• elektricien-home

   

 • offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN LEIDSCHE RIJN:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Leidsche Rijn?

  Wanneer u een storing in huis heeft, schakel dan een ervaren elektricien in. Duran ETB geeft u vrijblijvend advies over hoe u uw elektra kunt verbeteren. Want deze elektricien uit Leidsche Rijn heeft veel ervaring in het vakkundig aanleggen van elektriciteitskabels in huis. Ook met de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra. Vaak is het verstandig om een elektricien in te schakelen bij het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken.

  Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk, anders kunt u kortsluiting krijgen en eventueel brand. Uw elektricien in Leidsche Rijn, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Al het elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd. Dus zoekt u een elektricien in de regio Leidsche Rijn die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op.

 • Duran ETB

 • Stroomstoring oplossen 

  Het kan gebeuren dat u ineens zonder verlichting zit of dat uw apparaten niet werken in uw huis of kantoorpand. Waarschijnlijk heeft u dan een stroomstoring. Mogelijk ziet u in uw meterkast een kapotte keramische stop of uitgesprongen automaten. In dat geval heeft mogelijk de aardlekschakelaar uw elektra uitgeschakeld om u te beschermen tegen lekstroom. Het kan ook zijn dat er een zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Ga niet zelf met elektra bezig als u er geen verstand van heeft. Duran ETB is een professionele elektricien uit Leidsche Rijn die u graag helpt.
  We kunnen uw stroom storing opsporen en  lossen uw stroomstoring voor u op, vraag ons vrijblijvend om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio Leidsche Rijn kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt.

 • Elektra nieuwe keuken 

  Steeds meer mensen gebruiken luxe apparaten in de keuken om uitgebreid te koken of om juist lekker snel iets klaar te maken. Ook in de badkamer komen steeds meer elektrische apparaten zoals een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat apparaten die veel stroom verbruiken, het beste op een aparte groep aangesloten worden. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt krijgt altijd een eigen groep in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren en u helpen bij de elektrische aspecten van nieuwe apparatuur. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Leidsche Rijn.

 • Extra groep aanleggen 

  We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is. Bent u met spoed opzoek naar een erkend  elektricien in Leidsche Rijn, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit. Bijvoorbeeld doordat u meer luxe apparaten in uw huis heeft geplaatst. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. Wilt u extra groep aan laten leggen in uw keuken of op zolder voor wasmachine of wasdroger, schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in uit Leidsche Rijn.

 • Stoppenkast plaatsen 

  Mogelijk is uw oude meterkast toe aan vervanging. Bijvoorbeeld als u in een ouder huis woont en u gebruikt allerlei moderne apparaten die veel stroom verbruiken, zoals keukenapparaten of een bubbelbad in de badkamer. Als uw groepenkast al van voor 1975 is, dan is deze waarschijnlijk niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis. Dit is gevaarlijk, dus vraag advies van een ervaren elektricien. Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar. Woont u in Leidsche Rijn of omgeving Leidsche Rijn, schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

 • Groepenkast vernieuwen

  Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan het nodig zijn om de groepenkast te vernieuwen. Want een oven, elektrische kookplaat, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geldt zowel voor de oudere huizen in Leidsche Rijn als de net nieuw gebouwde huizen.
  Duran ETB is uw professionele elektricien in Leidsche Rijn en we vernieuwen graag uw meterkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van meterkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend van advies voorzien. Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en met spoed opzoek naar erkend electricien? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  Normaal gesproken zit er een aardlekschakelaar in een groepenkast. Dit zorgt ervoor dat de stroom automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er stroom in de aarde wegvloeit (lekstroom). Dit komt goed van pas wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. In oude huizen die gebouwd zijn vóór 1975 zit mogelijk nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar in de groepenkast. Woont u in Leidsche Rijn en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel ons voor meer info : 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl

 • Meterkast vervangen 

   

  In veel huizen is de bedrading verouderd. Bovendien voldoen de stoppenkasten vaak ook niet meer aan de moderne eisen. Zeker wanneer u nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Leidsche Rijn, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u. Wij plaatsen alleen maar A-merk meterkasten van het merk ABB HAF, HAGER OF ATTEMA. Wilt u graag uw meterkast laten vervangen, woont u in Leidsche Rijn of omgeving Leidsche Rijn? Heeft u water lekkage gehad in de meterkast? Doet er niks in uw woning? Gaan de automaten niet meer omhoog in uw meterkast? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

   

 • Stopcontact bijplaatsen 

  Onze toenemende behoefte om elektrische apparaten te gebruiken, zoals een mobiele telefoon, computer of laptop, maakt ook dat we graag een stopcontact bij de hand hebben. Vaak zijn er in huis of op kantoor onvoldoende stopcontacten. Bel ons gerust wanneer u meer stopcontacten nodig heeft, of als u de bestaande stopcontacten wilt verplaatsen naar een betere plek. Wij leggen deze op een verantwoorde manier aan, bij voorkeur in de omgeving van Leidsche Rijn.

 • Elektra aanleggen 

  Elektrische apparaten kunnen kortsluiting veroorzaken. Het kan ook zijn dat er in uw huis één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektriciteit niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit. Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op.

  Duran ETB is gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een storing heeft, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Leidsche Rijn woont.

 • Aanleggen verlichting 

  Het aanleggen van goede verlichting in en om het huis is belangrijk. Ga er niet zelf mee aan de slag als u er geen verstand van heeft. Laat u adviseren door de elektricien in Leidsche Rijn, Duran ETB. Want goede verlichting bepaalt de sfeer en het comfort in huis. Wanneer u aan het werk bent, heeft u bij voorkeur een heldere verlichting, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Wij regelen uw verlichting van begin tot het eind. We kunnen tl-buizen aanleggen, inbouwspots bouwen of een sfeervolle tuinverlichting aanleggen. De bekabeling wordt uiteraard vakkundig uitgevoerd.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Leidsche Rijn

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.