• elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN WOERDEN:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Woerden of omgeving Woerden?

  Zoekt u een elektricien in de regio Woerden die snel inzetbaar is, neem dan contact met Duran Elektrotechnisch bedrijf.. Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. Duran ETB is expert in de aanleg van nieuwe meterkasten en het vervangen van oude elektra: denk aan het vervangen van stoppenkasten, het plaatsen van extra stopcontacten, of het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de keuken of badkamer.

  Zorg dat de kabels in uw huis veilig liggen, en dat de zekeringkast en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Woerden, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur die alleen maar met topmerken werkt. Al uw elektriciteitswerk wordt professioneel en veilig uitgevoerd door Duran Elektrotechnisch bedrijf.

  Woont u in Woerden of omgeving Woerden en heeft u spoed erkend elektricien nodig? Schakel dan Duran ETB in. Wij zijn landelijk erkend elektricien.

 • Duran ETB

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer ineens het licht uitvalt of uw apparaten niet meer werken, heeft u waarschijnlijk een stroomstoring. De stoppen in de meterkast zijn kapot of doorgeslagen, of de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting.

  Soms is het moeilijk om als particulier te achterhalen waar de storing in het elektriciteitsnetwerk in uw huis vandaan komt. Vraag dan een elektricien om dit op te sporen. Schakel direct een professionele elektricien in als u vaak storing heeft of als u iets ruikt in de meterkast. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Woerden.

 • Elektra aanleggen

  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektriciteit niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit.

  Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op. Duran ETB is gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een storing heeft, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Woerden woont.

 • Elektra badkamer of keuken

  In de keuken komen steeds meer apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel stroom verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel aan te leggen. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren.

 • Meterkast vervangen

  Oude huizen hebben vaak ook een verouderde bedrading. Bovendien voldoen de stoppenkasten dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Woerden, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u.

 • Extra groep aanleggen

  Uw elektricien in Woerden, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit. Bijvoorbeeld doordat u meer luxe apparaten in uw huis heeft geplaatst. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is.

 • Groepenkast vernieuwen

  Houd u van luxe en heeft u recent wat nieuwe producten in uw huis geplaatst die stroom verbruiken? Dan het nodig zijn om de groepenkast te vernieuwen. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geld zowel voor de oudere huizen in Woerden als de nieuwbouwhuizen net buiten het centrum.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Woerden en we vernieuwen graag uw groepenkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  Vanaf 1975 werd het verplicht om een groepenkast uit te rusten met een aardlekschakelaar. Huizen die ouder zijn dan 1975 hebben vaak geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. Woont u in Amsterdam en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel ons.

 • Stoppenkast aanleggen

  Een oude meterkast is vaak niet bestand tegen het aanleggen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, zoals in de keuken. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis. Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.

 • Stopcontact plaatsen

  Het komt steeds vaker voor dat we een mobieltje of onze laptop even op willen laden, terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten. Heeft u ook meer stopcontacten nodig en wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Bel ons. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Woerden.

 • Aanleggen verlichting

  Goede verlichting is bepalend in huis. Want wanneer u aan het werk bent, heeft u bij voorkeur een heldere verlichting, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Uw elektricien uit de omgeving van Woerden regelt uw verlichting van begin tot het eind. We kunnen tl-buizen aanleggen, inbouwspots aanleggen of een sfeervolle tuinverlichting aanleggen. Maakt u zich geen zorgen over de kabels want dit doen wij graag voor u.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Woerden

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.