• elektricien-home

 • offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN AMERSFOORT:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Amersfoort of omgeving Amersfoort?

  Bij een storing aan uw elektra, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. Duran ETB heeft vele jaren ervaring met de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra. Wij vervangen uw stoppenkast of leggen extra stopcontacten aan. Wij plaatsen uw nieuwe elektrische apparaten veilig in uw keuken of badkamer.
  Zoekt u een elektricien in de regio Amersfoort die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op. Wij leggen al uw elektriciteit vakmatig aan. Kabels, groepenkasten en stoppen moeten veilig worden aangelegd, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan.
  Uw elektricien in Amersfoort, Duran ETB, is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Uw werk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de erkende norm NEN 1010.

 • Duran ETB

 • Stopcontact bij- of verplaatsen

  Steeds vaker willen we onze mobiele elektrische apparaten, zoals een telefoon of laptop, even opladen, terwijl we hem ook willen gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten. Heeft u ook meer stopcontacten nodig in uw slaapkamer of woonkamer, of wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek?

  Bel dan met Duran Elektrotechnisch bedrijf. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Amersfoort en omgeving Amersfoort.

 • Elektra keuken of badkamer 

  Zowel in de keuken als in de badkamer gaan we steeds meer elektrische apparaten gebruiken. In de keuken komen apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Maar die apparatuur gebruikt vaak veel stroom, waardoor het verstandig is om dit professioneel aan te leggen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna.

  Let er op dat wanneer een apparaat meer verbruikt dan 2000 watt er altijd een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren. Woont u in Amersfoort of omgeving Amersfoort, schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in.

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Het gebeurt misschien dat ineens het licht uitvalt of dat uw apparaten niet meer werkt. Bij controle merkt u dat de stoppen in meterkast kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting.
  Soms is het moeilijk om als particulier te achterhalen waar de storing in de elektra in uw huis vandaan komt. Vraag dan een elektricien om dit op te sporen. Schakel direct een professionele elektricien in als u vaak storing heeft of als u iets ruikt in de meterkast. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Amersfoort en omgeving Amersfoort.

 • Elektriciteit aanleggen

  Het kan zijn dat uw elektrische apparaten kortsluiting veroorzaken. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Dit is goed, want hierdoor stroomt de elektriciteit niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit.
  Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. We zorgen dat uw storing wordt opgelost, dat u extra stopcontacten krijgt, of nieuwe bekabeling. Bel ons gerust als u in de omgeving van Amersfoort woont.

 • Extra groep plaatsen

  Uw elektricien in Amersfoort, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektra. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit met een extra groep .

  We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we plaatsen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is. Zoekt u erkend elektricien in Amersfoort en omgeving Amersfoort? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf.

 • Groepenkast vernieuwen

  Bij de oudere huizen in Amersfoort maar ook in de nieuwbouwhuizen van Maarsenbroek kan het nodig zijn om de groepenkast uit te breiden. Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan dat nodig zijn. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten.
  Als professionele elektricien in Amersfoort vernieuwen we graag uw groepenkast. Wij gebruiken uitsluitend A-merken voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR.(Hager, Abb Haf, Eaton, Attema) Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • Aardlekschakelaar 

  In huizen die ouder zijn dan 1975 zit vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Na die tijd werd dit een wettelijke verplichting, want een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Dit is dus wel zo veilig, ook bijvoorbeeld bij onweer en een blikseminslag.

  Woont u in Amersfoort en wilt u advies over het plaatsen van een aardlekschakelaar? Of wilt u uw oude zekeringkast compleet laten vervangen? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf.

 • Meterkast vervangen

  Vaak voldoen in oude huizen de stoppenkasten niet meer aan de huidige eisen. Ook de elektrische bedrading is vaak verouderd. Zeker doordat er veel elektrische apparaten zijn bijgeplaatst, kan dat in oude huizen tot problemen leiden.

  Uw elektricien in Amersfoort, Duran ETB, onderzoekt uw, elektrische installatie en apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. We plaatsen voor u een nieuwe zekeringenkast en we vernieuwen de bedrading. Ruikt u brand in de meterkast? Er kan een draad in de meterkast smelten door overbelasting. Als u brand ruikt in de meterkast, neem dan snel contact op met een erkend elektricien in Amersfoort.

 • Stoppenkast aanleggen

  In veel woningen staat nog een oude meterkast die niet bestand is tegen het plaatsen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, bijvoorbeeld in de keuken. Vaak zijn deze groepenkasten ook nog niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er stroom lekt in huis.

  Wilt u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij plaatsen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Er mag achter een aardlekschakelaar alleen maar 4 groepen geplaatst worden.  Wilt u vrijblijvend advies of offerte, neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

 • Aanleggen verlichting

  Een heldere verlichting als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting op momenten dat u lekker wilt ontspannen? Professionele verlichting kan veel betekenen voor de sfeer en het comfort in huis.

  Uw elektricien uit de omgeving van Amersfoort kan voor u een lamp ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots aanleggen of een prachtige tuinverlichting aanleggen. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u. Bel ons om te informeren over de mogelijkheden en de kosten.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Amersfoort

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.