Oude stoppenkast vervangen door Duran ETB

 • elektricien-home

   

 •  

DURAN ETB, VOOR HET VERVANGEN VAN UW STOPPENKAST:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Wilt u nieuwe lampen ophangen of een stopcontact vervangen? Dan moet u de hoofdschakelaar uitzetten om alle stroom in uw woning uit te schakelen. Maar als u een verouderde stoppenkast heeft, dan zit er meestal nog geen hoofdschakelaar of aardlekschakelaar in de meterkast. Wilt u uw huidige stoppenkast laten vervangen of een nieuwe hoofdschakelaar bij laten plaatsen? Dan bent u bij Duran ElektroTechnisch Bedrijf aan het juiste adres. We zijn SEI gecertificeerd en hebben meer dan 14 jaar ervaring in elektrotechniek.

  Verouderde stoppenkast

  Mensen gebruiken steeds meer elektrische apparaten. Denk alleen maar aan een wasdroger, elektrische kookplaat of een vaatwasser. Bij elkaar gebruiken al deze apparaten heel wat vermogen. Een oude meterkast heeft meestal maar twee of drie groepen. Daarom moet u een extra groep bijplaatsen als u nieuwe apparatuur heeft gekocht. Dat kunt u beter niet zelf doen. Wilt u vakkundig en veilig uw stoppenkast vervangen door een nieuwe groepenkast? Schakel dan een erkend elektricien in, zoals Duran ElektroTechnisch Bedrijf uit Utrecht.

  Waarom Duran ElektroTechnisch

  Duran is een betrouwbaar en SEI gecertificeerd installatiebedrijf uit Utrecht. Het team van Duran bestaat uit gediplomeerde elektriciens met jarenlange ervaring. Dhr. Duran zelf houdt zich al meer dan 14 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en kantoorgebouwen. Als u Duran uw stoppenkast laat vervangen weet u zeker dat het goed gebeurt. Duran plaatst alleen groepenkasten van A-merken als HAGER, ABB HAF en ATTEMA en werkt altijd volgens de bepalingen van de NEN1010. Duran geeft u 10 jaar garantie op het werk dat ze voor u uitvoeren en op de gebruikte materialen.

 • Oude-groepenkast-vervangen-in-Amsterdam