• elektricien-home

 • offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN SOEST:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Soest?

  Duran ETB is uw expert in de aanleg van een nieuwe groepenkast  of het vernieuwen  van oude elektra in een jaren 30 huis.  Bel ons als u overweegt om uw groepenkast  te laten vervangen, wanneer u extra geaarde stopcontact nodig heeft, of voor het veilig aanleggen van extra groepen  in de badkamer of keuken. In de regio Soest zijn wij snel inzetbaar, dus neem gerust contact met ons op. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien.

  Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren en gecertificeerd  elektricien in. Zorg dat de elektra in uw hui door erkend elektricien aangelegd wordt, en dat de zekeringkast en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Soest, Duran Elektrotechnisch Bedrijf, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur die alleen maar met topmerken werkt. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel, vakkundig  en veilig uitgevoerd.

 • Duran ETB

 • Zekeringkast vervangen

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Soest en we vervangen  graag uw zekeringkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor groepenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van stoppenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

  Bij installaties zoals in de badkamer en keuken, komen vaak energieverbruikers die beter op een eigen groep aangesloten kunnen worden. Een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aan laten sluiten.  Want zo’n apparaat heeft meer dan 2000 Watt vermogen. En de apparaten die meer dan 2000 Watt hebben, moeten op een aparte groep aangesloten worden. Dit geld zowel voor de oudere huizen in Soest als de nieuwbouwhuizen.

 • Elektra in badkamer

  In de badkamer komen steeds meer elektrische apparaten om heerlijk te relaxen, zoals een sauna  of een jacuzzi. Let wel op dat deze appataretn  vaak veel energie verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel op de netstroom aan te sluiten. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Sommige apparaten hebben zelfs 3 fase stroom nodig. Hiervoor moet de groepenkast aangepast worden door een erkend elektricien. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren.

 • Extra groep plaatsen

  Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft? Meestal als u een nieuwe keuken koopt, dan moet de elektra in keuken aangepast worden volgens de nieuwe leidingsschema. Voor vaatwasser, boiler,  heetwaterkraan of oven moeten er extra groepen aangelegd worden. Deze apparaten hebben meer dan 2000 Watt en moeten wel netjes op een aparte groep aangesloten worden. In nieuwbouw huizen zijn er meestal loze leidingen die wel van meterkast naar de keuken lopen. Extra groepen in nieuwbouwwoningen kunnen door deze loze leidingen aangelegd worden. Mara in oudere huizen zijn er geen loze leidingen. Meestal leggen we dan extra groepen via kruipruimte als die bestaat. Woont u ook in de omgeving Soest? Extra groep nodig voor wasmachine, wasdroger, vaatwasser, boiler of oven? Neem dan contact op met Duran ETB. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen, uitbreiden groepenkast, vernieuwen oude groepenkast door een moderne, of een hoofdschakelaar plaatsen als dat nodig is.Uw elektricien in Soest, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit.

 • Stopcontact bijplaatsen

  Heeft u ook meer wandcontactdozen nodig inwoning   of wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Meestal zitten de stopcontacten in oude woningen op een heup hoogte. Mensen willen meestal de stopcontacten laten verlagen naar beneden op 20 cm vanaf de vloer en tegelijkertijd willen ze meer stopcontacten aangelegd hebben. Want ze willen snel even hun telefoon of laptop opladen, het liefst terwijl ze hem nog gebruiken. Wij leggen nieuwe stopcontacten op een verantwoorde manier aan, bij voorkeur in Soest en omgeving Soest.

 • Oorzaak storing zoeken

  Ruikt u een vreemde lucht in de groepenkast  of vallen uw apparaten ineens uit? Als u in de stoppenkast kijkt, ziet u dat zekeringen  kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. Mogelijk heeft u dan  een stroomstoring.

  In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Laat het ons opsporen of vraag ons advies. Wij zijn een gecertificeerde elektricien in de regio Soest en we kunnen snel en vakkundig  uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Soest. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

 • Elektrische leidingen aanleggen

  We leggen uw kabels, leidingen en verlichtingen professioneel aan, want dit is waarin Duran ETB is gespecialiseerd. Meestal als u nieuwe keuken aangeschaft heeft, dan moeten de leidingen in uw keuken opnieuw aangelegd worden volgens de nieuwe keuken tekening. Duran ETB kan de elektrische leidingen in uw keuken snel en vakkundig aanleggen volgens de nieuwe leidingsschema.

  Wanneer u nieuwe casco woning gekocht heeft, kunnen we ook volledige elektra aanleggen in uw casco nieuwbouw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra in nieuwbouw woningen. Duran Elektrotechnisch bedrijf is een landelijk en erkend gecertificeerd elektricien die rond Soest en omgeving werkzaam zijn.

  Als u een elektrisch storing heeft, dan lossen we dat graag voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Soest woont.

  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektra niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit. Schakel snel erkend elektricien in voor al uw stroomstoringen.

 • Stoppenkast plaatsen

  In oude stoppenkasten zitten meestal geen aardlekschakelaar en hoofdschakelaar in. Tegenwoordig hoort alles achter een aardlekschakelaar aangesloten te zijn. Achter aan aardlekschakelaar mag er alleen maar 4 groepen aangesloten worden. Let er wel op dat niet alle zware groepen achter een aardlekschakelaar aangesloten mag worden. Ze moeten netjes achter meerder aardlekschakelaar verdeeld zijn. Wat ook tegenwoordig belangrijk is, is de hoofdschakelaar. Hiermee kunt de stroom in een keer uitschakelen. Nieuwe stoppenkast laten installeren in Soest of omgeving Soest? Neem dan contact op met Duran ETB.

  Wanneer u nieuwe apparaten gekocht heeft die veel stroom vergen, zoals in de keuken, moet er meestal de huidige groepenkast uitgebreid worden met extra groepen. Heeft u ook een oude stoppenkast die uitgebreid of vervangen moeten worden? Kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  De verplichting voor een aardlekschakelaar dateert pas van 1975, waardoor er in huizen die ouder zijn dan 1975 vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar zit in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een breuk in zit in een kabel. Woont u in Soest of omgeving Soest en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Neem dan contact op met Duran ETB..

  Als u een aardlekschakelaar heeft, dan moet hij een keer per maand getest worden.  Op de aardlekschakelaar staat een testknop. Als u op de testknop drukt, dan moet die naar beneden. Dat betekent dat er stroom op staat en at ie functioneert. Als de aardlekschakelaar niet functioneert, moet je hem laten vervangen door een nieuwe aardlekschakelaar. Duran ETB kan in uw groepenkast nieuwe aardlekschakelaar toevoegen.

 • Aanleggen verlichting

  Nieuwe lamp laten ophangen of spotjes in de badkamer laten plaatsen? Geen probleem. Duran ETB  kan uw lampen door het hele huis ophangen en Led spots plaatsen in uw badkamer of woonkamer. Woont u in Soest of omgeving Soest? Neem dan contact op met Duran ETB.

  Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Laat een professionele elektricien uit de omgeving van Soest uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van lampen tot het bouwen van inbouwspots. Wilt u ook tuinverlichting aan laten leggen? Dat is ook geen probleem.  Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Meterkast vervangen

  Oude woningen  hebben vaak ook een verouderde bedrading. Bovendien voldoen de meterkasten  dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Dan moet er namelijk uw huidige groepenkast uitgebreid worden met extra groepen en aardlekschakelaar. Uw elektricien in Soest, Duran ETB, kan uw oude meterkast vervangen door een nieuwe stoppenkast met genoeg groepen en aardlekschakelaar. Weet u of u 1 of 3 fase meterkast nodig heeft? Vraag Duran ETB over advies.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Soest

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.