Elektricien Vianen

Elektricien Vianen

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN VIANEN

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Vianen?

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Als u thuis in Vianen een elektrische storing ondervindt, probeer dan niet zelf het probleem op te lossen. Voor uw veiligheid is het essentieel om een ervaren elektricien in te schakelen. Duran ETB beschikt over jarenlange ervaring in het installeren van nieuwe groepenkasten en het vervangen van verouderde elektrische installaties, zoals stoppenkasten en stopcontacten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het veilig installeren van keukenapparatuur. Zoekt u een snel inzetbare elektricien in de regio Vianen? Neem dan contact met ons op.

  Het professioneel aanleggen van elektriciteit is cruciaal
  Kabels, groepenkasten en stoppen moeten op een veilige manier worden geïnstalleerd om kortsluiting en brand te voorkomen. Bij Duran ETB, uw elektricien in Vianen, bent u verzekerd van een erkende installateur die werkt volgens de officiële SEI-eisen. Wij garanderen dat uw werkzaamheden vakkundig, professioneel en veilig worden uitgevoerd, geheel conform de erkende norm NEN 1010.

  Bij Duran ETB staan veiligheid en professionaliteit voorop
  Met onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie voldoet aan de hoogste normen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw elektrische problemen in Vianen.

  elektricien Vianen duran-etb

  Aardlekschakelaar

  In woningen die vóór 1975 zijn gebouwd, ontbreken vaak aardlekschakelaars of hoofdschakelaars in de groepenkast. Vandaag de dag is een aardlekschakelaar verplicht, omdat deze de stroom uitschakelt bij lekstroom naar de aarde, wat extra veiligheid biedt, bijvoorbeeld tijdens onweer. Bent u woonachtig in Vianen en heeft u advies nodig over het installeren van een aardlekschakelaar? Wij staan klaar om u te helpen.

  Elektra keuken of badkamer

  Het aantal elektrische apparaten in moderne huishoudens neemt toe, vooral in de keuken, waar het gemak steeds groter wordt. Deze apparaten gebruiken vaak veel stroom, wat een professionele installatie vereist. Ook badkamers worden luxer met toevoegingen zoals jacuzzi’s en sauna’s. Apparaten die meer dan 2000 watt verbruiken, vereisen altijd een aparte groep in de stoppenkast. Duran ETB geeft u graag vrijblijvend advies.

  Elektriciteit aanleggen

  Wanneer een elektrisch apparaat defect raakt of kabels elkaar raken, kan er kortsluiting optreden. In dergelijke situaties moet de zekering in uw stoppenkast doorslaan, wat voorkomt dat elektriciteit ongecontroleerd blijft stromen. Duran ETB is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe apparaten. Of u nu extra stopcontacten nodig heeft of nieuwe bekabeling, wij helpen u graag. Woont u in de omgeving van Vianen? Neem contact met ons op.

  Extra groep plaatsen

  Heeft u meer elektrische wensen? Uw elektricien in Vianen, Duran ETB, staat voor u klaar. Wij vervangen uw oude groepenkast of breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van extra groepen en het plaatsen of vervangen van aardlekschakelaars en hoofdschakelaars.

  Groepenkast vernieuwen

  In zowel oudere woningen als nieuwbouwhuizen in Vianen kan het nodig zijn om de groepenkast uit te breiden, vooral na de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Elektrische kookplaten, ovens, magnetrons, boilers en vaatwassers werken het beste op een aparte groep. Als professionele elektricien in Vianen vernieuwen wij graag uw groepenkast, waarbij we uitsluitend A-merken gebruiken die voldoen aan KEMA en CE-KEUR. Wij bieden ruime ervaring en deskundig advies.

  Meterkast vervangen

  Oudere stoppenkasten voldoen vaak niet aan de huidige eisen en verouderde bedrading kan problemen veroorzaken, vooral met de toename van elektrische apparaten. Uw elektricien in Vianen, Duran ETB, onderzoekt de oorzaak van kortsluitingen en plaatst een nieuwe zekeringenkast en bekabeling indien nodig.

  Stoppenkast aanleggen

  Oude meterkasten zijn vaak niet geschikt voor moderne apparaten die veel stroom verbruiken, vooral in de keuken. Vaak ontbreken deze kasten ook een aardlekschakelaar. Als u uw stoppenkast wilt vernieuwen, kiest u voor elektricien Duran ETB. Wij installeren hoogwaardige kasten voorzien van een aardlekschakelaar.

  Stopcontact plaatsen/verplaatsen

  Met het toenemende gebruik van elektrische apparaten is het aantal stopcontacten vaak onvoldoende. Wilt u meer comfort met stopcontacten op handige plaatsen? Duran ETB plaatst of verplaatst stopcontacten zowel in bestaande als in nieuwbouwhuizen, bijvoorbeeld in Vianen.

  Oorzaak stroomstoring zoeken

  Als het licht uitvalt of apparaten niet meer werken, kan dit wijzen op een kapotte zekering of een aardlekschakelaar die is uitgeschakeld door lekstroom. Als dit blijft gebeuren, kan er iets defect zijn in de meterkast. Komt u er zelf niet uit? Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan snel de oorzaak van de storing vinden en verhelpen. Schakel ons in voor storingen in Vianen en omgeving.

  Stopcontact bij- of verplaatsen

  Voor al uw apparaten heeft u voldoende stopcontacten nodig. Komt u stopcontacten tekort of wilt u een stopcontact verplaatsen? Duran ETB legt graag nieuwe stopcontacten aan in zowel bestaande huizen als nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld in Vianen.

  Aanleggen verlichting

  Heldere verlichting voor werk en sfeervolle verlichting voor ontspanning kan het comfort in huis enorm verhogen. Uw elektricien uit Vianen kan voor u lampen ophangen, tl-buizen plaatsen, inbouwspots aanleggen of prachtige tuinverlichting installeren. Wij zorgen voor de juiste bekabeling en uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

  Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

  Over Elektricien Vianen

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor- en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

  U kunt ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu