Elektricien Leusden

Elektricien Leusden

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN LEUSDEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Leusden?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met een ruime ervaring in het plaatsen van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde installaties zoals stoppenkasten en stopcontacten, waarborgen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem. Bovendien zijn wij experts in de veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u snel een elektricien nodig in de regio Leusden? Neem dan meteen contact met ons op.

  Bij Duran ETB in Leusden wordt elke installatie uitgevoerd door een erkende installateur die voldoet aan de SEI-eisen. Onze elektrische installaties worden professioneel, deskundig en veilig uitgevoerd volgens de erkende norm NEN 1010. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische systeem bij ons in veilige handen is.

  Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Leusden.

  elektricien Leusden duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor de veiligheid van uw woning in Leusden is een goed functionerende aardlekschakelaar cruciaal. Dit apparaat schakelt de stroom uit wanneer het een lekstroom naar de aarde detecteert, wat vooral van belang is tijdens stormachtige weersomstandigheden. Heeft u hulp nodig bij het installeren van een aardlekschakelaar in Leusden? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne woningen in Leusden bevatten steeds meer elektrische apparaten in de keuken en badkamer. Deze apparaten hebben vaak een professionele installatie nodig vanwege hun hoge stroomverbruik. Apparaten met een verbruik boven 2000 watt vereisen een aparte groep in de meterkast. Duran ETB biedt vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Bij kortsluiting komen defecte apparaten of kabels met elkaar in contact, wat gevaarlijk kan zijn. In dergelijke situaties moet de zekering in de stoppenkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Leusden. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij staan voor u klaar.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van elektrische voorzieningen vraagt vaak om een aanpassing van de groepenkast. In Leusden helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Het vernieuwen van uw groepenkast is vaak noodzakelijk voor nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers werken het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Leusden vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en ruime ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Leusden, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Voor moderne apparaten is een oude meterkast vaak ongeschikt vanwege het hoge stroomverbruik. Deze kasten missen ook vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Leusden? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het is essentieel om voldoende stopcontacten te hebben voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Leusden voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als het probleem blijft bestaan, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Leusden en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Leusden.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting draagt bij aan het comfort van uw woning, zowel voor werk als ontspanning. Uw elektricien in Leusden kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of prachtige tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alles wordt uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Leusden

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu