• elektricien-home

   

 • offerteformulier

DURAN ETB, UW ELEKTRICIEN IN UTRECHT:
ouderwets vakmanschap en vertrouwde kwaliteit

 • Erkend elektricien nodig in Utrecht en omgeving Utrecht?

  Zoekt u een elektricien in de regio Utrecht die snel inzetbaar is, neem dan contact met ons op. Vooral als u een stroomstoring in huis heeft, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. Duran ETB is expert in de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra: denk aan het vervangen van stoppenkasten, het plaatsen van extra stopcontacten, of het veilig aanleggen van elektrische apparaten in de badkamer of keuken.

  Zorg dat de kabels in uw huis veilig liggen, en dat de groepenkasten en stoppen naar behoren werken, anders kan er kortsluiting en brand ontstaan. Het vakmatig aanleggen van elektra is belangrijk. Uw elektricien in Utrecht, Duran ETB, heeft de juiste diploma’s en is een erkend installateur volgens de officiële (SEI) eisen.

  Al uw elektriciteitswerk wordt goed, professioneel en veilig uitgevoerd. Heeft u vragen of stroomstoring, neem dan contact op met Duran Elektrotechnisch bedrijf.

  Dus als u met spoed opzoek bent, naar een erkende elektricien in Utrecht en omgeving Utrecht ( Wittevrouwen, Kanaaleiland, Overvecht, Vleuterweide, Harmelen, Lunetten), schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

   

 • Duran ETB

 • Groepenkast vernieuwen

  Wanneer u net een nieuwe keuken heeft aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan het nodig zijn om de groepenkast te vernieuwen. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kunt u het beste op een aparte groep aansluiten. Dit geld zowel voor de oudere huizen in Utrecht als de nieuwbouwhuizen net buiten het centrum.

  Duran ETB is uw professionele elektricien in Utrecht en we vernieuwen graag uw groepenkast. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal voor stoppenkasten, met KEMA en CE-KEUR. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra, en kunnen u ook vrijblijvend advies geven.

 • meterkast---groepenkast-vervangen300px

 • Stopcontact plaatsen

  Het komt steeds vaker voor dat we een mobieltje of onze laptop even op willen laden, terwijl we hem nog gebruiken. Maar niet altijd is een huis of kantoor uitgerust met voldoende stopcontacten. Heeft u ook meer stopcontacten nodig en wilt u de bestaande stopcontacten verplaatsen naar een betere plek? Bel ons. Want wij leggen op een verantwoorde manier nieuwe stopcontacten aan, bij voorkeur in Utrecht. Heeft u een huis gekocht waar de stopcontacten op een meter zitten? Wilt u graag de wandcontactdozen laten verplaatsen naar 30 cm? Of wilt extra stopcontacten bijgeplaatst hebben in uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Schakel dan Duran Elektrotechnisch Bedrijf in.

 • Stroomstoring-verhelpen-300px

 • Stoppenkast aanleggen

  Een oude meterkast is vaak niet bestand tegen het aanleggen van allerlei nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken, zoals in de keuken. Als deze groepenkasten echt oud zijn, dan zijn ze vaak ook niet voorzien van een aardlekschakelaar, die de stroom kan uitschakelen wanneer er elektriciteit lekt in huis. Als u uw stoppenkast of zekeringenkast wilt vernieuwen, kies dan voor elektricien Duran ETB. Wij gebruiken alleen goede kasten die voorzien zijn van een aardlekschakelaar.

 • Elektricien-Utrecht300px

 • Aardlekschakelaar toevoegen

  De verplichting voor een aardlekschakelaar dateert pas van 1975, waardoor er in huizen die ouder zijn dan 1975 vaak nog geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar zit in de groepenkast. Een aardlekschakelaar schakelt de stroom uit als er lekstroom naar de aarde wegvloeit. Bijvoorbeeld wanneer er een kabel kapot is gegaan of wanneer er een blikseminslag is. Woont u in Utrecht en wilt u advies over het aanleggen van een aardlekschakelaar? Bel ons.

 • Aardlekschakelaar-toevoegen-Utrecht

 • Elektra aanleggen

  Duran ETB is gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe apparaten. We leggen uw kabels, leidingen en verlichting professioneel aan. Als u een storing heeft, dan lossen we dat voor u op. Vraag ons om advies wanneer u in de omgeving van Utrecht woont.

  Kortsluiting ontstaat vaak wanneer een van uw elektrische apparaten het niet meer doet, of wanneer één of meer elektrische kabels met elkaar in verbinding komen. Als het goed is, slaat dan in uw stoppenkast een stop of zekering door. Hierdoor stroomt de elektra niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit. Wilt u weten waar uw kortsluiting vandaan komt, neem dan contact met ons op.

 • stoppenkast---groepenkast-vervangen-300px

 • Extra groep aanleggen

  Uw elektricien in Utrecht, Duran ETB, helpt u graag wanneer u meer wensen krijgt op het gebied van elektriciteit. Bijvoorbeeld doordat u meer luxe apparaten in uw huis heeft geplaatst. Dit vergt vaak meer vermogen in uw meterkast. Wij vervangen uw oude groepenkast of we breiden uw bestaande zekeringenkast veilig uit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een extra groep, en we aanleggen of vervangen een aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar als dat nodig is.

 • Extra-groep-aanleggen-Utrecht

 • Meterkast vervangen

  Wanneer u in een oud huis woont, dan is uw bedrading vaak ook verouderd. Bovendien voldoen de stoppenkasten dan vaak ook niet meer aan de huidige eisen. Zeker wanneer u enkele nieuwe elektrische apparaten heeft geplaatst, dan kan dat tot problemen leiden. Uw elektricien in Utrecht, Duran ETB, onderzoekt uw apparaten en wat de oorzaak kan zijn van kortsluiting. Mocht u een nieuwe zekeringenkast nodig hebben, dan plaatsen we die graag voor u. We plaatsen alleen maar A-merken groepenkasten.

 • Extra-groep-aanleggen-Utrecht

 • Elektra keuken of badkamer

  In de keuken komen steeds meer apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een jacuzzi of een sauna. Let wel op dat deze apparaten vaak veel stroom verbruiken, waardoor het verstandig is om ze professioneel aan te leggen. Een apparaat dat meer verbruikt dan 2000 watt moet altijd op een aparte groep aangesloten moet worden in de stoppenkast. Duran ETB kan u vrijblijvend adviseren.

 • Elektra-keuken-of-badkamer-Utrecht

 • Aanleggen verlichting

  Goede verlichting is heel belangrijk voor de sfeer en het comfort in huis. Een heldere verlichting heeft u nodig als u aan het werk bent in huis, maar een sfeervolle verlichting kan u op andere momenten lekker laten ontspannen. Uw elektricien uit de omgeving van Utrecht kan uw verlichting compleet regelen, van het aanleggen van tl-buizen tot het bouwen van inbouwspots aanleggen of het aanleggen van een prachtige tuinverlichting. Maakt u zich geen zorgen over de bekabeling, dit doen wij graag voor u.

 • Aanleggen-verlichting-Utrecht

 • Oorzaak stroomstoring zoeken

  Wanneer u moeite heeft om een stroomstoring op te sporen, of u ruikt een vreemde lucht in de meterkast, vraag ons dan om advies. Als gecertificeerde elektricien in de regio Utrecht kunnen wij goed uitzoeken waar de storing in uw netwerk vandaan komt. Duran elektrotechnisch bedrijf is een landelijk gecertificeerd installatiebedrijf, werkzaam rond Utrecht.

  Het gebeurt misschien dat ineens een apparaat niet meer werkt of dat het licht uitvalt. Als u in de meterkast kijkt, ziet u dat ze kapot zijn (doorgeslagen) of dat de automaten zijn uitgesprongen. In dat geval kan het zijn dat de aardlekschakelaar is uitgeschakeld door lekstroom. Het kan ook zijn dat de zekering defect is door overbelasting of kortsluiting. Heeft u storing in aardlekschakelaar? Vliegt de aardlekschakelaars er steeds uit? Heeft u alle stekkers uit de contactdoos gehaald? Is de stroomstoring niet opgelost?  Is de storing elektra nog niet opgelost?  Bent u met spoed opzoek naar een erkend elektricien in Utrecht of omgeving Utrecht vanwege stroomuitval in uw woning of kantoorpand? Springt de aardlekschakelaar steeds uit? Storing aardlekschakelaar verhelpen?  Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in. Wij kunnen u snel helpen met al uw elektrische problemen.

 • Oorzaak-stroomstoring-zoeken-Utrecht

  • Onze klanten vertellen…

 • Waarom Duran ETB?

  • jarenlang ervaring op gebied van elektrotechniek
  • aangesloten bij KENTEQ en SEI (landelijk erkend bedrijf)
  • 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en op door ons gebruikte materialen
  • Alleen A- merk en goedkeurde materialen worden gebruikt
  • Alles wordt volgens NEN 1010 uitgevoerd
  • Storingsdienst elektra
  • 24 / 7 service
  • kwaliteit gegarandeerd
  • We plaatsen alleen maar A-merk stoppen kasten van het merk HAGER, ABB HAF, ATTEMA, EATON enz

Over Elektricien Utrecht

Duran Elektrotechnisch Bedrijf (DuranETB) is opgericht in 2008 door Y. Duran. We doen alle voorkomende elektra werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Denk aan, groepenkast vervangen, aanleggen stopcontacten, verplaatsen stopcontacten, boor en freeswerkzaamheden, plaatsen rookmelders, extra groep aanleggen, netwerkkabel aanleggen, coax kabel aanleggen enz.

U kunt ons altijd bereiken via volgende telefoonnummer (24 / 7 uur bereikbaar) 0621826138 of info@duranetb.nl.