Stoppenkast vervangen in Houten + Extra groep aanleggen / Wilt u ook uw oude stoppenkast laten vervangen? Neem dan contact op met Duran ETB / Wij zijn landelijk erkend elektricien / Al jaren de groepenkast specialist / Bel direct met 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl

Oude stoppenkast vervangen in Houten

De klant had een stroomstoring in de meterkast. Zoals u op de foto kunt zien, is het een hele oude stoppenkast met 1 aardlekschakelaar. En niet alle groepen waren achter de aardlekschakelaar aangesloten. De klant wilde graag een nieuwe groepenkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.  Duran ETB heeft de oude stoppenkast vervangen door een nieuwe meterkast met 12 groepen, drie aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. En we hebben gelijk hier een aardlekautomaat geplaatst voor de groep van  de berging.

Hieronder op de foto kunt u e.e.a zien.

Heeft u ook een oude groepenkast met stoppen? Wilt u graag uw oude groepenkast laten uitbreiden? Of wilt u graag extra groep aan laten leggen in uw keuken of voor wasdroger en wasmachine? Neem dan contact op met Duran ElektroTechnisch Bedrijf. Wij zijn landelijk erkend installateur.

Bel direct met 06-21826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl