• elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN IJSSELSTEIN:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Uw elektricien in IJsselstein
  Duran elektrotechnisch bedrijf is al jaren werkzaam in de omgeving van IJsselstein. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd installateur.  Heeft u een vraag op het gebied van elektra, neem dan contact metDuran ETB. Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag. Duran ETB is expert in het vervangen van groepenkasten, de aanleg van extra groepen, het plaatsen van extra wandcontactdozen, of het veilig aanleggen van elektriciteit in uw woning of kantoorpand.

  Laat elektriciteit in uw woning veilig aanleggen, zodat de groepenkasten en stoppen naar behoren werken, anders kan er overbelasting of kortsluiting en brand ontstaan.

  Uw elektricien in IJsselstien, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd volgens de NEN1010 normen.

   

 • Duran ETB

 • Groepenkast vernieuwen

  Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan het nodig zijn om de stoppenkast te vernieuwen. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geld zowel voor de oudere huizen in IJsselstein als voor de nieuwbouwhuizen.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in IJsselstein en we vervangen  graag uw oude groepenkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor meterkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • Stopcontact plaatsen

  Het komt steeds vaker voor dat we een mobieltje of onze laptop even op willen laden, terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten. Heeft u ook meer stopcontacten nodig en wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Neem dan contact op met Duran ETB.  We kunnen uw stopcontacten verplaatsen van heuphoogte naar 30 cm vanaf de vloer. Of wilt u extra wandcontactdoos laten plaatsen. Dat is ook geen probleem. We hebben een frees- en boormachine met stofzuiger.

 • Stoppenkast aanleggen

  In oudere huizen zitter er nog steeds oude stoppenkasten met draai zekeringen. Meestal zitten er ook geen aardlekschakelaar in. Tegenwoordig is de aardlekschakelaar verplicht. Heeft u ook zo’n stoppenkast zonder aardlekschakelaar? Wilt u uw verouderde stoppenkast laten vervangen? Kies dan voor Duran Elektrotechnisch bedrijf. We plaatsen alleen maar groepenkasten met aardlekschakelaars en van goede kwaliteit.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  De verplichting voor een aardlekschakelaar dateert pas van 1975, waardoor er in huizen die ouder zijn dan 1975 vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar zit in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan  Woont u in IJsselstein en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Neem dan contact op met Duran ETB. Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektra installateur.

 • Elektra aanleggen

  Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektra in oude huizen van jaren 30. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een stroomstoring heeft, dan lossen we dat voor u ook op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van IJsselstein woont.

  Heeft u een oude jaren 30 woning gekocht? Wilt u de elektriciteit volledig laten vernieuwen? We kunnen uw volledige elektra in uw huis vervangen volgens de NEN1010. Of heeft u nieuwe keuken aangeschaft? Moet de elektra in uw keuken volgens de keuken tekening aangepast worden? Woont u in IJsselstein of omgeving IJsselstein, neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf.  We zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien. Uw elektra werkzaamheden worden door ons vakkundig en veilig aangelegd.

 • Extra groep aanleggen

  Uw elektricien in IJsselstein, Duran ETB, helpt u graag wanneer u extra groep aan wilt laten leggen in uw keuken. Als u nieuwe keuken gekocht heeft, dan moet er vaak de groepenkast aangepast worden en extra groepen aangelegd worden voor zware apparaten. Wij vervangen graag  uw oude stoppenkast of we breiden uw bestaande meterkast veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is. Woont u in IJsselstein of omgeving IJsselstein?  Neem dan contact op met ons.

 • Meterkast vervangen

  Wanneer u in een oude woning woont, dan is uw bedrading vaak ook verouderd. Bovendien voldoen de meterkasten dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in IJsselstein, Duran ETB, kan uw oude groepenkast veilig en vakkundig vervangen door een moderne meterkast met aardlekschakelaar.  Nieuwe meterkast nodig? Kies dan voor Duran ETB.

 • Elektra keuken of badkamer

  In de keuken komen steeds meer apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel stroom verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel aan te leggen. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de groepenkast.  Vaak als u nieuwe keuken wilt, komt er veel apparaten die wel aparte groepen nodig hebben.  Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren over het aanleggen elektra in uw keuken of badkamer.

 • Aanleggen verlichting

  Goede verlichting is heel belangrijk voor de sfeer en het comfort in huis. Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Uw elektricien uit de omgeving van IJsselstein kan uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van tl-buizen tot het bouwen van inbouwspots aanleggen of het aanleggen van een prachtige tuinverlichting. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer u moeite heeft om een stroomstoring op te sporen, of u ruikt een vreemde lucht in de meterkast, vraag ons dan om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio IJsselstein kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond IJsselstein.

  Het gebeurt misschien dat ineens een apparaat niet meer werkt of dat het licht uitvalt. Als u in de meterkast kijkt, ziet u dat ze kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Ijsselstein

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.