Klantervaringen

Klantervaringen

Nieuwe groepenkast geplaatst in Utrecht

Duran ETB heeft een tijd geleden bij mij op kantoor een nieuwe groepenkast geplaatst. Hij werkt netjes, is snel (was binnen een dag klaar), komt zijn afspraken goed na en is zeer schappelijk wat tarief betreft. Ik heb hem direct aanbevolen bij een kennis die een aansluiting voor een laadpaal in zijn tuin wil laten doen.

Manuela van Prooijen
6 juli 2024

 

 • Aanpassing elektra keuken Vianen

  Goede vakman die zijn afspraken nakomt

  Nadat de keuken aan vervanging toe was heb ik op een site aangegeven dat ik een nieuwe groepenkast + extra groepen en leidingwerk + stopcontacten.Al snel kreeg ik berichten Duran en andere bedrijven maar heb gekozen voor Duran omdat ik daar het beste gevoel bij had.Ook de prijs was netjes hoewel het slechts een grove schatting was omdat van mijn kant nog niet alles 100% zeker was.Nadat bij mij zeker was wat er gedaan moest worden maakte we een afspraak om het een en ander duidelijk te bespreken.Aangezien er ook loodgieter werk was kon hij wel iemand mee nemen die dat werk zou kunnen doen.Ze kwamen heel netjes op tijd en dachten mee met de werkzaamheden.Vervolgens kreeg ik een nette prijs waarna we een afspraak maakte wanneer de werkzaamheden plaats zouden vinden.Tussendoor had ik nog wat dingen dat anders of erbij zou moeten komen maar dit alles was geen probleem en zou later bij de prijs komen.Ik vond het heel erg prettig dat ik zelfs op de dag van de werkzaamheden nog kleine dingen kon aanpassen.Op de dag van de werkzaamheden kwamen ze geweldig op tijd eerder aan de vroege kant zelfs omdat ik zelf niet 100% alles klaar had nog (opruim werkzaamheden).De werkzaamheden gingen erg snel en er is ook vooruit gedacht met extra groepen en lege leiding voor mogelijk in de toekomst.Toen de werkzaamheden klaar waren hadden ze het netjes opgeruimd en zag alles er netjes uit.Ter plaatse hadden we het over de extra werkzaamheden en die prijs viel ook erg mee.Ik ben dan ook zeer tevreden over Duran en zou deze zeker aanbevelen bij andere mensen.Heel erg bedankt voor jullie werk.

  Michiel

 • telefonisch advies stroomstoring

  Bij mij was een groep uitgevallen nadat ik zelf een wandcontactdoos had vervangen. Op basis van de positieve recensies heb ik Duran gebeld. Hij nam meteen op en vroeg mij om foto's te maken van de meterkast en daarna een nog een video van de bedrading achter de contactdoos. Daar zag hij het probleem. Hij gaf mij aanwijzingen en dat loste mijn probleem volledig op. Dit allemaal binnen 30 minuten. Hij hoefde hiervoor geen vergoeding. Kortom een héle goede ervaring! Bedankt Duran.

  Hans T.

 • Tweede keer service - extra groep in meterkast aangelegd - goede service!

  Zeer vriendelijk - denken mee - hebben altijd een plan B en nemen extra materiaal uit voorzorg mee, zodat de klus in 1 dag geklaard kan worden. Ik ben blij dat ik een vast adres heb voor mijn elektra werkzaamheden bij Duran!

  Philippe

 • nieuwe stoppenkast, stopcontacten en wisselwisselschakelaars aanleggen

  Duran heeft goed werk geleverd, tegen een goede prijs. Communicatie was top. Zeer aan te bevelen.

  max

 • groepenkast vervangen

  Heb vooraf een aantal offertes opgevraagd en ben vanwege de goede recensies en de redelijke prijs bij Duran uitgekomen. Demonteurs hebben fantastisch werk geleverd. Ze hebben een nieuwe groepenkast geplaatst. We zijn meer dan tevreden over hun werk als over het opruimen daarna. Ze wilden zelfs stofzuigen, maar dat hebben we zelf gedaan. Jullie zijn kanjers!! Applaus voor jullie zelf.

  kader

 • Groepen vervangen

  Duran heeft nieuwe groepen met fornuisgroep aangelegd. Daarna bleek in de keuken een stopcontact verkeerd te zijn aangelegd. Duran ging niet weg voor het veilig was. Hij kwam enkele dagen terug om nieuwe leiding te trekken en daarmee het probleem definitief op te lossen. Hij vraagt wat je wil en geeft goede toelichting op wat hij doet.

  Simon Ott

 • vervanging / installatie 6 rookmelders in huis.

  Snelle service, heldere afspraken, en uitstekende kwaliteit werkzaamheden.

  Gerard van Wingerde

 • Vervangen stoppenkast

  Werken hard en erg netjes.Komen afspraken na en meerwerk wordt eerst besproken.Prijs-kwaliteit helemaal goed. Zeer tevreden.

  Teun Saltzherr

 • Aanbrengen diverse stopcontacten in de tuin en 3 fasen aansluiting

  Ik heb al diverse keren met veel tevredenheid gebruik mogen maken van de diensten van Duran. Allereerst heeft hij mijn 1 fase stoppenkast omgezet naar 3 fasen. Daarnaast heeft hij diverse stopcontacten en lichtpunten aangebracht in mijn tuin en geholpen met het installeren van een 3 fasen stopcontact in de tuin. Specialistisch werk, uitgevoerd met veel professionalisme, beleefdheid en vriendelijkheid.

  Jan Veldink

 • Electra en loodgieter werkzaamheden keuken

  Zeer tevreden over resultaat. Snel klaar, mooi afgewerkt en conform afspraak.

  Doeke Bijlmakers

 • Vervangen groepenkast

  De installateurs waren keurig op tijd. Ze gingen direct voortvarend aan de slag en waren vlot klaar. Mooie en overzichtelijke groepenkast geplaatst.Ze denken in oplossingen als ze ergens tegen aanlopen en denken ook mee over wat handig is. Tevreden met het eindresultaat.

  Albert Koenen

 • nieuwe meterkast plaatsen

  Snel een afspraak kunnen maken, en meterkast was snel geplaatst. De mannen hebben ook meegedacht over de indeling van de groepen.

  Iris van den Brink

 • Uitstekend

  Hebben uitstekend werk geleverd tegen goede prijs. De heer Duran was flexibel in het regelen van zaken welke niet op tekening stonden. Komt afspraken keurig na.Nalevering extra dimmers volgde één dag later.

  Sturkenboom

 • Storing verhelpen + vernieuwen meterkast

  Na een storing (een groep werkte niet meer) is Duran meteen de volgende dag gekomen. Na inspectie bleek dat beide meterkasten aan vervanging toe waren. Hij heeft ze meteen herplaatst! Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en zou Duran dan ook aanbevelen aan iemand die een goede elektricien zoekt.

  Lidewij Kooiman

 • Groepenkast vervangen, aardlekschakelaars aangelegd, nieuwe groep naar kelder

  Heel tevreden, alles verliep volledig volgens afspraak. Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd.Er is een nieuwe groepenkast geplaatst. Mijn oude meterkast had geen aardlekschakelaar. Duran heeft er nu 3 aangesloten en ook een nieuwe groep aangesloten t.b.v. vloerverwarming in de kelder.

  Else

 • Vervangen van groepenkast en Aanleggen nieuwe stopcontacten keuken volgens tekening

  Duran is bij ons geweest om de elektra in de keuken aan te passen aan de hand van tekeningen van de keukenleverancier. tevens heeft hij onze groepen kast vervangen.Dit werk is naar volle tevredenheid gedaan, Duran dacht ook mee en gaf tips over dingen waar ik zelf niet aan gedacht had.Het werk verliep netjes, en alles werd na afloop keurig opgeruimd.Hij was ook keurig op tijd!Kortom als u een goede electricien zoekt Duran is u man.

  Martijn van Tooren

 • Aanleg nieuwe groep, stoppenkast en stopcontacten

  Ik belde Duran Elektrotechnisch bedrijf op voor een snelle klus, omdat onze keuken geplaatst moest worden, maar de elektra nog niet op orde was. Hij kon de dag erna twee elektriciens sturen - een meester en leerling - die met de klus begonnen en het in één dag afrondden. Goede service, netjes gewerkt, snel en professioneel. Ook toen bleek dat we de plaatsing van een stopcontact voor de koelkast waren vergeten te verplaatsen, kwamen ze op de dag van de plaatsing van de keuken tussen twee klussen door om ons uit de brand te helpen. Aanrader.

  Willem

 • Groepenkast plaatsen

  Duran levert uitmuntende service. Hij houdt rekening met klant specifieke in het huis. Verder denkt hij mee en geeft vanuit ervaring goede adviezen. Komt afspraken goed na en duidelijk in communicatie

  Annet

 • Installeren Qbox Solar

  Duran had reeds bij mij de meterkast gereviseerd, super netjes en snel. Nu wilde ik een Qbox Solar laten installeren (om zonnepanelen goed te kunnen monitoren). Binnen een week kon hij de klus uitvoeren, en zoals de vorige keer, perfect en netjes. Kortom, ik zou Duran (wederom) zeer aanraden!

  Jan Veldink

 • Nieuwe groepenkast, keukengroep

  Dhr Duran en zijn collega waren keurig op tijd en hebben de werkzaamheden snel, maar netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden

  Smit

 • uitbreiden meterkast met 3 fasen inductie en extra groepen

  zeer tevreden met de snelle afhandeling en het goed meedenken met de klant voor het aanpassen van de meterkast.

  Trip

 • changed the fuse box

  Duran changed the fuse box (distribution box) in our new home. He gave a good advice not only for the distribution box but also for the electricity supply to our home, for instance changing the connection from Stedin to 3-phase. Thanks to his good advice and quality work we can install solar panels and EV charging unit without any problem. He was also on time and clear in communication. I would recommend him.

  Fatih

 • vervangen groepenkast

  Kon snel een afspraak maken om de groepenkast te vervangen. Het werk is prima uitgevoerd, binnen de geplande tijd en voor de klant een goede prijs. Ik kan Duran van harte aanbevelen.

  Dick Flierman

 • vervangen groepenkast

  Kon snel een afspraak maken om de groepenkast te vervangen. Het werk is prima uitgevoerd, binnen de geplande tijd en voor de klant een goede prijs. Ik kan Duran van harte aanbevelen.

  Dick Flierman

 • Elektrische installatie voor de nieuwe keuken en groepenkast uitgebreid

  De mannen van Duran elektrotechnisch bedrijf hebben professioneel en snel de werkzaamheden uitgevoerd. Ze hebben me ook nog met een paar internetaansluitingen geholpen waarvoor ze later nog apart zijn gekomen. Fijne en betrouwbare vaklieden.

  Jouke rypkema

 • Groepenkast vervangen

  Prima prijs kwaliteit, extra werkzaamheden geen probleem (omleggen aardedraad).Zeer tevreden!

  De Bruin

 • Aanleggen tweefasenaansluiting en nieuwe stoppenkast

  Een nieuwe stoppenkast en perilexaansluiting voor onze nieuwe inductiekookplaat is door Duran snel en deskundig aangelegd, precies volgens afspraak en goede prijs.

  Anoniem

 • Nieuwe meterkast plaatsen

  Nieuwe meterkast laten plaatsen..erg vriendelijk en goed contact, installatie goed en netjes gedaan en goede informatie voor wat we nog meer willen laten doen in de toekomst

  John Franken

 • Nieuwe meterkast plaatsen

  Nieuwe meterkast laten plaatsen..erg vriendelijk en goed contact, installatie goed en netjes gedaan en goede informatie voor wat we nog meer willen laten doen in de toekomst

  John Franken

 • Nieuwe meterkast plaatsen

  Nieuwe meterkast laten plaatsen..erg vriendelijk en goed contact, installatie goed en netjes gedaan en goede informatie voor wat we nog meer willen laten doen in de toekomst

  John Franken

 • Groepenkast vervangen

  Groepenkast vervangen i.v.m. aanschaf Zonnepanelen.Op 13 maart 2023 heeft Duran ETB mijn groepenkast vervangen omdat ik zonnepanelen heb aangeschaft en mijn groepenkast vol en veroudert was.Na een offerte aanvraag die ik met een dag binnen had, met een goede prijs en een korte levertijd heb ik meteen de opdracht gegeven voor installatie.Er werd snel en accuraat gewerkt en ook meegedacht over plaatsing en de groepen indeling. De monteur kwam professioneel over en wist waar hij het over had.Nadat alles was afgerond en opgeruimd, belde Hr.Duran een dag later of alles naar wens was.Kortom een hele tevreden klant en een aanrader voor volgende klussen.Jacques Vriens

  Jacques Vriens

 • Installatie meterkast

  Een goudeerlijk bedrijf die geweldig werk afleveren. Bij eventuele vragen reageren ze supersnel.

  Hans Horbach

 • Advies over aanpassing groepenkast.

  Advies gevraagd over geschiktheid groepenkast in verband met overgang naar 3-fasen aansluiting.Zeer snel antwoord gekregen op mijn email.

  Raymond

 • Elektrische storing oplossen

  Goed bereikbaar, konden snel komen, hebben het probleem goed opgelost.

  Ayla Kruis

 • Meterkast check

  Snelle goede service

  Van schaik

 • Elektriciteit aanleggen voor nieuwe keuken

  Goed werk geleverd en denkt prima mee! Onze koffiecorner kreeg nieuwe stopcontacten waar wij niet aangedacht hadden. Achteraf goede service met nasturen van een afdekplaatje.

  Simon Ott

 • Nieuwe groepenkast en buitenstopcontact

  De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door medewerkers van de firma Duran. Ik ben tevreden over het resultaat.

  Raymond

 • 3 faseaansluiting

  Service is super, vriendelijk. Prijs/kwaliteit prima en eerlijk.Aanrader

  Rexwinkel

 • Trekken kabels

  Duran ETB heeft in ons appartement vanuit de meterkast 2 coaxkabels en 1 internetkabel getrokken naar de woonkamer en de slaapkamer. Alles netjes afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden.

  W.J.Versteeg

 • Gehele elektriciteit gedaan, van sloop tot fresen tot nieuwe bedrading tot nieuwe groenpkast en afmonteren

  Erg goede ervaring gehad met Duran Elektrotechnisch bedrijf, waren altijd netje sop tijd, hielden aan de afspraken en kwamen in hun vrije tijd ook soms langs om het werk te versnellen. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen. Erg betrouwbare mensen!

  Mearg Tafla

 • Aanleg groepenkast + leiding naar keuken

  Duidelijke afspraken per E-Mail, goede snelle service enige verwarring met de oplevering maar direct geïdentificeerd en netjes opgelost

  Tycho vd Wal

 • TV kabel en stopcontact aanbrengen

  Prima en correct contact in de aanloop naar de installatie afspraak. Goede uitvoering en zeer tevreden met resultaat.

  Ingrid Rep

 • Stopcontacten vervangen in het gehele huis

  De firma Duran werkt vakkundig en zeer netjes. Al meer dan 10 jaar uitstekende werkzaamheden zoals het plaatsen van een nieuwe stoppenkast en goede adviezen

  Robert Bakker

 • Diverse installatie werkzaamheden

  Duran heeft 3x installatie werkzaamheden uitgevoerd, allereerst een revisie van mijn verouderde meterkast, het aanbrengen van een "power" groep voor de tuin, en het aanbrengen van diverse buitenstopcontacten, met of zonder schakelaars. Dit is allemaal super netjes en precies uitgevoerd, en geheel volgens planning, met een duidelijke offerte vooraf, dus geen verrassingen achteraf. Absoluut aan te raden!

  Jan Veldink

 • Vervanging elektra

  Uitzonderlijk vakmanschap en ongeëvenaarde service! Onze ervaring met Duran ETB was ronduit uitstekend. Van de volledige vervanging van onze meterkast en elektra in een woning uit 1924 tot het naadloos afstemmen van elk detail tijdens de verbouwing, elke stap werd met uiterste professionaliteit en zorg uitgevoerd. De samenwerking was buitengewoon prettig, en de communicatie verliep vlekkeloos. Dankzij hun tijdige interventies bleef ons project op schema zonder enige vertraging. Duran ETB heeft onze verwachtingen overtroffen en we bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Melanie

 • zoeken storing en verhelpen

  Ik had een zeer goede ervaring met Duran. De elektricien stond op zaterdagavond 21.00 binnen een half uur voor de deur en ging niet weg voordat het gemaakt was. Uiteindelijk om 24.00 alles opgelost en ik was een tevreden klant.

  Guido

 • Een aanrader!

  Duran heeft voor mij een nieuwe groepenkast geleverd en gemonteerd. Dit deed hij zeer netjes en snel. Hij maakte goede duidelijke afspraken en kwam deze ook na. Een vakman die zijn vak verstaat!

  Taxus Timmerwerken

 • Echt goede service, snel en correct. Goede prijs en hele vriendelijke behandeling

  Goede en snelle service, hele vriendelijke en klantgerichte benadering. Snelle reactie via mail, nieuwe groepenkast werd binnen een paar dagen geplaatst. Meneer werkte heel netjes. Gaf duidelijke uitleg over wat er was gedaan. Echt een aanrader!

  Ingrid de Vries

 • Snelle, goede en professionele service

  Nadat de stroom was uitgevallen en bleek dat een zekering kapot was, belde ik Duran en stond er diezelfde middag al een monteur op de stoep. Na een goede check was het probleem al geconstateerd en werd er meteen een oplossing geboden. De monteur ging snel en nauwkeurig te werk en gaf voortdurend updates over de stand van zaken. De monteur kwam professioneel over en wist waar hij het over had.

  Tessa

 • Goed overleg, prima service, netjes afgeleverd

  Duran ingeschakeld vanwege storing. Hij gaf verschillende oplossingsopties, zocht de lastig te bereiken (kruipruimte) storing op en herstelde die in overleg op de beste manier. Vervolgens nieuwe groep met aparte aardlekschakelaar en vernieuwing elektra voor buitenruimte. Goed en betrouwbaar werk!

  Huub Beijers

 • Prima snelle service, professioneel en klantvriendelijk

  Prima snelle service, professioneel en klantvriendelijk. Bij mij moesten er op korte termijn lampen worden opgehangen. Ik ben super tevreden en zou Duran dan ook aanbevelen als je klussen hebt.

  Ellen van Eunen

 • Kundig en goede service

  Had een hoge energierekening. Daarom wilde ik meer inzicht krijgen in mijn verbruik. Ik woon in een huis dat is opgesplitst in 4 appartementen, waardoor het gebruik van een gezamenlijke slimme meter niet volstaat. Op basis daarvan heb ik zelf e.e.a. uitgezocht, en begreep dat ik een kundige elektricien nodig had om te helpen om te kijken naar mogelijkheden om van mijn appartement alleen het energieverbruik te meten. Daarop heb ik gegoogled en Duran ETB gevonden. Dit is goed bevallen. Eerst heb ik de gewenste oplossing besproken, ik heb nu 5 aparte meters die het energieverbruik per stroomgroep meten, zodat ik een goede analyse kan maken welke stroomgroep hoeveel verbruikt. Daarnaast kan ik controleren of het totaalverbruik ook klopt met de afzonderlijke meters. Dit zal mij inzicht opleveren over de oorzaak van het verbruik. Na het eerste analyse bezoek kreeg ik snel een offerte en konden de werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd worden. Het resultaat is keurig geïnstalleerd de meters logisch van 1 tot en met 5 naast elkaar. Ik ben dus zeer tevreden.

  Hans

 • heel goed geholpen door Duran elektro technisch bedrijf

  kan iedereen aanbevelen. zijn goed bereikbaar en geven goed advies.

  yasmin roorda

 • Duran werkt netjes en snel

  Duran werkt netjes en snel.

  Hilde

 • Afspraak op korte termijn werd correct gerealiseerd. Prettig contact. Snel werk, duidelijke uitleg.

  De heer Duran kwam snel om een storing te verhelpen. Ging direct aan de slag, had snel door waar de fout zat, werkte effectief en ordelijk. Kwam door extra controle ook nog niet ontdekte fouten in de electrische installatie op het spoor. Met hem kon duidelijke afspraak worden gemaakt over toekomstige werkzaamheden.

  Gerard van 't Spijker

 • Snel, vriendelijk en behulpzaam. Gaat niet weg voordat het probleem helemaal opgelost is!

  Ik had Duran Elektrotechnisch gevraagd voor een Perilex aansluiting. Erg behulpzame mensen, die er voor zorgen dat alles in orde en opgelost is. Ik ben erg tevreden over de service!

  martine

 • Duran heeft de storing in onze meterkast snel en vakkundig verholpen

  Storing in meterkast veroorzaakte kapotte groepsschakelaars waardoor een groot deel van het huis (waaronder keuken) zonder stroom zat. Extra vervelend was dat dit zondagochtend gebeurde. Gelukkig stond Duran binnen een uur bij ons op de stoep en heeft het snel en vakkundig gerepareerd.

  Robert

 • Heel beleefde man die zeer goed werk levert!

  Een nieuwe groepenkast laten aanbrengen met 3 ALS en 1 HS. De heer Duran reageerde snel op mijn verzoek en na het sturen van enkele foto's van de meterkast heeft hij me een offerte gestuurd. Hij kon al zeer snel na akkoord de spullen komen monteren en heeft ook nog wat kleine zaken in huis verholpen. Erg fijn!

  Matthijs van Herten

 • Werkt netjes en communiceert goed

  Duran heeft bij ons een inductie kookplaat en een extra stopcontact aangelegd. Omdat de inductieplaat oud was en niet duidelijk gedocumenteerd, heeft hij met mij de inductieplaat geopend en uitgevogeld hoe aan te sluiten. Complete service!

  Lucas

 • Heel tevreden: snelle reactie, vriendelijk, goede prijs, goed werk geleverd.

  Duran heeft bij mij een dubbele wandcontactdoos in de meterkast geplaatst. Ging met ze in zee, omdat ze zo snel reageerden en omdat de reviews goed waren. Ik sluit me aan bij deze goede reviews. Is op tijd, werkt snel en levert goed werk af.

  Sander Smits

 • Snelle service, duidelijk, betrouwbaar

  Duidelijk aangegeven wat mijn wensen waren. Uitbreiding groepenkast met 2 groepen, extra aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar in de bestaande groepenkast. Duran heeft me nog dezelfde dag een offerte gestuurd met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en de kosten. De aanpassing is nog dezelfde week, naar volle tevredenheid uitgevoerd. Duran overlegt de werkzaamheden duidelijk met de klant, evt. wijzigingen t.o.v. eerder gemaakte afspraken worden alleen genomen in overleg met de klant, geen ongename verassingen.

  Pieter Leker

 • een advertentie geplaatst voor het plaatsen ...

  een advertentie geplaatst voor het plaatsen van een stopcontact, het trekken van draad en het plaatsen van een groepenkast en na een zeer snelle reactie van Duran etb een afspraak kunnen maken. Zeer vakkundig en snel heb ik nu een paar dagen later een professioneelGeïnstalleerde groepenkast. Zeer tevreden over werkwijze en prijs. Aan te bevelen!

  H van Essen

 • Zeer zeker een aanrader

  Vandaag een kleine maar voor mij belangrijke opdracht geplaatst. Ging om het plaatsen van een stopcontact in de meterkast voor een modem. Duran reageerde heel snel en met een hele mooie prijs incl materiaal. Hij had zelfs de zelfde dag tijd om het te doen. Helemaal geweldig dus. Hij heeft de stopcontact in overleg en professioneel geplaatst. Zeer vriendelijke man en zeker aan te raden. Volgende klus bel ik hem zeker.

  Arie Ton

 • Prima service en betrouwbaarheid

  Duran kwam onze inductiekookplaat installeren tijdens de verbouwing van onze keuken. Wat ons positief beviel was dat hij vooral een zeer verzorgde indruk maakte. Hij maakte duidelijke afspraken en dacht mee bij de verbouwing. Wijzigingen in de afspraken op mijn verzoek waren geen probleem en kwam hij na. De inductieplaat is netjes en praktisch geïnstalleerd. Prima!

  Lars

 • Goede kwaliteit werkzaamheden, uitstekende service!

  Duran ETB heeft in iets meer dan een uur tijd mijn stoppenkast vervangen. De kast is keurig geïnstalleerd en na de installatie werd alles netjes opgeruimd, De communicatie vooraf liep soepel. Ik kon de Duran ETB altijd bereiken en kreeg heel snel weer antwoord. En voor vragen kan ik nog altijd terecht. Super service!

  D.van Beek

 • Duran werkt zeer professioneel en vakkundig en stemt de klus goed af met de klant.

  Vanaf het moment dat ik Duran belde voelde het al vertrouwd. Hij is flexibel, probeert mee te denken met mij als klant en heeft een scherpe prijs. Het werk dat hij leverde was zeer professioneel en ook zorgvuldig uitgevoerd. Hij heeft alles toegelicht en ook mijn vragen geduldig beantwoord om tot een goede afstemming van het werk te komen. Hij heeft een nieuwe groepenkast geplaatst in de meterkast en ook nog alle verbindingen naar de centraal-dozen gelegd.Ook heeft hij een ingewikkelde schakeling voor mij verlegd terwijl dit niet in de offerte zat, echte service!!Zeer tevreden dus.

  Robin

 • Service gericht, vakkundig. Levert werk netjes af

  Duran ElektroTechnischBedrijf heeft bij mij stopcontacten verplaatst, draden getrokken naar meterkast, extra groep in de meterkast gemaakt. Dit allemaal helemaal naar wens.

  A. Benard

 • Perfect!! voor al mijn electrische mankementen weet ik bij wie ik moet zijn.

  we hadden een afspraak ingepland om tussen 10 en 11 een perilex kabel aan te sluiten op een fornuis en de heer duran was op tijd om 10 uur om precies te zijn. Een man van zijn woord binnen een minuut of 20 was alles in orde en keurig getest voor een prijs wat bij anderen alleen al de voorrijdkosten zijn. Zoek niet verder en neem contact op met duran Afz Aguilar

  W. Aguilar

 • Perfecte service montage

  Snelle service, perfect en netjes uitgevoerd. Daar zouden menige bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

  alex

 • Duran werkt snel en secuur, hij levert uitstekend werk af

  Duran heeft al het benodigde elektronisch werk in mijn nieuwe huis verricht: het ophangen van nieuwe lampen in alle ruimtes, het installeren van een deurbel, rookmelders en alarmsysteem, en het aanleggen van een extra stopcontact. Hiervoor heeft hij samen met een collega 1,5 dag voor nodig gehad.Ik ben zeer tevreden over het gedane werk, het ziet er netjes uit. Naar mijn inschatting werkt Duran in een goed tempo. Voordat hij begint overlegt hij over te maken keuzes.De kosten waren iets hoger dan ik zelf had ingeschat, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat dit waarschijnlijk door mijn gebrek aan kennis komt. Bij een volgende opdracht zal ik zeker weer een beroep doen op Duran.

  Yuri

 • snelle en uitstekende service tegen een goede prijs

  14 november 2014 - De heer Duran heeft vandaag voor onze nieuwe bedrijfsruimte bij ons een extra groepenkast met 4 aardlekautomaten geplaatst. Daarnaast heeft hij zoals afgesproken de grondkabel netjes onder de grond aangelegd. In de bestaande groepenkast zag hij dat de elektriciteit niet goed was aangesloten. Door een extra aardlekschakelaar te plaatsen en verschillende draden te hergroeperen heeft hij dit probleem ook verholpen. Dit alles werd in duidelijk overleg heel snel en efficiënt door de heer Duran met zijn hulpje gedaan. Aan het einde van de klus vroeg ik of hij ook op korte termijn nog bepaalde problemen met de elektriciteit in onze woonkamer kon oplossen. Hij bestudeerde de kamer en hij zei dat ik daar geen aparte afspraak voor hoefde te maken. Hij zou het probleem in onze kamers direct oplossen. Niet heel veel later had hij het probleem met onze elektriciteit in onze kamers inderdaad keurig opgelost zonder noemenswaardige extra kosten. De heer Duran werkt heel netjes en efficiënt. De communicatie tijdens de werkzaamheden is heel duidelijk. Hij denkt heel goed mee en komt daardoor met goede alternatieven voor het probleem. Hij reageert snel op emails en sms-en bij het vragen om informatie. Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak met hem te maken. Ik kan deze elektricien iedereen van harte aanbevelen. Zijn emails zijn duidelijk. En hij komt zijn afspraken na. Kortom nog een tevreden klant. De volgende keer dat ik een elektricien nodig heb dan zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf!

  Jeroen Zaal

 • Aardlekautomaat plaatsen

  Ik heb viavia vernomen dat Duran goed werk levert. Hij kon snel nadat we contact hadden langskomen en heeft het probleem (elektrische storing) snel en vakkundig verholpen tegen de vooraf afgesproken prijs. Het ging om een stroomlekschakelaar plaatsen. Al met al zou ik herm de volgende keer zo weer inschakelen bij klusjes met electra.

  rob vrije

 • Elektra aanpassen in keuken / Flexibel en volgens afspraak

  Twee vakmannen hebben samen in tien manuren de klus geklaard. De werkzaamheden werden zeer netjes uitgevoerd, het huis werd net zo schoon achtergelaten als ze het aantroffen toen ze begonnen. Achteraf werd de tijd genomen om rustig een rondje door het huis te doen met uitleg van wat er gedaan was. Meerwerkzaamheden: een extra dubbele wandcontactdoos die ik was vergeten mee te nemen in de opdrachtbeschrijving: zonder extra kosten en zonder morren!

  Paul Tak

 • Aanleg netwerkkabels

  Duran heeft netwerkkabels in mijn woning getrokken. Zowel in loze leiding als naast bestaande CAI. Dit is zeer snel en professioneel aangepakt. Er wordt heel netjes gewerkt en meneer Duran en zijn collega zijn zeer vriendelijk. Kortom, ik bel zeker weer voor een volgende klus!

  Dennis

 • Hotelschakeling aansluiten

  Bijzonder tevreden over de snelheid en proactiviteit van de dienstverlening van Duran Elektrotechnisch bedrijf. Kon op korte termijn een afspraak maken. Prettige omgang en afstemming met de installateur.

  L.de Z.

 • Snel, efficiënt, veilig en nauwkeurig nieuwe groepenkast geplaatst

  De ochtend na het geven van de opdracht wist de bijzonder vriendelijke Duran en zijn collega mijn oude onveilige groepenkast te vervangen voor een toekomstproof model met drie aardlekken, een aparte kookgroep en beltrafo. Ook adviseerde hij om mijn geknutsel met een verlengsnoer anders aan te pakken, door twee vaste, geaarde contactdozen te installeren. Ook al het overige gedateerde kabelwerk heeft Duran prachtig vervangen en weggewerkt. Had ik enkele uren daarvoor nog een ongelofelijk ouderwetse, gevaarlijke meterkast; sinds Duran ingreep kan ik vol trots de meterkast aan vrienden en familie laten zien.Duran en zijn team werkt snel, efficiënt, veilig, zeer nauwkeurig en maakt gebruik van materiaal van de beste merken voor een hele mooie prijs. Bovendien is Duran bijzonder oplossingsgericht, denkt met je mee en adviseert alternatieve (betere) oplossingen. Fantastisch gedaan Duran; tot de volgende keer!

  Jimmy

 • Groepenkast vervangen

  Heel professioneel en meedenkend met wat beter kan, superblij ermee! Zeer goede service.

  David van der Wal

 • Stoppenkast vervangen en extra groep aanleggen in keuken

  De heer Duran heeft een stoppenkast uitstekend vervangen door een schakelkast, met een fikse uitbreiding van het aantal groepen. Via de kruipruimte zijn nieuwe kabels getrokken, wat vanwege pur vloerisolatie nauwgezet moest gebeuren. De heer Duran werkt snel en instrueert voor praktischelke handeling zijn tweede man. De uiteindelijke prijs lijkt redelijk (maar is voor ons niet concreet te beoordelen gezien het globale karakter van alle offertes). De communicatie vooraf verliep vlot en het werk kon snel worden uitgevoerd.Bij een volgende klus benaderen we allereerst de heer Duran.

  fam. Broos

 • Alle elektra vervangen in het hele huis + oude stoppenkast vernieuwen

  Duran denkt met je mee en is zeer professioneel. Alle elektra inclusief stoppenkast in heel het huis door duran en zijn team laten vervangen. Dit alles is zeer netjes gedaan. Ook denkt hij met je mee wat heel prettig is. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor een volgende klus bel ik hem zeker weer.

  Antoine

 • Geweldige vakmensen!

  Duran en zijn team hebben er voor gezorgt dat alle aansluitingen, zoals op de bouwkaart aangegeven, voor mijn nieuwe keuken in orde kwamen.Daarnaast heeft Duran mijn meterkast uitgebreid. Alle stopcontacten en schakelaars ingebouwd, maken van wasmachine en droger aansluiting in de bijkeuken, maken van water en afvoer aansluiting voor keukenblokje in de bijkeuken, radiator verplaatsen van de keuken naar de bijkeuken en voor de electriciteit in mijn bijkeuken gezorgd.Duran en zijn team kwamen zeer professioneel over. Ik was aan het werk tijdens het traject, maar Duran hielt mij optimaal overal van op de hoogte.Toen het traject af was ben ik gaan kijken en alles was ontzettend netjes afgewerkt en zag er strak en mooi uit!Duran en zijn team hebben de grote klus geklaard in 2 dagen! Ik had niet gedacht dat dit mogelijk was. Verschillende loodgieters en elektriciens hadden een week nodig.Ik heb de samenwerking met Duran en zijn team als zeer prettig ervaren, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden, netjes werd aangesproken, tips kreeg en een goede scherpe prijs waarbij je echt waar krijgt voor je geld. Ik zou Duran en zijn team aan iedereen aanbevelen!Duran en team Bedankt!

  Timmer

 • Vakkundig, flexibel en klantgericht. Een tevreden klant is wat telt voor Duran!

  Uitstekende ervaring. Ik wilde veel verschillende dingen: waterafvoer verplaatsen, water- en gasaansluitingen verplaatsen, extra elektra groepen in de meterkast, extra aansluitingen in de keuken en een volledige UTP-bekabeling van alle kamers in huis. Alles is exact uitgevoerd zoals afgesproken. Duran levert vakwerk, werkt goed in overleg, adviseert waar nodig en is bijzonder klantvriendelijk. Je merkt in alles dat hij zelf ook alleen tevreden is als de klant tevreden is. Nieuwe wensen van mijn kant werden goed doorgesproken, inclusief het prijskaartje wat aan die wensen hing, maar werden na mijn goedkeuring meteen meegenomen in het werk dat ze al deden. Niets van "daar kom ik een volgende keer wel voor terug".Voor iedere volgende onderhoudsklus zou ik Duran zeker weer inhuren.

  Jos van Oers

 • Snel, accuraat, vriendelijk goede prijs

  We hadden een erg goede ervaring met Duran ElektroTechnischBedrijf. Hij kwam snel, wist meteen wat aan de hand was, had vervangende apparatuur bij zich en was heel vriendelijk. Voor iedereen aan te raden.

  NG Pek

 • Snel, vriendelijk en vakkundig

  Duran heeft bij ons een netwerkaansluiting afgemonteerd. Snelle reactie, snel klaar en zeer vriendelijk en netjes. Echt aan te bevelen!

  Yvette

 • De heer Duran heeft vandaag een mooi produkt ...

  De heer Duran heeft vandaag een mooi produkt geleverd. Keurig op tijd, snel gewerkt (dus geen tot weinig overlast).en keurig afgewerkt. Uitstekende service en dus waar voor zijn geld. Voor een volgende klus staat Duran Elektro Technisch Bedrijf bij ons vooraan de lijst.

  Ernst Huijten

 • Service gericht, vakkundig. Levert werk netjes af

  Duran ElektroTechnischBedrijf heeft bij mij stopcontacten verplaatst, draden getrokken naar meterkast, extra groep in de meterkast gemaakt. Dit allemaal helemaal naar wens.

  A. Benard

 • Zeer snelle en uitstekende service tegen een betaalbare prijs

  Nadat ik contact had gezocht met de heer Duran kwam hij binnen het uur en in drie uurtjes was mijn probleem dezelfde dag opgelost. Mijn droger veroorzaakte kortsluiting, dacht ik. Droger is oké. Het ligt aan de zeer verouderde stoppenkast. Deze heeft hij vernieuwd en daarna ook nog mijn plafondventilator opgehangen en licht in mijn kledingkast gemonteerd. Fantastisch

  Will van Dijk

 • Vakman die alle zorgen wegneemt

  Na het uitvallen van de stroom heb ik de dichtsbijzijnde elektricien via google opgezocht. Dhr. Duran opgebeld, hij hoefde 2 vragen te stellen en had de vinger op de zere plek. Verder gaf hij goed advies. De groepenkast zag er niet goed uit, verschillende kabeldiktes, corrosie op sommige verbindingsstukken. Verder kregen wij te horen dat we geen aardlekschakelaar hadden op de groep van wasmachine. Dhr Duran heeft voor een schappelijke prijs eerst goed advies gegeven en na een kleine week de groepenkast vernieuwd, 6 groepen 2x aardlekschakelaar. Top!

  Mustafa

 • Professioneel & snel

  Duran kwam erg snel langs bij mij (binnen een paar uur) en wist direct wat er moest gebeuren. Hij heeft een aardlekschakelaar vervangen binnen een paar minuten. Erg fijne service en erg vriendelijke man.

  Cetin

 • Snel, betrouwbaar, meedenkend, klantvriendelijk

  Bedrijf kon gelijk dezelfde dag nog en was binnen een half uur aanwezig, snelle en goede service, vriendelijke en nette meneer.

  Souwen

 • Snel en vakkundig

  Mijn elektrische storing in de groepenkast was al binnen een paar uur na eerste contact met Duran gerepareerd.

  Spaink

 • Elektra aanpassingen

  Duran ETB heeft bij ons alle elektra aanpassingen in het casco huis uitgevoerd. Te weten:Keuken uitbreiding elektra groepenAansluiting Inductie kookplaat/Stoomoven/Combi oven/Koel & VrieskastVerlichting in plafond verlegd (beton frezen)TV/Audio bekabeling in muur weggewerkt.Aanvullende WCD aansluitingen aan gebracht.Voor beide badkamers LED plafondspots ingebrachtAardingsnetten aangebracht etc.Branddetectie vernieuwd.Alles in korte tijd vakkundig uitgevoerd en altijd zeer goed bereikbaar en flexibel.

  Cor

  Bel nu