• elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN BUNNIK:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Bunnik?

  Duran elektrotechnisch bedrijf is al jaren werkzaam in de omgeving van Bunnik. We hebben alle nodige diploma’s en zijn snel inzetbaar. Heeft u een vraag op het gebied van elektriciteit, neem dan contact met ons op. Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag. Duran ETB is expert in het vervangen van stoppenkasten, de aanleg van nieuwe groepen, het plaatsen van extra stopcontacten, of het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken.

  Laat kabels in uw huis veilig aanleggen, zodat de groepenkasten en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Uw elektricien in Bunnik, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd.

 • Duran ETB

 • Oorzaak stroomstoring opsporen

  U heeft een stroomstoring wanneer het licht uitvalt of uw apparaten het ineens niet meer doen. Soms is het lastig om de oorzaak van de storing te vinden. Soms ruikt u een vreemde lucht in de meterkast, soms ziet u in de meterkast dat de stoppen kapot zijn of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom.

  Vraag ons gerust om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio Bunnik kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Wij lossen al uw elektrische problemen snel voor u op.

 • Meterkast vervangen

  Het kan verstandig zijn om uw meterkast te vervangen wanneer u in een oud huis woont, en ook uw bedrading is mogelijk verouderd. De oude stoppenkasten voldoen niet meer aan de moderne eisen en kunnen het niet aan wanneer er veel moderne apparaten op aangesloten worden. Dit is goed op te lossen door een nieuwe meterkast te plaatsen.

  Uw elektricien in Bunnik, Duran ETB, onderzoekt uw meterkast en uw bedrading en mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u.

 • Extra groep aanleggen

  Wanneer u extra luxe apparaten in uw huis krijgt, dan verbruiken die waarschijnlijk ook extra elektriciteit. Om dit goed te regelen, kan uw elektricien in Bunnik, Duran ETB, u adviseren. Mogelijk is het nodig om de apparaten die meer stroom gebruiken, op een eigen groep in uw meterkast te plaatsen.

  Wij vervangen uw oude zekeringenkast of we breiden uw bestaande stoppenkast veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en zo nodig plaatsen we ook een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is.

 • Groepenkast vernieuwen

  Om het energieverbruik in uw huis veilig te stellen, kan het verstandig zijn om de hele groepenkast te vernieuwen. Soms zijn er nog oude keramieke stoppen die kapot gaan bij een stroomstoring. In dat geval is het zeker verstandig om over te stappen naar een nieuwe groepenkast met schakelaars. Maar ook als u net veel nieuwe apparatuur heeft geplaatst, bijvoorbeeld doordat u een nieuwe keuken heeft gekocht met diverse keukenapparatuur, kan het slim zijn om uw zekeringenkast te vernieuwen. Let op als u ineens een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser aansluit in uw huis. U kunt eventueel ook een aparte groep laten aansluiten.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Bunnik en we vernieuwen graag uw groepenkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  Huizen die gebouwd zijn voor 1975 hadden nog niet de verplichting om een aardlekschakelaar te hebben. Vaak zit er daarom in die huizen een groepenkast zonder aardlekschakelaar of hoofdschakelaar. Toch is het aan te raden om uw groepenkast hier wel mee uit te breiden. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is.

  Woont u in Bunnik en wilt u weten of er bij u een aardlekschakelaar geplaatst kan worden? Bel ons voor advies.

 • Aanleggen verlichting

  Het aanleggen van verlichting is een professioneel karwei. Het moet goed uitgevoerd worden zodat het veilig is en u tegelijk sfeer en comfort in huis heeft. Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar met een sfeervolle verlichting kunt u op andere momenten lekker ontspannen.

  Uw elektricien uit de omgeving van Bunnik kan uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van tl-buizen tot het bouwen van inbouwspots aanleggen of het aanleggen van een prachtige tuinverlichting. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Stopcontact plaatsen

  Het komt steeds vaker voor dat we een mobieltje of onze laptop even op willen laden, terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten.

  Heeft u ook meer stopcontacten nodig en wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Bel ons. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Bunnik.

 • Stoppenkast aanleggen

  Een oude meterkast is vaak niet bestand tegen het aanleggen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, zoals in de keuken. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis.

  Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen in Bunnik, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.

 • Elektra keuken of badkamer

  In de keuken komen steeds meer apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel stroom verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel aan te leggen. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast.

  Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren. Zoekt u erkend elektricien in Bunnik of omgeving voor het elektra aan laten leggen in keuken? Bel dan direct met Duran ETB.

 • Elektra aanleggen

  Kortsluiting kan heel gemakkelijk ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektra niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit. Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op.

  Duran ETB is gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een storing heeft, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Bunnik woont.

   

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Bunnik

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.