Elektriciteit aanleggen in een jaren 30 huis / Schakel Duran Elektrotechnisch Bedrijf in / Landelijk Erkend Elektricien

  1. elektriciteit aanleggen
Elektra vervangen van een oud huis

Elektriciteit vervangen van een jaren 30 huis

Elektriciteit aanleggen in een oud huis

Als u een oud huis gekocht heeft, dan is de elektra meestal aan vervanging toe.

Oude huizen hebben meestal oude draden met een kleur van rood, groen en grijs.  Het is wel verstandig oude draden door een erkend elektricien te  laten vervangen. Duran Elektrotechnisch bedrijf is een erkend installateur.

In een oud huis plaatste men in de vloer een lasdoos om de elektriciteit aan te leggen. Daarom is het niet makkelijk om de elektriciteit te vervangen. Om de oude elektriciteit draden te vervangen, moet de vloer opengemaakt worden of het plafond moet gesloopt worden. Wij adviseren meestal riet plafond weg te halen zodat elektricien overal makkelijk bij kunnen.

Als de plafond van beton is, dan is het wel makkelijk om de oude elektriciteit draden te vervangen. Dan hoeft er niks gesloopt te worden.

In een jaren 30 huis met een rietplafond is het wel verstandig volledige elektra te laten vervangen. Dan moet de woning helemaal gestript zijn zodat de elektricien alle elektra makkelijk aan kan leggen.

Op de bovenste foto kunt u  het plafond zien van een jaren 30 huis. De houten rachels hoeven meestal niet verwijderd te worden.

Heeft u een oud huis gekocht? Wilt u de elektra laten checken? Of wilt u de elektra compleet laten vervangen ? Of wilt u alleen de bedrading laten vernieuwen? Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in. Wij zijn gekwalificeerd elektricien en uw elektriciteit kunnen we snel en volgens de normen vervangen. 

Bij deze klant hebben we de complete elektra vervangen . De elektriciteit was verouderd. De draden waren ook oud . De klant wilde dan graag dat we de elektriciteit helemaal in orde maken. We hebben hier de oude elektra verwijderd en de elektriciteit opnieuw aangelegd. 

De elektra buizen waren van ijzer. Tegenwoordig mag geen ijzeren buizen meer gebruiken. Het moet wel van pvc zijn.

WAT HEBBEN WE BIJ DEZE KLANT GEDAAN: 

  • Gehele elektra vervangen 
  • Alle elektra leidingen infrezen 
  • Nieuwe schakelaars plaatsen van het merk Busch Jaeger 
  • Nieuwe stopcontacten plaatsen van het merk Busch Jaeger 
  • Nieuwe 3 fase groepenkast plaatsen van het merk Hager 
  • Data en tv aansluitingen plaatsen 
  • Elektra aanpassen in keuken volgens nieuwe leidingsschema 

In een oude huizen zijn de zekeringkasten meestal ook verouderd en aan vervanging toe.  Heeft u ook oude groepenkast met smelt zekeringen? Gaat u de keuken verbouwen? Extra groep nodig in keuken? Of voor wasmachine  en wasdroger?

Bent u woonachtig in Amsterdam, Utrecht, Maarssen, Zeist, Breukelen, Maarssenbroek, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, De Bilt, Bilthoven of omgeving? Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in.

 

Duran ETB kan al uw elektra werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren.

Bel direct voor een advies met 0621826138 of stuur een mail naar info@duranetb.nl .