Elektricien Tiel

Elektricien Tiel

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN TIEL

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Tiel?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde systemen zoals stoppenkasten en stopcontacten, garanderen we de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de veilige installatie van keukenapparatuur. Heeft u snel een elektricien nodig in de regio Tiel? Neem dan direct contact met ons op.

  Bij Duran ETB in Tiel wordt elke installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur die voldoet aan de SEI-eisen. Onze elektrische installaties worden vakkundig, professioneel en veilig uitgevoerd volgens de norm NEN 1010. U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische systeem bij ons in veilige handen is.

  Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitbreiden van uw elektrische netwerk, of het installeren van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Tiel.

  elektricien Tiel duran-etb

  Aardlekschakelaar

  Voor de veiligheid van uw woning in Tiel is een betrouwbare aardlekschakelaar onmisbaar. Dit apparaat schakelt de elektriciteit uit zodra het een lekstroom detecteert, wat vooral belangrijk is bij noodsituaties zoals stormen. Heeft u hulp nodig bij het installeren van een aardlekschakelaar in Tiel? Wij staan voor u klaar.

  Elektra keuken of badkamer

  Moderne huizen in Tiel zijn uitgerust met tal van elektrische apparaten in de keuken en badkamer. Deze apparaten vereisen vaak een professionele installatie vanwege hun hoge energieverbruik. Apparaten met een verbruik van meer dan 2000 watt hebben een aparte groep in de meterkast nodig. Duran ETB biedt u vrijblijvend advies voor al uw vragen.

  Elektriciteit aanleggen

  Kortsluitingen ontstaan wanneer defecte apparaten of kabels in contact komen, wat gevaarlijk kan zijn. In dergelijke situaties moet de zekering in de meterkast doorslaan om verdere schade te voorkomen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische leidingen, kabels en verlichting in Tiel. Heeft u extra stopcontacten of nieuwe bekabeling nodig? Wij helpen u graag.

  Extra groep plaatsen

  Het uitbreiden van uw elektrische voorzieningen vraagt vaak om aanpassingen in de groepenkast. In Tiel helpt Duran ETB u met het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Wij zijn experts in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  Voor nieuwe keukenapparatuur is het vaak nodig om uw groepenkast te vernieuwen. Elektrische kookplaten, ovens en vaatwassers werken het best op een aparte groep. Als professionele elektricien in Tiel vernieuwen wij uw groepenkast met uitsluitend A-merken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden deskundig advies en jarenlange ervaring.

  Meterkast vervangen

  Oude meterkasten voldoen vaak niet aan de huidige normen en kunnen storingen veroorzaken. Uw elektricien in Tiel, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en vervangt indien nodig uw zekeringenkast en bekabeling.

  Stoppenkast aanleggen

  Voor moderne apparaten is een oude meterkast vaak niet geschikt vanwege het hoge stroomverbruik. Deze kasten missen ook vaak een aardlekschakelaar. Wilt u uw stoppenkast vernieuwen in Tiel? Duran ETB installeert hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Het is essentieel om voldoende stopcontacten te hebben voor al uw elektrische apparaten. Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Tiel voor meer comfort en gebruiksgemak.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Defecte apparaten of stroomuitval kunnen wijzen op een kapotte zekering of aardlekschakelaar die uitschakelt door lekstroom. Als het probleem blijft bestaan, kan er een defect zijn in de meterkast. Kunt u de oorzaak niet vinden? Duran ETB kan snel de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Tiel en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  In elke woning zijn voldoende stopcontacten nodig voor alle elektrische apparaten. Heeft u extra stopcontacten nodig of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen in Tiel.

  Aanleggen verlichting

  De juiste verlichting zorgt voor een comfortabele woonomgeving, zowel bij werk als ontspanning. Uw elektricien in Tiel kan lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots installeren of mooie tuinverlichting aanleggen. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

   

  Waarom Duran ETB?

  • Ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek
  • Aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen
  • Wij gebruiken alleen A-merk en goedgekeurde materialen
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens NEN 1010 norm
  • Storingsdienst voor elektra
  • 24/7 service beschikbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen uitsluitend A-merk stoppenkasten van merken als HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz.

  Over Elektricien Tiel

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. Wij verzorgen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan het vervangen van groepenkasten, aanleggen van stopcontacten, verplaatsen van stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen van rookmelders, aanleggen van extra groepen, netwerkkabels en coax kabels, enzovoort.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24/7 bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu