Vervangen huidige groepenkast Utrecht

Vervangen huidige groepenkast Utrecht

In Utrecht wilde de klant graag zijn huidige groepenkast laten vervangen door een moderne 1 fase stoppenkast met twaalf groepen, drie aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.  En graag wilde de klant ook extra groep aan laten leggen op zolder en in keuken.

We hebben bij deze klant de huidige stoppenkast vervangen door een nieuwe meterkast met twaalf groepen, drie aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar . En extra groep aangelegd op zolder en in keuken. De kabels hebben we via kruipruimte en dan via koof naar zolder gebracht een aangesloten op een opbouw stopcontact.

En de aarde in groepenkast was aangesloten op een waterleiding in kruipruimte. We hebben hier gelijk een aardpen ingeslagen en de aardedraad op een aardpen aangesloten.  Hieronder op de foto’s  kunt u e.e.a zien.

vervangen-oude-groepenkast-met stoppen-door-moderne-stoppenkastvervangen-huidige-groepenkast-Utrechtnieuwe-stoppenkast-monteren-in-Utrechtnieuwe-stoppenkast-installeren-in-Utrechtnieuwe-meterkast-installeren-in-Utrechtgroepenkast-uitbreiden-Utrechtgroepenkast-uitbreiden-in-Utrechtextra-groep-aanleggen-op-zolder-voor-wasdrogerextra-groep-aanleggen-in-keuken-voor-vaatwasserextra-groep-aaleggen-op-zolder-voor-wasmachineaardpen-slaan-Utrechtaardpen-slaan-in-Utrecht1fase-elektriciteistkast-plaatsen-in-Utrecht

 

Wilt u ook uw groepenkast laten vervangen? Of wilt u uw huidige stoppenkast laten uitbreiden? 

Heeft u geen aarde in uw huis? Wilt u uw wandcontactdozen laten aarden? In oude woningen zijn er alleen maar in keuken en in badkamer de stopcontacten geaard. Verder hebben de wandcontactdozen geen randaarde. 

Is uw aardpen in de kruipruimte op waterleiding aangesloten? Wilt u een aardpen laten slaan?

Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Komt u groepen tekort in keuken? Moet de elektra in uw keuken aangepast worden volgens leidingsschema? 

Wilt u een gat laten boren in buitenmuur t.b.v een afzuigkap? Freeswerk of boorwerk laten verrichten?

Woont u in De Bilt, Utrecht, Bilthoven, Zeist, Nieuwegein, Vleuten, Terwijde, De Meern, Amsterdam, Amersfoort of omgeving?

Schakel dan Duran Elektrotechnisch bedrijf. Wij zijn erkend en gecertificeerd elektricien.

CONTACTKNOP-COMPLEET