamheden vakkundig, professioneel en veilig worden uitgevoerd, geheel volgens de erkende norm NEN 1010.

  Bij Duran ETB staat uw veiligheid voorop. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie voldoet aan de hoogste normen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Dordrecht.

  elektricien Dordrecht duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Oude woningen gebouwd voor 1975 missen vaak een aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de meterkast. Tegenwoordig is het verplicht om een aardlekschakelaar te installeren, omdat deze de stroom automatisch uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat extra veiligheid biedt, bijvoorbeeld tijdens een onweersbui. Woont u in Dordrecht en heeft u advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar? Wij staan klaar om u te helpen.

  Elektra keuken of badkamer

  In de moderne huishoudens zien we een toename in het gebruik van elektrische apparaten, vooral in de keuken waar gemak een grote rol speelt. Deze apparaten verbruiken vaak veel stroom, waardoor professionele installatie essentieel is. Ook badkamers worden steeds luxer met voorzieningen zoals jacuzzi’s en sauna’s. Apparaten met een verbruik van meer dan 2000 watt moeten altijd op een aparte groep in de stoppenkast worden aangesloten. Duran ETB biedt u graag vrijblijvend advies.

  Elektriciteit aanleggen

  Een kortsluiting kan optreden door een defect apparaat of wanneer kabels met elkaar in contact komen. In dergelijke gevallen moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om ongecontroleerde stroom te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij helpen u graag. Woont u in de omgeving van Dordrecht? Neem contact met ons op.

  Extra groep plaatsen

  Heeft u meer elektrische wensen? Uw elektricien in Dordrecht, Duran ETB, staat voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Of het nu gaat om oudere woningen of nieuwbouw in Dordrecht, het kan noodzakelijk zijn om de groepenkast uit te breiden, vooral na de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers functioneren het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Dordrecht vernieuwen wij graag uw groepenkast en gebruiken we uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

  Meterkast vervangen

  Voldoen oudere stoppenkasten vaak niet aan de huidige eisen en kan verouderde bedrading problemen veroorzaken, vooral met de toename van elektrische apparaten. Uw elektricien in Dordrecht, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst indien nodig een nieuwe zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten die veel stroom verbruiken, vooral in de keuken. Vaak missen deze kasten ook een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen? Kies voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Met het toenemende gebruik van elektrische apparaten is het aantal stopcontacten vaak onvoldoende. Wilt u meer comfort met stopcontacten op handige plaatsen? Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten zowel in bestaande als in nieuwbouwhuizen, bijvoorbeeld in Dordrecht.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Als het licht uitvalt of apparaten niet meer werken, kan dit wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die is uitgeschakeld door lekstroom. Als dit blijft gebeuren, kan er iets defect zijn in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing vinden en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Dordrecht en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Voor al uw apparaten heeft u voldoende stopcontacten nodig. Komt u stopcontacten tekort of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld in Dordrecht.

  Aanleggen verlichting

  Goede verlichting kan het comfort in huis aanzienlijk verhogen, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien uit Dordrecht kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Dordrecht

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu