Elektra vernieuwen Bilthoven

Elektra vernieuwen Bilthoven

De klant heeft een jaren 50 huis gekocht in Bilthoven en wilde graag dat de elektra gecontroleerd wordt of het nog veilig was. Er zaten nog oude bedrading in. Kleurcode : Rood, Groen en Grijs. De isolatie van de draden waren niet zo goed. We hebben besloten de hele bedrading te vervangen door nieuwe draden.

De stopcontacten waren ongeaard. De klant wilde graag gelijk dat er een aarddraad getrokken werd door het hele huis. 

Duran Elektrotechnisch bedrijf heeft hier alle bedrading vervangen en gelijk nieuwe geaarde stopcontacten gemonteerd. 

De klant wilde graag dat in de keuken een paar stopcontacten verlegd wordt. We hebben in de keuken ook gelijk de stopcontacten verlegd en gelijk in de muur ingebouwd. 

Als u een jaren 30, 50 of 60 woning gekocht heeft, dan is de elektra meestal verouderd. Elektra is dan meestal  wel aan vervanging toe. Er zitten meestal ook oude stoppenkast in met stoppen en zonder aardlekschakelaar.  Het is wel verstandig voor dat de muren geschilderd worden dat een elektricien even de elektra op veiligheid controleert.

Ook is het slim gelijk de groepenkast te laten vervangen door een nieuwe meterkast met meerdere installatie automaten en aardlekschakelaar. 

HIERONDER OP DE FOTO’S KUNT U ZIEN WAT WE BIJ DEZE KLANT GEDAAN HEBBEN:

 

Zoals u hierboven op de foto kunt zien, waren de draden best verouder. Alles is nu vervangen door nieuwe draden met aardedraad. 

Heeft u ook een oud huis gekocht? Wilt u zeker weten of de elektra veilig is  of niet? 

Wilt u graag uw oude meterkast laten vernieuwen?

Of wilt u de bedrading  laten vervangen door het hele huis? 

Woont u in Bilthoven, De Bilt, Zeist, Utrecht, Maarssen, De Meern, Harmelen, Vleuten, Nieuwegein, Maarssenbroek, Woerden, Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen of omgeving? 

Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in voor al uw elektra werkzaamheden in en om uw huis. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd installateurs. 

Wij kunnen uw elektra werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren.  

BEL DIRECT VOOR ADVIES MET 0621826138 OF MAIL NAAR INFO@DURANETB.NL