Spots aanleggen

Spots aanleggen

Spots aanleggen in casco nieuwbouwwoning in Utrecht – Het Zand.  De klant heeft een nieuwbouw woning gekocht die helemaal casco was.  Het plafonds zijn in de badkamers verlaagd  en we hebben in badkamers LED SPOTS geplaatst . Het zijn dimbare LED SPOTS.  De spots zijn in de kleedkamer 230 Volts en in de badkamers hebben we 12 Volts LED SPOTS aangebracht.

De klant wilde graag ook op elke verdieping UTP kabels aangelegd hebben. We hebben op elke verdieping UTP / CAT 6 kabels getrokken. En in de slaapkamer hebben we ook CAI kabel – TV kabel getrokken. En hier en daar hebben we ook wat stopcontacten verlegd en bijgeplaatst.

En op de begane grond wilde de klant graag war opbouw LED SPOT. Hiervoor hebben we in het plafond een gleufje gefreesd.  En de elektra in keuken moesten ook helemaal aangepast worden volgens keuken tekening.

We hebben hier de groepenkast uitgebreid. Extra installatie automaten en aardlekschakelaar  geplaatst . Via de kruipruimte hebben we ook wat extra groepen aangelegd voor inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en boiler. En de elektrische kookplaat aangesloten met een perilex stekker.

Wat we bij deze klant allemaal gedaan hebben :

-Aanpassen elektra in keuken volgens nieuwe keuken tekening

-Ook gas , water in keuken  volgens keuken tekening aangelegd

-LED spots aangebracht in slaapkamers en in badkamers

-Hier en daar wat stopcontacten verlegd en bijgeplaatst

-Boren gaten in beton

-Frezen in beton

-Extra stopcontact aanleggen hier en daar

-Dimmer geïnstalleerd voor LED spots

-Groepenkast uitbreiden en fornuis aansluiten

Hieronder op de foto’s kunt u e.e.a zien.

 

Heeft u ook een nieuwbouwhuis of een bestaande huis gekocht?

Wilt u ook Led spots of halogeen spots in uw badkamer geïnstalleerd hebben?

Wilt u een dimmer of een extra schakelaar?

Moeten er hier en daar stopcontacten verlegd worden?

Bent u op zoek naar een gecertificeerde elektricien in Utrecht en omgeving? Schakel dan Duran ElektroTechnisch Bedijf in. Wijn zijn erkend installateur en gevestigd in Utrecht.