• elektricien-home

   

 • offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN TERWIJDE :
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Terwijde?

  Bij een elektrische stroom  storing in woning kunt u het beste een ervaren elektricien inschakelen. Duran ETB is een ervaren en gecertificeerd  elektricien in Terwijde die met u meedenkt over uw elektriciteit. We zijn expert in de aanleg van nieuwe meterkast en het vervangen van oude elektriciteit.

  Zorg dat de elektriciteit in uw woning professioneel is aangelegd, en dat de meterkast en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Uw elektricien in Terwijde, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Wij denken met u mee over het vervangen van groepenkasten, het aanleggen van stopcontacten, of het veilig aanleggen elektriciteit in de keuken. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd door Duran Elektrotechnisch Bedrijf.

 • Duran ETB

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer uw apparaturen in uw huis  ineens uitvallen, of het licht, dan heeft u waarschijnlijk een stroomstoring. Kijk eerst  in uw groepenkast of de stoppen doorgeslagen zijn (wanneer u nog oude keramische stoppen heeft) of dat de automaten zijn uitgesprongen (bij de moderne meterkasten). Als dit het geval is, dan is stroom gelekt in uw huis en heeft de aardlekschakelaar de energievoorziening automatisch uitgeschakeld ter beveiliging. Het kan ook zijn dat een apparaat te veel stroom in een keer heeft gebruikt (overbelasting).
  Wanneer het moeilijk is om te achter komen waar de stroom storing in uw elektra vandaan komt, vraag ons dan om u te helpen. Wij zijn een professionele elektricien met ervaring in het opsporen en verhelpen van stroom storingen. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Terwijde.

 • Extra groep plaatsen

  U heeft extra groep nodig wanneer u meer apparaten in uw huis gaan gebruiken. Denk aan nieuwe keuken. Of wanneer u oude apparaten door meer luxe heeft vervangen. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij zijn ervaren elektriciens in Terwijde , Duran ETB, en helpen u graag met al uw elektriciteit werkzaamheden. Wij vervangen uw oude meterkast als dat nodig is, of we breiden uw bestaande schakelkast veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is. Woont u in Terwijde? Bent u met spoed opzoek naar een goede elektricien in Terwijde? Schakel dan Duran ETB in.

 • Groepenkast vernieuwen

  Zowel bij oude als bij nieuwe woningen  in Terwijde, kan het nodig zijn om de meterkast uit te breiden i.v.m extra groep. Wanneer u net een nieuwe keuken heeft gekocht met diverse keukenapparatuur. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten omdat ze meer stroom gebruiken.  Apparaten die meer dan 2000 VA is, moet wel op een aparte groep aangesloten worden.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Terwijde en we vernieuwen graag uw oude stoppenkast door een modern gropenkast. Wij installeren  alleen maar kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR, ABB HAF, HAGER OF ATTEMA groepenkasten. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van stoppenkasten en het aanleggen van elektriciteit, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven. Woont u in regio Terwijde? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf .

 • Meterkast vervangen

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Terwijde en we vervangen graag uw oude  meterkast. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van oude stoppenkasten, zekeringenkasten en het aanleggen van elektriciteit, en we geven u graag vrijblijvend advies. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met CE-keur en KEMA-keur.

  In moderne badkamers en keukens komen vaak apparaten te staan die beter op een eigen groep aangesloten kunnen worden. Een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geldt zowel voor de oudere huizen in Terwijde  als de nieuwbouwhuizen. Heeft u verouderde groepenkast die vervangen moeten worden door een moderne stoppenkast, schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  Een aardlekschakelaar is sinds 1975 verplicht in woningen. In huizen van voor die tijd zit vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de meterkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een leiding kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. Woont u in Terwijde  en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Wij helpen u graag met al uw elektriciteit werkzaamheden. Bent u met spoed opzoek naar erkend elektricien in regie Terwijde? Schakel dan Duran ETB in.

 • Stopcontact plaatsen

  Tegenwoordig hebben we voor  alle moderne apparaturen meer stopcontacten nodig in huis  of willen we de bestaande stopcontacten verleggen naar een betere plek. Wij zijn daarin gespecialiseerd. Veel mensen hebben meer stopcontacten nodig dan in eerste instantie in het huis zijn ingebouwd. Ze willen snel even hun telefoon of laptop opladen, het liefst terwijl ze hem nog gebruiken. Wij leggen nieuwe stopcontacten op een verantwoorde manier aan, bij voorkeur in regio Terwijde. Of heeft u stopcontacten die u wilt laten verleggen, schakel dan Duran ETB in.

 • Elektriciteit aanleggen

  Wanneer u oude woning gekocht heeft, is het verstandig om de elektriciteit te laten controleren door erkend elektricien. Als de bedrading verouderd is, dan kan de elektricien beter de oude draden vervangen door nieuwe draden. Of gaat u uw oude woning helemaal renoveren, dan kunnen we beter uw elektriciteit opnieuw aanleggen. Woont u Terwijde? Wilt u graag uw elektriciteit laten checken of opnieuw aan laten leggen, schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

  Heeft u nieuwe keuken aangeschaft, dan moet de elektriciteit in uw keuken vaak aangepast worden volgens nieuwe keuken tekening. Ook voor de elektriciteit in uw keuken, kunnen we u helpen. Wij zijn erkend en gecertificeerd elektricien uit Terwijde.

   

 • Elektra keuken of badkamer

  Tegenwoordig komen er in de keuken steeds meer apparaten te staan. Denk aan vaatwasser, boiler, Quooker, oven, magnetron enz. Al deze apparaten hebben wel hun eigen groep nodig omdat ze meer dan 2000 Watt verbruiken. Wilt u de lektra in uw keuken aan laten passen, schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Wilt u extra groep aan laten leggen in uw badkamer? Of wilt u spots aansluitingen hebben in uw badkamer, schakel dan Duran ETB in.

 • Aanleggen verlichting

  Goede verlichting is heel belangrijk voor de sfeer en het comfort in woning. Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Uw elektricien uit de omgeving van Terwijde , kan voor uw verlichting zorgen in en om uw huis.  Wilt u hanglampen laten ophangen in uw woning? Woont u in Terwijde of omgeving Terwijde? Of wilt u tuinverlichting aan laten leggen in uw tuin? Maakt u geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Stoppenkast plaatsen

  Wanneer u wilt verbouwen in uw woning, is het verstandig om de elektriciteit en de stoppenkast te laten checken en te laten vervangen. Want een oude stoppenkast moet vaak wel uitgebreid omdat er tegenwoordig veel meer apparaten op een eigen groep aangesloten te worden. Denk aan vaatwasser, wasmachine, wasdroger, oven, magnetron, elektrische kookplaat enz.

  Vraag uw elektricien in Terwijde om advies wanneer u overweegt om uw stoppenkast of zekeringenkast te vernieuwen. Elektricien Duran ETB gebruikt alleen goede stoppenkasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. We installeren alleen maar A-merk groepenkast zoals ABB HAF, ATTEMA OF HAGER.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Terwijde

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.