• elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN ALMERE:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Almere of omgeving Almere?

  Bij een storing aan uw elektriciteit, kunt u beter  niet zelf aan de slag gaan omdat elektra gevaarlijk is voor leken. Duran ETB heeft vele jaren ervaring met de aanleg van nieuwe stoppenkasten en het vervangen van oude elektriciteit. Wij vervangen uw stoppenkast of leggen extra groepen aan. Wij plaatsen nieuwe stopcontacten in uw keuken of badkamer.
  Zoekt u een erkend elektricien in de regio Almere  die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op. Wij leggen al uw elektriciteit vakmatig aan. Kabels, groepenkasten en stoppen moeten veilig worden aangelegd, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan.
  Uw elektricien in Almere, Duran ETB, is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen. Uw werk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de erkende norm NEN 1010.

 • Duran ETB

 • Groepenkast vervangen

  Nieuwe groepenkast nodig? Op dit moment zitten er in oude woningen nog steeds oude groepenkasten met draai zekeringen en zonder aardlekschakelaar. Als men nieuwe keuken koopt, dan moeten er meestal extra groepen aangelegd worden. Hiervoor moet de groepenkast uitgebreid worden of volledig vervangen worden. Het beste is oude groepenkast volledig te laten  vervangen door een moderne groepenkast met aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Woont u in Almere of omgeving Almere? Nieuwe 1 of 3 fase groepenkast nodig? Gaat u van 1 fase naar 3 fase overstappen in verband met elektrisch koken? Schakel dan Duran ETB in. We zijn expert in het vervangen van groepenkasten. We plaatsen alleen maar A-merk en goedgekeurde groepenkasten + geven we 10 jaar garantie. We installeren alleen maar Hager of ABB HAF groepenkasten.

 • Verleggen of verplaatsen stopcontacten

  Meestal in oude eengezinswoningen en appartementen zitten de stopcontacten een meter hoog vanaf de vloer. Men vindt dit niet mooie en wil negen van de tien keer laten verleggen naar 30 cm vanaf de vloer. 30 cm is standaard hoogte in nieuwbouwwoningen.  Als de stopcontacten verplaatst moeten worden, moeten er meestal de draden ook gelijk vervangen worden. In appartementen zitten de centraal dozen in het plafond waar meestal een lamp opgehangen worden. Dan kan je de draden makkelijk vervangen.  Maar in een oude eengezinswoningen (jaren 30 woningen)  zitten de lasdozen ( centraal dozen) meestal tussen het plafond en de vloer. Dan is het moeilijk de draden te vervangen. Maar dan moeten de draden verlegd worden.

  Ook als u nieuwe keuken aangeschaft heeft, dan moeten de stopcontacten ook volgens de tekening verlegd worden. Woont u in de regio Almere? Stopcontact laten verplaatsen of verleggen? Of moeten er nieuwe stopcontacten gerealiseerd moeten worden? Lichtschakelaar laten verplaatsen? Neem dan contact op met Duran ETB.

   

 • Aanleggen kookgroep perilex aansluiting

  Tegenwoordig wil men overstappen van gas naar elektrisch koken. Daarvoor moet er een speciale kookgroep aangelegd worden. Wilt u ook van gas naar elektrisch koken overstappen? Heeft u al uw kookplaat gekocht? Moet er bij u perilex aansluiting gerealiseerd worden? Schakel dan Duran ETB in. We zijn erkend en gecertificeerd elektricien.

  Let wel op voordat u de kookplaat koopt, of u 1 fase of 3 fase aansluiting heeft. Als u 1 fase aansluiting heeft, dan moet u een kookplaat van +- 7,3 kW aanschaffen. Als u een kookplaat koop die meer dan 7.3 kW vermogen heeft, dan heeft u 3 fase krachtgroep nodig. Weet u niet of u 1 of 3 fase aansluiting heeft? Advies nodig? Bel Duran ETB.

  Heeft u nieuwbouwwoning gekocht? dan zitten er meestal de perilex aansluiting wel in. In bestaande woningen moeten er meestal perilex aansluitingen aangelegd worden. Woont u in Almere of omgeving Almere? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

 • Uitbreiden stoppenkast

  Het kan zijn dat uw huidige groepenkast uitgebreid moet worden met extra groepen omdat u nieuwe keuken krijgt. Voor zware apparaten zoals wasmachine, vaatwasser, oven, boiler, Qukooker, elektrische kookplaat. Voor al deze apparaten moeten er extra groepen aangelegd worden. Als u een oude stoppenkast heeft, dan is het wel verstandig om hem helemaal te laten vervangen dan uitbreiden. Zo heeft u gelijk nieuwe stoppenkast met garantie. Maar als u nieuwe stoppenkast heeft, dan kan die wel uitgebreid worden met extra groep. Wilt u uw huidige stoppenkast laten uitbreiden of volledig laten vernieuwen? Woont u in Almere of omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran ETB.

 • Aanleggen tuinverlichting

  Uw elektricien in Almere, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektra in de tuin. Wij kunnen in uw tuin elektriciteit aanleggen, stopcontacten plaatsen of verlichting aanleggen. Wilt u lampen of stopcontacten laten aanleggen in uw tuin, neem dan contact op met ons.

  We zijn gespecialiseerd in het aanleggen tuinverlichting.  Zoekt u erkend elektricien in Almere en omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch Bedrijf.

 • Krachtgroep aanleggen

  Wanneer u net een nieuwe sauna  heeft aangeschaft of een elektrische kookplaat die meer dan 7,4 kW vermogen heeft, heeft u wel een krachtgroep nodig. Wat wel belangrijk is, dat u eerst even chekt of u 3 fase aansluiting heeft in uw woning.  Zo niet, dan moet u dat eerst aanvragen bij leverancier. Voordat u dat aan kunt vragen, moet de groepenkast geschikt gemaakt worden voor drie fasen aansluiting. Krachtgroep laten aanleggen? Of de groepenkast vervangen door een nieuwe met 3 fase? Schakel dan Duran ETB in. We zijn werkzaamheden in Almere.

 • Elektra aanleggen voor nieuwe keuken

  Nieuwe keuken aangeschaft?  Moet de elektriciteit aangepast worden volgens nieuwe keuken tekening? Geen zorgen. We kunnen zowel uw elektra als uw loodgieters werkzaamheden uitvoeren.

  Vaak moet er voor een nieuwe keuken de elektra, gas en water leidingen aangepast worden volgens de nieuwe leiding schema. Voor apparaten die meer dan 2000 Watt hebben, moeten er extra groepen aangelegd worden. Woont u in oud huis, dan kan de extra groepen vaak via kruipruimte aangelegd worden als die er is.  Meestal in nieuw bouw woningen, worden de loze leidingen voor extra groep tijdens het bouwen aangelegd.

  Men wil vaak ook extra geaarde stopcontacten aangelegd hebben boven het aanrechtblad voor algemeen gebruik.  Het is wel belangrijke dat deze stopcontacten niet overbelast worden. Meestal maken we hier ook een aparte groep van zodat de groep niet overbelast wordt.

  Moeten er voor nieuwe keuken nieuwe stroompunten gerealiseerd worden? Lichtschakelaars en of stopcontacten laten verplaatsen? Woont u in Almere of omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran ETB.

 • Stroomstoring zoeken en verhelpen

  Vaak voldoen in oude woningen de meterkasten niet meer aan de huidige eisen. Ook de elektrische bedrading is vaak verouderd. Zeker doordat er veel elektrische apparaten zijn bijgeplaatst, kan dat in oude huizen tot problemen leiden.

  Uw elektricien in Almere, Duran ETB, onderzoekt uw, elektrische installatie en apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting of overbelasting. We plaatsen voor u een nieuwe groepenkasten en we vernieuwen de bedrading. Ruikt u brand in de meterkast? Er kan een draad in de meterkast smelten door overbelasting. Als u brand ruikt in de meterkast, neem dan snel contact op met een erkend elektricien in Almere.

 • Extra groep aanleggen

  In veel huizen staat nog een oude groepenkast met stoppen die niet bestand is tegen het plaatsen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, bijvoorbeeld in de keuken. Vaak zijn deze groepenkasten ook nog niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er stroom lekt in huis.

  Wilt u uw groepenkast wilt vernieuwen of uit laten breiden, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij plaatsen beste kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. We plaatsen meestal HAGER of ABB HAF kasten.  Er mag achter een aardlekschakelaar alleen maar 4 groepen aangesloten worden.  Wilt u vrijblijvend advies of offerte, neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

 • Aardlekschakelaar bijvoegen

  Als u een oude groepenkast met stoppen heeft, dan zitten er meestal geen aardlekschakelaar in uw meterkast. Vaak is het verstandig de hele kast te laten vervangen i.p.v uit laten breiden met een aardlekschakelaar. Zit er nog geen aardlekschakelaar in uw meterkast? Woont u in Almere of omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

 • Leidingen verleggen voor nieuwe keuken

  Nieuwe keuken aangeschaft? Vaak zitten de elektra en water  leidingen niet op juiste plaats. Dan moten de leidingen  volgens de nieuwe keuken tekening verlegd worden. Duran ETB kan de elektra en waterleidingen voor u verleggen.  Vaak moeten er ook nieuwe stroompunten gerealiseerd worden. Nieuwe stroompunten voor zware apparaten, moeten er wel naar de meterkast gebracht worden. Extra groepen kunnen in een eengezingswoning via kruipruimte aangelegd worden als die er is. Anders moeten ze door de muur of het plafond. Voor advies en vrijblijvende offerte kunt u met Duran ETB contact opnemen.

 • Aanpassen elektra voor nieuwe keuken

  Als men nieuwe keuken koopt, moeten er meestal de leidingen voor elektra en water aangepast worden volgens nieuwe leidingsschema.  Meestal moeten er ook extra groepen aangelegd worden en de bestaande lichtschakelaars of de stopcontacten verplaatst worden. Anders zitten ze straks op een verkeerde plek. Duran ETB kan al uw elektra en loodgieters werkzaamheden uitvoeren in uw keuken. We hebben boor en freesmachines die zowel in beton als in zachte muur kan boren en frezen. Woont in de omgeving Almere? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in. Wij zijn landelijk erkend installateur.

 • Vervanging meterkast

  Aanpassen meterkast of vervangen groepenkast? Vaak als er extra groepen aangelegd moeten worden, dan moet de meterkast meestal uitgebreid of vervangen worden. Of wilt u wegens verzwaring van 1 fase naar 3 fase uw groepenkast aan laten passen of laten vervangen?  Wilt u ook uw meterkast laten vernieuwen in Almere en extra groep toe laten voegen? Woont u in Almere of omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran ETB.

 • Groepenkast uitbreiden

  Vervanging 1 fase groepenkast door 3 fase meterkast of de bestaande groepenkast uit laten breiden met een krachtgroep voor sauna of inductie kookplaat. Als u oude groepenkast heeft, dan is het verstandig om de hele groepenkast te laten vervangen door een nieuwe met aardlekschakelaar. Het kan ook zijn dat u in nieuwbouw woning heeft en dat de groepenkast uitgebreid moet worden i.v.m. extra groep in keuken of voor sauna enz. Of heeft u 1 fase aansluiting en u wilt uw hoofdzekering verzwaren naar 3 fase. Duran ETB kan uw groepenkast vakkundig vervangen of uitbreiden. Woont u in Almere of omgeving Almere? Neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Almere

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.