Elektricien Blaricum

Elektricien Blaricum

elektricien-home

Vraag offerte aan

offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN BLARICUM

Ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. Erkend elektricien nodig in Blaricum?

 

Onze kernactiviteiten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Duran ETB is uw expert in de aanleg van een nieuwe groepenkasten of het vervangen van oude elektra. Bel ons als u overweegt om uw meterkasten te vervangen, wanneer u extra stopcontacten nodig heeft, of voor het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken. In de regio Blaricum zijn wij snel inzetbaar, dus neem gerust contact met ons op.

  Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. Zorg dat de kabels in uw huis veilig liggen, en dat de zekeringkast en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Blaricum, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur die alleen maar met topmerken werkt. Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd.

  Zekeringkast vervangen

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Blaricum en we vernieuwen graag uw zekeringkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

  Bij installaties zoals in de badkamer en keuken, komen vaak energieverbruikers die beter op een eigen groep aangesloten kunnen worden. Een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geld zowel voor de oudere huizen in Blaricum als de nieuwbouwhuizen.

  Elektra in badkamer

  In de badkamer komen steeds meer elektrische apparaten om heerlijk te relaxen, zoals een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel energie verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel op de netstroom aan te sluiten. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de meterkast. Duran Elektrotechnisch Bedrijf kan u vrijblijvend adviseren.

  Extra groep plaatsen

  Houd u van luxe en heeft u recent wat nieuwe producten in uw huis geplaatst die stroom verbruiken? Let dan op dat dit ook vaak meer vermogen vergt in uw meterkast. Wij vervangen uw oude meterkast of we breiden uw bestaande zekeringen veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we kunnen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar plaatsen als dat nodig is. Uw elektricien in Blaricum, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit.

  Stopcontact bijplaatsen

  Heeft u ook meer stopcontacten nodig in huis  of wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? U bent niet de enige. Veel mensen hebben meer stopcontacten nodig dan in eerste instantie in het huis zijn ingebouwd. Ze willen snel even hun telefoon of laptop opladen, het liefst terwijl ze hem nog gebruiken. Wij leggen nieuwe stopcontacten op een verantwoorde manier aan, bij voorkeur in Blaricum.

  Oorzaak storing zoeken

  Ruikt u een vreemde lucht in de meterkast of vallen uw apparaten ineens uit? Als u in de meterkast kijkt, ziet u dat ze kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. Mogelijk heeft u een stroomstoring.

  In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Laat het ons opsporen of vraag ons advies. Wij zijn een gecertificeerde elektricien in de regio Blaricum en we kunnen goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Blaricum. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

  Elektrische leidingen aanleggen

  We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan, want dit is waarin Duran ETB is gespecialiseerd. Als u een elektrisch storing heeft, dan lossen we dat graag voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Blaricum woont.

  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektra niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit.

  Stoppenkast plaatsen

  Oude stoppenkasten zijn vaak niet berekend op de moderne wensen. Wanneer u dan nieuwe apparaten wilt gebruiken die veel stroom vergen, zoals in de keuken, dan gaat het vaak mis. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis. Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.ne"]

  Aardlekschakelaar toevoegen

  De verplichting voor een aardlekschakelaar dateert pas van 1975, waardoor er in huizen die ouder zijn dan 1975 vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar zit in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. Woont u in Blaricum en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel ons.

  Aanleggen verlichting

  Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Laat een professionele elektricien uit de omgeving van Blaricum uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van tl-buizen tot het bouwen van inbouwspots aanleggen of het aanleggen van een prachtige tuinverlichting. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

  Meterkast vervangen

  Oude huizen hebben vaak ook een verouderde bedrading. Bovendien voldoen de stoppenkasten dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Blaricum, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u.

  Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz,r Elektricien Blaricum

  Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

  U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.

    Bel nu