Nieuwe Groepenkast Installeren In Utrecht

Installeren nieuwe groepenkast in Utrecht

De klant heeft een bestaande jaren 30 huis gekocht in Utrecht. Jaren 30 woningen hebben meestal oude groepenkast met schroefzekeringen zonder aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar.  En er zitten meestal niet zoveel groepen in.

Tegenwoordig heeft heel veel apparaten eigen groep nodig zoals wasmachine, wasdroger of vaatwasser.  Eigen groep betekent dat er een kabel getrokken moeten worden vanaf de apparaat naar de groepenkast. En hij moet gelijk op een aparte groep aangesloten worden die wel achter de aardlekschakelaar aangesloten is.

Aardlekschakelaar is wel heel erg belangrijk omdat de aardlekschakelaar lekstroom uitschakelt als er meer dan 30 mA lekstroom loopt op een apparaat zoals was machine, vaatwasser, wasdroger enz.

Deze klant had een oude groepenkast met vier groepen. En zij wilde graag een nieuwe stoppenkast met kookgroep  omdat ze inductie gaat koken.

We hebben hier een nieuwe groepenkast geïnstalleerd met 12 groepen waarvan een fornuisgroep , 3 aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar.

Wilt u ook een nieuwe stoppenkast? Nieuwe groepenkast installeren?

Wilt u ook een kookgroep aangelegd hebben in uw keuken?

Heeft u een nieuwe elektrische kookplaat gekocht? Moet uw inductie kookplaat (keramisch) aangesloten worden?

Of wilt u extra groep aangelegd hebben in uw keuken ? Groepenkast uitbreiden? Aardlekschakelaar plaatsen?

Stopcontact verleggen, verlagen of bijplaatsen?

Woont u in Utrecht, Leidsche Rijn, Terwijde, Vleuten, Zeist, Maarssen, Woerden, Breukelen, Nieuwegein, Amsterdam, De Meern, De Bilt, Bilthoven en omgeving?

Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf in. We zijn erkend en gecertificeerd elektricien.

Hieronder kunt zien hoe de oude groepenkast is en hoe de nieuwe groepenkast geworden is.